Nizipde Spor ve Gençlik

NİZİP SPOR KULÜBÜ YÖNETİMİNDEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

acun27 Üye
Resim kaynağı
. 05-11-2006 Pazar günkü maçta bizi yanlız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederiz...Başta değerli milletvekilimiz Mehmet SARI ya, Belediye başkanımız H.Fevzi AKDOĞAN a,Nizip Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan ÇAĞIL a ve cefakar taraftarımızın maçımıza gelerek , Nizipspor a göstermiş oldukları yakın alaka ve destekten dolayı Nizipspor yönetim kurulu olarak şükranlarımızı sunarız....... Bu destek devam ettiği müddetce Nizipspor hak ettiği yere mutlaka GELECEKTİR...... . NİZİPSPOR YÖNETİM KURULU.
Orhan Çelik Üye
Sevgili Acun ; maçı sayın başkanımız ve sayın milletvekilimiz ile beraber seyrettik. Gerçekten çok güzel bir maç oldu. Nizipspor tahminimden daha iyi oynuyordu. Bundan sonraki maçları elimden geldiği ölçüde kaçırmamaya çalışacağım. Yalnız bir eleştiride bulunmak istiyorum, seyircinin aşırı derecede küfürlü slogan atması,hemde bu küfürlerin normal seyirci türübününden değil de şeref türübününden gelmesi çok üzücü bir olaydı. Ya şeref türübününe oturan arkadaşların küfür etmelerine engel olacağız,ya da o türübüne oturacaklar konusunda seçici olmak zorundayız. Lütfen bu eleştirimi yanlış anlamayın,netice de HER ŞEY NİZİP İÇİN...
Gökhan Dokuyucu Üye
Abi küfür==futbol==küfür olmuş :). Nizip sporu daha güzel yerlerde göreceğiz inşallah futbolcuların ve yönetimin sayesinde... .
Ahmet karadag Üye
Sonuç ne oldu?. .
hamas Üye
Selam ben de yılardı gitmediğim Nizip spor maçlarına bu hafta gitim. yanlız Orhan .
hamas Üye
Nizipspor un,gerçekten başarılı olması için,tüm Nizipllilerin el birliği ile destek vermesi gerekli diyorum.. Edited by - hamas on 11/8/2006 6:46:44 PM
Gökhan Dokuyucu Üye
yoksa Nizip spor bu şahıslar yüzünden bır yere varamaz. zaten bu şahıslar toplumdan dışlanmış görunmek tedırler. . net ol kim bu kişiler. Ve niye??.
konyali2 Üye
En iyi yerlerde görmek isteriz başarilarinin devamını bekleriz ...!.
admin Yönetici
Arkadaşlar yönetimdeki insanlar pırlanta gibi insanlardır. Lütfen Nizip.com’da bu tür ifadeleri kullanmayalım. Nizipspor uzun süredir böyle atılıma geçmemişti. Bu nedenle yönetime gelen değerli abilerimize güvenip destek olalım. Benim genelde izlenimim iyi yolda olduklarıdır. Bu yolda elbette küçük engeller ve düşme kalkmalar olacaktır. Bizlere ise sonuna kadar desteklemek düşer. Gün gelir seçim olur ozaman isteyen adaylığını koyar, yönetime talip olur. Lütfen arkadaşların azmini kırmayalım, onları teşvik edelim...
Gökhan Dokuyucu Üye
Şu andaki yönetimi tebrik etmek gerek . . şu başarıyı tebrik başka bize bir şey düşmez haa bir şey düşer onların yanında olmak arkalarında olmak değil !!. admin abimin sözlerine katılmamak elde değil.. Ömer faruk yakar hocam Nizipte sportif aktivite yapılaçığını ispatladı bu değerli insanlara teşekkür etmeliyiz.. İyi ki varsınız ve sizin sayenizde Nizip’i sportif aktivitelerde hep önde göreçeğiz.... . Başarılar..
