KUYU SULARI BÜYÜK TEHLİKE SAÇIYOR
-------------------------------------------------------------------------------- TUBITAK Tarafindan kuyu sulari üzerinde yapilan bir arastirmada özell
018_Sizden Gelenler
-------------------------------------------------------------------------------- TUBITAK Tarafindan kuyu sulari üzerinde yapilan bir arastirmada özell
Zeugma’nın Dünya Tarihine Ögrettikleri Birçok alanda bilimsel araştırmalara konu olan Zeugma antik şehrinin konumu ve bu şehirden çıkartılan eserler h
ONLAR BIZDEN BIRILERI ILK SÖZ Çakil dikenleri gülümüz bizim, Saz benizli damlar evimiz bizim, Toprak damli köyler, yolumuz bizim, Ana yurttan özge dün
Geçen sene Istanbul’da yapilan Zeugma platformu olusturma toplantisinda 40-50 kadar Nizipli bir aradaydik. Çogumuz birbirimizi zaten tanidigimiz halde
ilk söz:ilk söz:Bu gün Allah için ne yaptin? Hz. Ömer Yukaridaki kelimelerle baslayan cümle nasil biter veya nasil bitmeli sizce? Bir fikriniz var mi
Dört yil kadar önceydi. Mersin’deki Kanal 33’ün yayin ekibi ilçemizle ilgili bir program yapmak için Nizip’e gelmislerdi. Çekim sonrasi artik isleri b
Bundan ortalam 40 yil önce. Nizip’te o günün bazi üniversite ögrencileri tarafindan “Hababam Sinifi” sahneye konuyor. Organizatör; M. Tahir Ögüt. Ömer
Bir kaç gün önce www.Nizip.com sayfasini tararken öyle bir haberle karsilastim ki bir Nizipli olarak sanki dünyalar benim oldu. Düsünebiliyor musunuz.
“Oğlum Şırnak’ta vatani görevini yapıyor hocam bende baba olarak onu dualarımla yad ederken aynı zamanda Nizip Çayını hemen altındaki bir dönüm tarlam
Sonsuza kadar değer ve anlamını kaybetmeyecek o- lan yöremiz atasözlerinden bugün de bir buket sunuyo- rum. Lütfen tek tek, yavaş yavaş okuyalım. - An
80’li yılların ortalarıydı. Nizip Devlet Hastanesi şimdiki binasına yeni taşınmış, hastanemizin tüm bölümlerine lazım olacak alet edavatın temini işin
İş yerimin karşı köşesi Kuşçu Ali Sokağının (cadde) başlangıcıdır. Önceleri bu caddenin iki tarafında, şimdilerde ise sadece sol tarafında bulunan (Dr
Hitler, ele geçirilen İngiliz, Fransız ve Yahudi üç esire bir şans tanımak istemiş. - Size birer soru soracağım, bilirseniz sizi serbest bırakacağım,
Yıllar önce köşe yazarlığına başladığım ilk günleri hatırlıyorum.’ Dost acı söyler’ misali, zannederdim ki köşe yazarları bir sorunu gündeme getirince
Eskiden şayet bir evin etrafında yabancı bir şahıs dolaşıyorsa, ondan şüphelenen ev sahibi o kişiyi ne yapar eder, mutlaka evine çağırarak ona yiyecek
Anladım işi, sanat Allah’ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik- çomakmış... ********* Seni aramam için beni uzağa attın, Alemi benim, beni kend
on gün kadar önceydi. Bir işim için dolmuşla Nizip’ten Antep’e giderken geri dönmek için nereden dolmuşa bineceğimi sorduğumda, yanımdaki kişi, bedest
Araba önceden tespit edilmiş olan evlerden birinin önünde durdu. Yardım ekibinde çalışanların çaldığı kapı biraz sonra yavaşça açıldı. Kapıyı açan 40
SEVGİLİ BABACIĞIM, Seni çok seviyorum. Senin gibi olmak, senin gibi giyinmek, senin gibi yemek, içmek istiyorum. Her zaman demez miydin; "Aslan çocuğu
Gaziantep’in teşvik kapsamına alınması ile ilgili son görüşme dün başbakanlıkta yapıldı. Gaziantep’in teşvik kapsamı içerisine alınması durumunda Gazi
7 yıl önce Nizip’e ilk geldiğimde o kadar çok sigortacı tabelası gördüm ve şaşırdım.Bu durum sektör hakkında yanıltıcı bir görünümden ibaretmiş. Sonra
NİZİP AVUKATLARI HAK ARAMA EYLEMİNİ BAŞLATTI Yaklaşık 10 aydır CMK alacakları ödenmeyen avukatlar TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİNİN almış olduğu kararla 09.0
TRT payı faturada açıkça göründü, aboneler bozuldu 17 Şubat 2007 Hanife Baş http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/2897587.jpg TRT’ye elektrik fatural
Son günlerde meydana gelen işçi çıkarmaları ve bazı işçi kardeşlerimizle görüşmelerimiz neticesinde bu formu açma gereğini hissettim.gördüm ki çoğu iş
MİLLETLER BİRLEŞEREK İNSAN HAKLARI İÇİN TEMİNATLAR ARIYORLAR... HALBUKİ 1400 YIL ÖNCE BU MESAJ VERİLMİŞTİR... EŞİTLİK, KARDEŞLİK, ADALET HAKLARIN KORU
İNSAN HAKLARI EVRENSEL BEYANNAMESİBİRLEŞMIŞ MİLLETLER GENEL KURULU, 10 ARALIK 1948’DE TOPLANARAK, İNSAN HAKLARI EVRENSEL BİLDİRGESİ’Nİ YAYINLAMIŞTIR.
Sn.Avukatım yazılan mesajların hepsini kontrol etmem mümkün değil. Etsem bile hukuken hangisi sorun çıkarır tahmin edemem. Buraya yazılan mesajlarda s
hepimiz birer tüketici konumundayız.ancak haklarımızı yeteri kadar biliyor muyuz.gelişen dünyada artık müşteri memnuniyeti kavramı ortaya çıkmıştır. a
hukuki sorularınız ve sorunlarınız olursa memnuniyetle yazabilirsiniz. konuşup tartışabiliriz.bu çalışma site üyelerimize hizmet amaçlı olup hiçbir ti