Bu konu siteden yayına başladıktan sonra degişik yerlerden
mesajlar aldım.Elinde çok eski fotograflar olduğunu be bu
fotografları da buradan Nizipliler ile paylaşmak istedigini
yazan birçok Niziplinin bu davranışları karşısında gerçekten
duygulandım.Yakında elime geçen bu fotografları da buradan
sizinle paylaşacağım inşaallah...
ramazan bey email adresinizide verirseniz, size fotoları geçici olarak yollasınlar veya tarayıp yollasınlar.
Arkadaşlar nostaljik değeri olabilecek her resme ilgi duyuyoruz. Lütfen çekingen durmayın ve emaillerimize resimlerin ayrıntılarını yazıp atın. admin@Nizip.com .. tabi Nizip.comada yüklemeniz mümkün.
PALA ABİM BURDAN BAKILINCA ARKA TARAFTAKİ DAĞLAR ŞİMDİKİ OTOBAN TARAFINDAKİ ZERGİL DAĞLARI DAĞİLMİ https://smileys.smileycentral.com/cat/a05/4_12_12 [Eksik eski medya kaydı] .
AMA GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL RESİMLER GÖNDERMİŞSİNİZ..
ELLERİNİZE SAĞLIK ..
Resmi aç .
HERŞEY NİZİP İÇİN..
.
Resim kaynağı .
Metal’in Metin Özmen camii minaresinden çektiği resim.
yukardaki resmin 2006 versiyonu, objektif biraz daha sağa kaysaydı tam pozisyonu yakalamış olacaktık..
Sevgili Admin ve Nizip72, umarım merakınızı gidermiş oldum.
Resim kaynağıResim kaynağı
Yine metalin çektiği bu resimler sanırımdaha uygun olacak, yukarıdaki resmin birebir görüntüsüne yakındır. Değerli Pala abime bu muhteşem fotoğrafı bize kazandırdığı için teşekkür ederim. Harcadığınız emek için kendim adına teşekkür ederim. Umarım bu emeğe başka teşekkür edenlerde çıkar.
Edited by - admin on 25.10.2006 01:45:20 AM
bu emek teşekkürle ödenecek bir emek değil.altın değerinde belgeler bunlar.teşekkür edeceğiz tabiki ama alkışlayacağızda.Nizipten uzak bir Nizipli olarak bu resimlerle şu an neler yaşadığımı anlatamamsağolun varolun.
https://www.nizip.com/pic_pop.asp?mode=12&cid=460
Sn.PALA’nın gönderdiği bu resim Nizip.com resim galerisinin çok arka planlarında kalmış, sanırım gözümüzden kaçtı. Buranın neresi hakkında tahmin yürütmeniz zor olacaktır, belediye diyerek merakınız gidereyim. Fakat tam mevki neresi bende merak ediyorum..