acun27 Üye
Sevgili Orhan,sana katılıyorum..protokol türbininde seçici davrandık,protokol kapısında protokolu karşılamak için bizzat ben kapıda durdum ve seçici olmaya gayret gösterdim ama diğer taraftan oraya taşanlar olmuş hepsi baştacımız ama küfür olayına bizde karşıyız.. Hamas kardeşim,dışlanmış dediğin insanlarda memleketimizin insanları bizler her insanı topluma kazandırmaya çalışıyoruz spor ikinci planımız da ,ama unutmayalım ki onlar memleketimizin benim diyen işadamları gibi köşe bucak saklanmıyorlar ve sporda da olsa bir hizmet gösteriyorlar.. Ayrıca Nizipspor yönetiminde ki insanlara lütfen böyle laf atmayalım çünkü yönetim olarak bu takımı gece gündüz demeden ceplerimizden nafakamızdan keserek karınca kararınca her şekilde katkı sağlayarak nice fedakarlıklar gösteriyoruz...... Lütfen emeğe saygılı olalım...Biz Nizipspor yönetimi olarak, takımı üstlenecek daha değerli kişiler var ise takımı onlara zevkle teslim eder ve yine de yardımcı olmamız istenilirse ,hiç bir fedakarlıktan kaçınmayız.... Bizler bu futbol dalında da olsa memleketin gençliğine ve memleketimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaktayız...Bize önerileri olan da varsa dinlemeye görüşmeye hazırız ve dikkate de alırız..... Yeter ki seviyeli olunsun........
acun27 Üye
Arkadaşlar maçın sonucu 1-1 berabere bitti,ligin namağlup takımıyız ve şampiyonluğun en büyük adayıyız....iki haftadır sahamızdaki maçlarda hakemler tarafından haksızlığa uğradık,geçen hafta son dakikada attığımız gol faul gerekçesiyle hakem vermedi,bu hafta da çizgiyi geçen topu gol olarak değerlendirilmedi,maçımızı devamlı takip eden taraftarlarımız bunu bildikleri için tepki gösterdiler......şuan bir puan farkla namağlup olarak 3 ncü sıradayız ama işallah bu hafta deplasmanda şehit kamil belediyesini yenerek lider olacağız.... Nizipspor un maçlarını takip edenler görüyorlar mükemmel bir futbol oynuyor ve rakip takımı orta sahadan geçirmiyoruz rakiplerimiz 11 kişi ile defans yaparak gol yememek için çaba sarf ediyorlar......ama iki haftadır hakem hataları sonucu berabere kaldık......... Taraftarlarımız emin olsunlar bu takım bu desteği gördüğü müddetcemutlak 3.lige bu sezon çıkacaktır....... .
Orhan Çelik Üye
Arkadaşlar sakın ola sözlerim yanlış anlaşılmasın ve sağa sola esnetilmesin. Benim demek istediğim şu ;. Şeref türübününde oturup,küfürler yağdıran kişi bir bürokrat olsa bile,basit bir insandır.. Şeref türübününde oturup,ağırbaşlı bir şekilde maçını seyreden kişi bir hamal da olsa,asil ve büyük bir insandır.. Bu arada Hamas kardeşe katılmıyorum,Nizipspor yöneticileri,gayretli ve çalışkan arkadaşlardır. Onların göstermiş oldukları gayreti inkar edemeyiz,eğer onları rencide edersek birlik-beraberliğimize gölge düşer ve akabinde başarı göremeyiz. Ne olursa olsun onlara destek vermeliyiz. Kaldı ki türübündeki şiddet ve küfürler onların suçu değil,ben sadece seyircinin bu yönde uyarılmasını ve şeref türübününe gelen arkadaşların uyarılması konusunda gerekli çalışmayı yapmalarını rica etmiştim. Mubarek sende hemen adamlara veryansın etmişsin,hanan haraba kalmaya Resmi aç .
hamas Üye
sayın arkadaşlar bende yıllarca top oynadım ama benım söylemek ıstedığım ınsanlar. futbolcu kardeşlerımızın uzerınde buyuk baskılar kura bılırler bilirsiniz futbolda herşey motivasyon. çok onemlı bir unsurdur bu yüzden bence Nizip için sahaya çıkıp ter doken futbolcu kardeşlerımın şimdi deyilsede ilerde rahatsız olacakların bıldığım için uyarıda bulun mak ıstedım yoksa benım kımseyle alıp veremedığım yok..
mslmkaya Üye
bende basta millet vekilimiz sayın Mehmet SARI ya belediye baskanımız H.Fevzi AKDOGAN’aNizip Devlet Hastanesi Başhekimi Hasan ÇAĞIL’a ve taraftarımıza sonsuz tesekkurlerimi futbolcular adına bir borc bilirim.. gercekten onları gorunce gururlandım.. orhan abi sana sonuna kadar katılıorum sonucta o protokol bolumu Nizipi temsil ediyor ve belediye baskanımız ve milletvekilimiz orada oturuo kufur olmasa daha guzel olurdu bende fark ettim ve biraz utandım. biraz daha dikkatli olunursa bizde seviniriz seninde dedigin gibi sonucta hersey Nizip icin yanlıs anlasılacak bise oldugunuda dusunmuorum sonucta sen dogruları solemissin abicigim. yonetimde bazı kisilerin degismesi gerektigini solemessiniz hamas sana bu konuda asla katılmıorum cunku biz onlarla iç içe oldugumuz icin herseyi daha net gorebilioruz. onlar bizim icin sabah aksam demeden urasıolar destek veriolar onların hakkını inkar edemeyiz asla. antremanlarda bile kendimizi yalnız hissetmeyelim die bizimle beraber oluolar bize destek veriolar.bizleri ailesinden ve cocuklarından daha sık goruolar lutfen bole dusunmeyelim.. saygılar .
hamas Üye
tabi ki,Nizip spor hepimizin.bu nedenle destek vererek yanlarında olmalıyız.. Edited by - hamas on 11/8/2006 6:49:28 PM
Gökhan Dokuyucu Üye
Kahin kardeş benim şu geleceğime de baksana ne görüyorsun :)))))
admin Yönetici
Nizipcom kamerasını yenileyince bu kamerayı oraya takabiliriz ve Pazar günleri maçları canlı veririz veya daha istekli iseniz nrt kamerasından maçları canlı olarak Nizipcom üzerinden ücretsiz yayınlayayım. Tüm masrafı bana ait ama sponsor olmak isteyen varsa problem değil olabilir, masrafını karşılasın onun reklamını koyalım....
Gökhan Dokuyucu Üye
Helal vallahi harika olur şöyle kolayı ve cipsi alıp maç izlemek harika bir duygu olsa gerek :))). hemen olur inşallah. .
mecitaslan Üye
. sevgili taraftarlarımıza....... tabiki eleştiriler olacak sonuçta eminizki herkes Nizip için uğraşıyor doğru neyse onu bulmak zorundayız.... AMA öyle dışlanmış yonetim gibi kelimler çok ayıp yüreği olan adam varsa gelir ortaya koyar yüreğini başarıyı bulur ve bizde destekçileri oluruz...... HAMAS bu kelimeler yakışmıyor eski bi topçu olarak gel yardımcı ol beraber başarıyı yakalayalım istersen ekibini oluştur destek olalım keşke burda bu kelimeleri değilde toplantımıza katılıp söyleseydin daha iyi olurdu bu kelimeler yakışmıyor ........gerçek taraftara sevgiler rahat olun tu takımımız şartlar ne olursa olsun sayğı değer belediye başkanımız yönetimimiz taraftarımız ve yardımlarını esirgemeyen işadamlarımızla mutlaka 3 lige çıkacaktır. mecit ASLAN. Nizipspor asbaşkanı. .
Orhan Çelik Üye
Neyse arkadaşlar her konuda yaptığımız gibi bu konuda da tartışmayalım bence,en önemlisi Nizipsporun başarısıdır,Nizipsporun geleceğidir. Gönül isterdiki her hafta gidip maçlarını seyrebilseydik. Ama zamanı olan arkadaşlar muhakkak gidip maçları seyretsinler. En azından bu şekil destek versinler. Nizipspor 2.veya3. ligde oynadığı zaman normalde herkes destek verir,önemli olan bu zor günlerde yanlarında olup,destek verelim. . NİZİPSPOR YÖNETİM KURULUNA VE FUTBOLCULARINA SAYGI VE SEVGİLERİMİZİ SUNAR,BAŞARILAR DİLERİZ..
furkan emir Üye
hamas geleceği cok güzel tahmin eder onun için şuan zirvede geziniyor
acun27 Üye
Arkadaşlar eleştiri güzeldir önemli olan gerçek anlamda eleştiri yapmaktır,doğru eleştiri doğru çözümü getirebilir,her türlü eleştirilere eçığız ama lütfen şahışa yönelik ve seviyesiz olmasın..... Nihayetinde hepimizin amacı aynı NİZİP ve NİZİPSPOR ancak birlik olunca hak edilen düzeye gelir......
mslmkaya Üye
ya hamas cok bos konusssun.. o senin bahsettigin yoneticiler takımın 3.lige cıkması icin ellerinden gelen herseyi yapıoyorlarr!!! ole yonetici felan diiyip konusma isim sole gardasım!!! hepsi mukemmel insanlar hakıımızı fazlasıyla veriolar ole klavye basında konusmak kolay!!
admin Yönetici
Arkadaşlar, Hamas arkadaşda bir kızgınlık anında yazmıştır ve yazısını tekrar editlemiştir. Forumun güzelliği budur, ikna olup yazısını çekebilmek. Bu nedenle artık o konuyu kapatmak ve Nizipspor hatta Nizip’de spor için neler yapılmalı onları konuşalım. Anlayışınıza teşekkür ederim.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim