Nizip.com
Üye ol

018_Sizden Gelenler

018_Sizden Gelenler

Konular

213 konu

Nizip IHL'de mezuniyet sevinci

gaziantep Nizip Imam hatip lisesi'nde (Ihl) mezuniyet sevinci yasandi. 2004-2005 egitim-ögretim yilinin yarin sona erecek olmasi okullarda mezuniyet g

bekirsen 0 cevap

Barak sulama projesi ödenek bekliyor

Gaziantep’in Nizip İlçesi ile Karkamis İlçesi’ni kapsayan alanda bulunan ‘barak ovasi sulama projesi’ ödenek yüzünden bir türlü tamamlanamiyor. hancag

bekirsen 0 cevap

Rehberde vurgun kokusu

Nizip’in tanitimini Nizipli gazeteciler yapacak sloganiyla yola çikan bir grup gazetecinin oyununa Nizip ticaret odasi’nin da destek oldugu ögrenildi.

bekirsen 0 cevap

Gençlerimize sahip çikalim

Evet degerli okuyucularim bir mesaj aldim ve gençlerin sorunlarini takrar gündeme tasimak için bu yaziyi yazmaya karar verdim. Elazig'da Makine Mühend

bekirsen 0 cevap

Antep mutfaginin kebap disi tatlari

Antep asirlardir damak düskünlerinin gözbebegi. Evliya Çelebi bu kentin eserleri kadar damak lezzetinden de pek etkilenmis ve öve öve bitirememis: "Bu

bekirsen 0 cevap

Gida Yardimi Tamamlandi

Ramazan ayi basladi. Ramazan ayinda muhtaç aileleri sevindirmek ve bir nebzede olsa ihtiyaçlarini gidermek için Nizip Belediye Baskanligi harekete geç

bekirsen 0 cevap

Yerel basinda degisim

Merhaba degerli Nizip.com okuyuculari, Bu hafta sizlerle Nizip'teki yerel medyaya deginmeye karar verdim. Ilk olarak TV'den bahsedeyim. Nizip'te yerel

bekirsen 0 cevap

Neden yazi yazmiyorum

Evet uzun süredir Nizip.com sitesinde yazi yazmiyordum. Sebebine gelince biraz elestiri olacak. Sitenin dergilerden alinti yapmasi... Evet ben uzun za

bekirsen 0 cevap

Nerde o eski bayramlar

Nerde o eski bayramlar -------------------------------------------------------------------------------- Mübarek Kurban Bayrami geldi ve bitti. 10 Ocak

bekirsen 0 cevap

Kus gribimi Amerika gribimi

Adinin kus gribi oldugu söylenen hastalik geldi Türkiye'ye çatti. Peki hersey yolunda gitmeye baslamisken neden bir anda birileri alt-üst etmeye çalis

bekirsen 0 cevap

Yorumlar çerçeveli olmalidir

Merhaba arkadaslar Konu basligindan anlasildigi gibi yorumlar çerçeveli olmalidir. Eger bir insan birinin hakkinda bir yorum yapiyorsa bu yorumu yapar

bekirsen 0 cevap

Anket bitti hadi hayirlisi

Nizip Belediyesi birimleri arasinda yapilan anket sonuçlandi. Iki ay boyunca oy kullanan site üyeleri Nizip Belediyesi'nin en basarili birimi olarak I

bekirsen 0 cevap

Sokak çocuklari...

Evet sokak çocuklarindan bahsetmek istiyorum.. Tiner çeken, dilenen, kalabalik caddelerde kagit mendil, sakiz gibi seyler satan çocuklardan... Dilenen

bekirsen 0 cevap

658 çocuklu 'Kaymak Adam'

Evet yanlis okumadiniz o 658 çocuklu birisi. Birecik Kaymakami Tuncay Sonel , iki çocuk babasi gibi görünüyor. Ancak O, ilçedeki 656 öksüz ve yetime d

bekirsen 0 cevap

2.ZEUGMA FESTİVALİ YAPILACAK MI?

2.ZEUGMA FESTİVALİ YAPILACAK MI? Dünyanın sayılı zenginliklerinden birine sahip olan Nizip, acaba bu zenginliğinin farkında mı? Evet bahsettiğim konu

bekirsen 0 cevap

Bir Festivalin Ardından

Bir festivalin ardından…Gaziantep’in Nizip İlçesi bu yıl 2. Zeugma Kültür ve Turizm Festivali’ne ev sahipliği yaptı. İlki 2005 yılında yapılan festiva

bekirsen 0 cevap

ANTEP’;E TEŞVİK TAMAM GİBİ

Gaziantep’in teşvik kapsamına alınması ile ilgili son görüşme dün başbakanlıkta yapıldı. Gaziantep’in teşvik kapsamı içerisine alınması durumunda Gazi

bekirsen 0 cevap

*BIR ANADOLU MASALI*

*BIR ANADOLU MASALI* Bir Anadolu masali gibi az gittim, uz gittim! Gölbasindan, Balikesir’e (ögrencilik yillarim) oradan K.Maras’in Pazarcik ilçesinin

ibrahim şimşek 1 cevap

EGITIM VE GELENEK

EGITIM VE GELENEK Ülkemizdeki gençlerin geldigi son nokta hakkinda bildigim ve duydugum bazi özellikleri sizlere anlatayim. Bu ülkenin geleceginin büy

ibrahim şimşek 1 cevap

NİZİP GENÇLİGİ VE İNTERNET

GENÇLİK NEREYE ÜSTADLAR.. .YOLVERİN GENÇLER GELİYO!!!NEREYE GENÇLER,CEHTLEŞMEYE,ORASI NERESİ???-HA ORASIMI BİZİMKÖY..NE VAR ORAKARDA??? NE ARARSAN VAR

siradansa 0 cevap

ANTEP’E TEŞVİK TAMAM GİBİ

Ben bu teşvik konusunda hep farklı düşündüm. Zaten Türkiyenin gelişmesinde teşviklerin bugüne kadar faydası olmamıştır. Çünkü teşvik alanların büyük b

felsefefe 0 cevap
WhatsApp iletişim