felsefefe;157183 wrote:sakelli mamet emmi
ben huzinin kim olduğunu biliyim anca
söyleyeyem
söylesem huzi kaybolur
şindi
sakkom sırtımda düşün düşün
başım ağrıy
sen ne diyn baa
amminin gülü o ölüm alasicayi bende takip etmiym deel.ama inan yiyenim hec merak etmiym.amma komik yaziyy kereta bazen beni güldüriy.bazende konuyu darmadagin ediy.huzi karanlikta kalmayi genni istiy ,birakin nasil galirsa kalsin
ama sen biliysin söyle kimmis CARIS et genni $urdaki el aleme
sakalli0727;156179 wrote:ammisi bak sindi eyi dinle anaanada okut bunlari.esasinda anan bubani kandiriiy yavrimm.siteye yimek resmi koycayik yimemiz horof durmasin herif diyip diyip bubana öteberi aldirtiy.kralica kimin yasiy.bubanda aman bizim bassag siteye üye olmus el gün ne der satilik kumas diyip adam kazandigina malzeme aliy
ama ananin ellerine saalik malzemeleri hec heder etmiy.bubanda kral kimin yasiy.gecen islim deyzenden oturduk sizin yaptiginiz yimein tarifini aldik.ama islim deyzen yaslandi gayri artik elinden bi is gelmiy.yenisinimi alsam netsem diye düsünüym yatiym.
simdi birezden gene sizin tarifleri okuycayik.islim deyzen ayagim balkiy diye uyudu simdi.cok yararli tarifler veriysizz bilmeyenler malzemeyi heder etmiy.tarifleriniz yabana atilmaz.size cok kisi hayren kaliy.göz hakkini gelince ammisinin gülü o göz hakki biri lokantanin önünden gecerkende var.adamin gözü kebabi görüy göyni istiy.ama önemli olan niyet siz niyetiniz milletin agzini sulandirmak nefsini cektirmek deel nizip kültürünün en önemli mitfak kültürüü tanitiysiz.
ben aha gediym islim deyzan nerde kaldin gene yapistin ha diyy
mamet ammi bizi aydınlattığız için saolun.islim deyzama geçmiş olsun.yakın olsaydık bir tas şorba pişirir getirirdik kısmet deelmiş. deyzama ammime bizden selamlar
fsoyarik;157414 wrote:Sakallı ammi bu keret eşegi meselesi ne yav.Selamlar
amminin gülü o zergillierin bize attigi iftira.neymis keret essegi daa makbilmis.genner essegin kuyruunu kestiklerini hec hasaba katmiylar.keret essegi dimeleri asasinda ker biliysinki essek dimek kürtce.ammma biz taaa abbasiler zamaninda bizans sinirina kurulmus bir türk köyüyük.
bi daaada bu essek meselesini ortaya atip beni CARIS etme:))savista isine get
sayın mamet ammii..benim bi sorunum var bu gökhan israil hayranı cıktı..bu ısrail yahudi usakalrının mallarını kullanmıyalimm diyimm..o diyiki mecbursunuz kullanacaksınızz..acep diyim bu hitler mı cok akkılı idi bunların dunyanın basına bela olacagını bilimidi...sen ne diyinn..( rumuz israil düşmanı)
boroboro;157463 wrote:sayın mamet ammii..benim bi sorunum var bu gökhan israil hayranı cıktı..bu ısrail yahudi usakalrının mallarını kullanmıyalimm diyimm..o diyiki mecbursunuz kullanacaksınızz..acep diyim bu hitler mı cok akkılı idi bunların dunyanın basına bela olacagını bilimidi...sen ne diyinn..( rumuz israil düşmanı)
kepeeen kesile senin ne bitmez derdin varmis.saa laf anlatmaktan bogozim kurudu bogazin kuruya seyle senin
göken hakli bi yerde.teknoloji üretemezzek onlarin teknolojisine mecburuz.beyle bos konusma biseye fayda etmiy.para kimdeyse kanunu o kor ammminin gülü.onun ecin.$u 5 T harfine önem vermeliyik .TARIM TASIMACILIK TEKNOLOJI TURIZM TICARET para beyle kazalinir amminin gülü.hitlere gelince bakmayin siz onun yahudi düsmanligi yapttiiina.hitler yahudi adamiydi.2-cihan harbinde ölen yahudiler hep fakir fukara olaniydi.yani anliycegin calismayan ise yaramayanlari gebertikti
la ben senin horantanin tukturmuyum.ama gene dide yüreem elvermiy beyle carasiz nacar kalmana
anana söyle saa mejleme yapistirsin.bide yün dössek de yat.yaylimi raylimi ney o yataklardan agriy bütün beliniz.bide anana söyle seni parka götürsün sallangactan hömmülühöce bindirsin
sakalli0727;157949 wrote:la ben senin horantanin tukturmuyum.ama gene dide yüreem elvermiy beyle carasiz nacar kalmana
anana söyle saa mejleme yapistirsin.bide yün dössek de yat.yaylimi raylimi ney o yataklardan agriy bütün beliniz.bide anana söyle seni parka götürsün sallangactan hömmülühöce bindirsin
oooooo mamet ammiii..ben uşakmıyım sallangaca binim hömmülühöce binim..mejleme ağriti olmaz..nane li bahdenizli bi ilacın yokmu...bubam para yolladım saa..nereye bırakayım..badirya deyzada selam söyledi saa...
mamet ammi..öyle dünya malı ile ilgilenmez pekk..ama bu değirmenın suyu nerden geli nasıl dönü..habarı yok..her gelen cay içi..ekmek yiyi..oturii..eee soguktamı otursun millet dert sahabları..dınlerken mamet amiiyi hasta mı olsunlar bi ikram olmasınmı...mamaet ammi hasta olursa kim derdinizi dinleyeek çara bulacak...