Konu ve ayrıntıları
İstanbul'da Geleneksel Nizipliler Kahvaltısı (
1 2) Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç linkinde bulabilirsiniz.
Gurbetten Duyurular Etkinlikler
Niziplilerin Kahvaltı Buluşması Muhteşem Oldu
Derviş,metal,mustafa kanal,fevzi çilkız,mehmet abi sizleride en kısa zamanda beklyoruz...
Gerçektende Mükemmel Bir Kahvaltı Olmuşa Benziyor.emegi Geçenlerden Allah Razı Olsun.
tşk resimler için hep devam etsin......
Neyse bize de avcumuzu yalamak düştü !!!
zekeriya bayaz ı göremedik ya
abi bi organize olalım , mayıs ayına gidelim yahu , 4 mayıs pazar günü bize 4-5 kişilik rezervasyon yapsınlar dimi fatih abi
sen ,ben , junior kayar , junior soyarık, 1 yedek kişi :)
BURSA'DAN MİSAFİR KABUL EDİYORMUSUNUZ İSTANBUL GRUBU ???
fsoyarik;131654 wrote:Çok çok teşekkürler başta dürümcü emmi olmak üzere gelenlere,yiyenlere.seyredenlere.İnanın orada olmayı çok isterdim amma inşallah bir ay zaman ayırıp gelmeyi düşünüyorum.Hele iboyu bir evlendirelim.Selamlar
sonradn tam okudum yazdıklarınıda,
ya biz iboyu evlendirene kadar beklersek sen aç kalırsın abi ,hiç hareket yokki elemanda, hani desen ilkeri evlendirelim neyse, ben 2'ye evleniyom, ibo'da daha tık ,pardon ses soluk yok
selamlar,
ilker
fsoyarik;131654 wrote:Çok çok teşekkürler başta dürümcü emmi olmak üzere gelenlere,yiyenlere.seyredenlere.İnanın orada olmayı çok isterdim amma inşallah bir ay zaman ayırıp gelmeyi düşünüyorum.Hele iboyu bir evlendirelim.Selamlar
ahmet bey , bursaya yolunuz düşerse beklerim,
ilker kayar 05323931528
siv_ilker@hotmail.com
aozoglu;131891 wrote:DEĞERLİ HEMŞERİLERİM NİZİP AKÇAKENT KÖYÜNDENİM VE HALEN GÖREV GEREĞİ YALOVADA İKAMET EDİYORUM,BU ETKİNLİĞE AİLEMLE BİRLİKTE KATILMAK İSTİYORUM AMA NE ZAMAN VE NEREDE OLDUĞU HAKKINDA BİLGİM YOK MAİL ADRESİM ahmetozoglu@hotmail.com BİLGİ VERECEK ARKADAŞLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
inşallah bursa.danda misafir kabul ediyolardır bizlerde katılırız kardeşlerim gitmişler anlata anlata pitiremediler çok güzel geçmiş nasip olursa inşallah birgün bizlerde katılırız
bursadaki nizipli hemşerilerimiz nerde oturuyosunuz bursa ,da çok nizipliler varmı acaba merak etim ben batı bölgesinde oturuyom
04/05/2008 tarıhındekı kahvaltı toplantısına tum hemserılerımızı beklıyoruz bursa dakı arkadaslar 2 saatlık yol atlayın gelın sızlerıde agırlamaktan onur duyarız yer sorunumuz yok
merhabalar syn. ATAŞ
bende ihsaniyede oturuyorum.
eh işte iki elin 10 parmağını geçecek kadar nizipli var bursa'da :))
görüşmek üzere,
05323931528
ilker kayar
atas;133965 wrote:bursadaki nizipli hemşerilerimiz nerde oturuyosunuz bursa ,da çok nizipliler varmı acaba merak etim ben batı bölgesinde oturuyom
valla siz bursalılar olarak bize iskender ziyafeti verirseniz geliriz yani orada toplanırız, yoksa gelmem, tamam diyosan mayısın 15 inde oradayım haberin olsun ama tek ben degil biraz kalabalık gelicez.ataşcık :)atas;133965 wrote:bursadaki nizipli hemşerilerimiz nerde oturuyosunuz bursa ,da çok nizipliler varmı acaba merak etim ben batı bölgesinde oturuyom
sen gel senin istediyin iskender olsun bekliyorum bak ayın 15 inde hele bi gelme bak noluyo esera79cuk:mad:
Merhaba ilker kardeşim nihayet bir hemşerim cevap verdi bende f.s.m bulvarındayım çok yakınız inşallah birgün görüşürüz .
Teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sesimi duy sesiiiimmiii bütün bi yazzz tatildeyiimmm acaba gitceeem yerlerin arasına bursayıdamı yazssam:):):):)
Arkadaslar bu sefer katılamıcam galiba...:(
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.