Bursa'da da var bu! gece 12 , 1 oldumu kız evinden kalabalık grup oğlan evinden tavuk alıyorlar, eğer oğlan tarafıda giderse kız tarafı bir tepsi baklava veriyor.
Geleneklerimiz Anılarımız
hani dedim ya dua etmek gerek.malum net değil.)))
insallah gezeriz...nizipte olan gezer canimm..bizler uzak kaliyoruz bu gezmelere :):confused:
Söhürcü Gezmek ??
Görüntülenme: …
ben hiç duymamıştım.sayenizde duydum.umarım sitedeki tüm bekarlar evlenir bizi de çağırırlar,bizde söhürcü gezerik:))
Angaralıya bak sen, tanımayan Nizipli sanır...busenaz;192624 wrote:ben hiç duymamıştım.sayenizde duydum.umarım sitedeki tüm bekarlar evlenir bizi de çağırırlar,bizde söhürcü gezerik:))
sanıyorlarda abim doğrudur.ama ben yarı nizipliyim.tam olayım o zaman görürler:)))MENES;192640 wrote:Angaralıya bak sen, tanımayan Nizipli sanır...
inşaallah! Allah gönlüne göre versin hadi bakalım...busenaz;192641 wrote:sanıyorlarda abim doğrudur.ama ben yarı nizipliyim.tam olayım o zaman görürler:)))
amin abim amin.MENES;192642 wrote:inşaallah! Allah gönlüne göre versin hadi bakalım...
hani dedim ya dua etmek gerek.malum net değil.)))
busecim daha duycagin ögrencegin cok sey var niziplilerden.gercekten bizim nizipin gelenek görenekleri cok güzel..busenaz;192624 wrote:ben hiç duymamıştım.sayenizde duydum.umarım sitedeki tüm bekarlar evlenir bizi de çağırırlar,bizde söhürcü gezerik:))
insallah gezeriz...nizipte olan gezer canimm..bizler uzak kaliyoruz bu gezmelere :):confused:
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.