Antep Mutfağı Nizip Yemekleri

Bereket Sofrasından Ev Yemekleri

seyyahh32 Üye
sayın nizipliler ilçemizde hergün biraz daha yeniliklerle karşılaşmaktayız .bereket sofrası ev yemekleri de yüzümüzü en çok da midemizi sevndirecek bir gelişme çünkü burada ev hanımları biraraya gelerek geleneksel lezzetlerimizden olan başta güzelim yuvalama olmak üzere mantı içli köfte ve her türlü ev yemeğini sipariş üzerine yapıyorlar misafirlerine de sunuyorlar.misafirlerine diyorum çünkü gerçektende sanki bir arkadaşınıza yada akrabanıza gitiğinizde nasıl samimi bir karşılama varsa burada da aynı samimiyeti görebilirsiniz öte yandan bu hanımlar amatörce bu işe başladıkları için kullanılan malzeme ve hijyen konusunda da tıpkı evlerine yapar gibi güvenli yapıyorlar ben gittim misafirleri oldum evimede yapılmış mantı içli köfte ve yuvalamdanda aldım evde kendim pişirip çocuklarıma ikram ettim .çok da beğenildi .burayı bilenler zaten biliyor da bunu tüm nizipli hemşerilerimizle paylaşmak istedim.ünleri antepe kadar duyulmuş bayağı sipariş alıyorlarmış .ddamak zevkine düşkün ama yapmaya ne zamanı nede sabrı olmayan herkese tavsiye ediyorum özellikle tembel hanımlara vede bekar beylere şiddetle tavsiye ediyorum Telefon0342 5171277
admin Yönetici
"Hanımını seven beylere" sloganı daha yakışırdı. Espri bir yana, girişimci bayan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Allah hayırlı kazançlar versin. Geçen gün eşimde bahsediyordu, sanırım aynı kişiler.
M.KÜÇÜK Üye
Vay maşaallah Nizip'e bakarmısın tüketen değil üreten ev hanımları, yok yok bu Nizip kendini aşmış artık oraya dönmek farz oldu.
Mustafa Bilici Üye
.MAHMUT KÜÇÜK;128563 wrote:Vay maşaallah Nizip'e bakarmısın tüketen değil üreten ev hanımları, yok yok bu Nizip kendini aşmış artık oraya dönmek farz oldu.
abi bence sen nizip'e dön buraya dönmek için birçok neden var kendine farz ettin artık...
anteplibertug Üye
slm bende nizip tatlıcaklıyım ama 25 yıldır gidemedim mayısta insallah ordayım çok özledim köyümü herseyini ama kimseyi tanimiyorum burdan resimlerine bakıyoruz çok tsk ederiz bu siteyi haziırlıyanlara insallah bi akrabam çikar burdan tanısırız soyadım genç
M.KÜÇÜK Üye
Mustafa Bilici;128744 wrote:abi bence sen nizip'e dön buraya dönmek için birçok neden var kendine farz ettin artık...
Valla Mustafa kardeşim artık oraya dönmek sünneti müekket'i ve vacibi geçti artık farz oldu da işte hanımı ikna edemiyorum.İnşaallah rabbim buna da bir çıkış yolu gösterir
Mustafa Bilici Üye
.MAHMUT KÜÇÜK;128952 wrote:Valla Mustafa kardeşim artık oraya dönmek sünneti müekket'i ve vacibi geçti artık farz oldu da işte hanımı ikna edemiyorum.İnşaallah rabbim buna da bir çıkış yolu gösterir
hayırlısı olsun abi ne diyelim...
aozoglu Üye
Nizip'imin Yemeklerini çok özledim Valla Gurbetten Selamlar
seyyahh32 Üye
katılmınıza ve güzel yorumlarınıza teşekkür ediyorum .bu güzel yorumlar bizi yüreklendirdi.bütün niziplileri ve gurbette yaşayan niziplileride bereket sofrasında misafir olarak ağırlamak bizi çok memnun eder.
seyyahh32 Üye
admin;128529 wrote:"Hanımını seven beylere" sloganı daha yakışırdı. Espri bir yana, girişimci bayan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Allah hayırlı kazançlar versin. Geçen gün eşimde bahsediyordu, sanırım aynı kişiler.
teşekkürler sloganınızı beğendim.

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim