Nizip.com
Üye ol

018_Sizden Gelenler

018_Sizden Gelenler

Konular

213 konu

KUYU SULARI BÜYÜK TEHLİKE SAÇIYOR

-------------------------------------------------------------------------------- TUBITAK Tarafindan kuyu sulari üzerinde yapilan bir arastirmada özell

hazal1 0 cevap

Bir varmis belki de yokmus

ONLAR BIZDEN BIRILERI ILK SÖZ Çakil dikenleri gülümüz bizim, Saz benizli damlar evimiz bizim, Toprak damli köyler, yolumuz bizim, Ana yurttan özge dün

dogan hoca 0 cevap

SIMDI INTERNETLI OLDUK

Geçen sene Istanbul’da yapilan Zeugma platformu olusturma toplantisinda 40-50 kadar Nizipli bir aradaydik. Çogumuz birbirimizi zaten tanidigimiz halde

dogan hoca 1 cevap

OKUMAK MI ZARARLI SIGARA MI?

Bundan ortalam 40 yil önce. Nizip’te o günün bazi üniversite ögrencileri tarafindan “Hababam Sinifi” sahneye konuyor. Organizatör; M. Tahir Ögüt. Ömer

dogan hoca 0 cevap

SAYIN VALİMİZE ARZ-U HALİMDİR

“Oğlum Şırnak’ta vatani görevini yapıyor hocam bende baba olarak onu dualarımla yad ederken aynı zamanda Nizip Çayını hemen altındaki bir dönüm tarlam

dogan hoca 0 cevap

KIRK KÖRÜN BİR DEĞNEĞİ

Sonsuza kadar değer ve anlamını kaybetmeyecek o- lan yöremiz atasözlerinden bugün de bir buket sunuyo- rum. Lütfen tek tek, yavaş yavaş okuyalım. - An

dogan hoca 2 cevap

HEMEN ANTEPE YETİŞTİRİN

80’li yılların ortalarıydı. Nizip Devlet Hastanesi şimdiki binasına yeni taşınmış, hastanemizin tüm bölümlerine lazım olacak alet edavatın temini işin

dogan hoca 0 cevap

YA AT ARABALARIDA OLSAYDI?

İş yerimin karşı köşesi Kuşçu Ali Sokağının (cadde) başlangıcıdır. Önceleri bu caddenin iki tarafında, şimdilerde ise sadece sol tarafında bulunan (Dr

dogan hoca 0 cevap

BİR YÜKSEK OKUL FANTEZİSİ(!)

Hitler, ele geçirilen İngiliz, Fransız ve Yahudi üç esire bir şans tanımak istemiş. - Size birer soru soracağım, bilirseniz sizi serbest bırakacağım,

dogan hoca 0 cevap

NELER OLUYOR BİZE?

Eskiden şayet bir evin etrafında yabancı bir şahıs dolaşıyorsa, ondan şüphelenen ev sahibi o kişiyi ne yapar eder, mutlaka evine çağırarak ona yiyecek

dogan hoca 0 cevap

NECİP FAZILDAN SEÇMELER

Anladım işi, sanat Allah’ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik- çomakmış... ********* Seni aramam için beni uzağa attın, Alemi benim, beni kend

dogan hoca 0 cevap

BİZ DE ÖYLE OLABİLİRDİK

Araba önceden tespit edilmiş olan evlerden birinin önünde durdu. Yardım ekibinde çalışanların çaldığı kapı biraz sonra yavaşça açıldı. Kapıyı açan 40

dogan hoca 0 cevap

BABACIĞIM BENDE

SEVGİLİ BABACIĞIM, Seni çok seviyorum. Senin gibi olmak, senin gibi giyinmek, senin gibi yemek, içmek istiyorum. Her zaman demez miydin; "Aslan çocuğu

dogan hoca 0 cevap

ANTEP’E TEŞVİK TAMAM GİBİ

Gaziantep’in teşvik kapsamına alınması ile ilgili son görüşme dün başbakanlıkta yapıldı. Gaziantep’in teşvik kapsamı içerisine alınması durumunda Gazi

bekirsen 0 cevap

elektrikte trt payı

TRT payı faturada açıkça göründü, aboneler bozuldu 17 Şubat 2007 Hanife Baş http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2897587.jpg TRT’ye elektrik fatural

kılıçbalığı 5 cevap

İNSAN HAKLARI EVRENSEL BEYANNAMESİ

İNSAN HAKLARI EVRENSEL BEYANNAMESİBİRLEŞMIŞ MİLLETLER GENEL KURULU, 10 ARALIK 1948’DE TOPLANARAK, İNSAN HAKLARI EVRENSEL BİLDİRGESİ’Nİ YAYINLAMIŞTIR.

ibrahimher 1 cevap

tüketici hakları

hepimiz birer tüketici konumundayız.ancak haklarımızı yeteri kadar biliyor muyuz.gelişen dünyada artık müşteri memnuniyeti kavramı ortaya çıkmıştır. a

kılıçbalığı 18 cevap

hukuk

hukuki sorularınız ve sorunlarınız olursa memnuniyetle yazabilirsiniz. konuşup tartışabiliriz.bu çalışma site üyelerimize hizmet amaçlı olup hiçbir ti

kılıçbalığı 34 cevap
WhatsApp iletişim