Antep Mutfağı Nizip Yemekleri

İÇLİ KÖFTE(Nizip usulü)

sakalli0727 Üye
bogazina kurt dü$e secret gece gece bu konu güncellenirmi yav:)) aha bak canim istedi :)))
secretgarden Üye
ooooh iyi oldu sana ya bişey diyecem ben acıyı seviyorum ama yaglı seyleri bi türlü yiyemiyorum neden kendimi zorluyorum olmuyo:( hele helede katı yag kuyruk yagı kullanılmıssa agzıma bile sürmüyorum artı sucuk pişirirken burnumu kapatıyorum offf bende normal insanlar gibi olmak istiyorum:(
sakalli0727 Üye
evet anarmol oldugunu kabul ediyorsun yani :)) iste yillardir bunu anlatmaya calisiyordum sana neyse artik anladin ben artik bu siteye girmem :))) konu dagilamasin basak kardesim anne hanima söyle birde patates dolmasi yapsin gecen cok aradik konuyu bulamadik bizde normal dolma gibi yaptik sonra islim deyzana dedim ki resmini cekekte siteye atak islim deyzanda tamam dedi sonra unuttuk :))) dolma bitti aklimiza resim cekmek geldi :)) bu arada dolmamizi kabak dolmasindan esinlenip yaptik yani ayni malzemenin patateslisini bide mercimekli köfte istiyoruz annenden selam söyle babana
boroboro Üye
başak siteye sık sık gir..içli köfte tarifini aradım bulamadım..buralarda ol..lazım olursa sorarım sana..:) ailemizin yemek danışmanı başak...:)

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim