Nizip IHL'de mezuniyet sevinci
gaziantep Nizip Imam hatip lisesi'nde (Ihl) mezuniyet sevinci yasandi. 2004-2005 egitim-ögretim yilinin yarin sona erecek olmasi okullarda mezuniyet g
018_Sizden Gelenler
gaziantep Nizip Imam hatip lisesi'nde (Ihl) mezuniyet sevinci yasandi. 2004-2005 egitim-ögretim yilinin yarin sona erecek olmasi okullarda mezuniyet g
Gaziantep’in Nizip İlçesi ile Karkamis İlçesi’ni kapsayan alanda bulunan ‘barak ovasi sulama projesi’ ödenek yüzünden bir türlü tamamlanamiyor. hancag
Sezonun ilk boz fistigina altin ödülü -------------------------------------------------------------------------------- antepfistiginin ilk ürününü Niz
Nizip’in tanitimini Nizipli gazeteciler yapacak sloganiyla yola çikan bir grup gazetecinin oyununa Nizip ticaret odasi’nin da destek oldugu ögrenildi.
Gaziantep’in en büyük ilçesi olan Nizip’te belediyenin yapmis oldugu projeler tek tek açiklandi. Nizip Belediye Baskani Haci Fevzi Akdogan IHA Muhabir
Evet degerli okuyucularim bir mesaj aldim ve gençlerin sorunlarini takrar gündeme tasimak için bu yaziyi yazmaya karar verdim. Elazig'da Makine Mühend
Antep asirlardir damak düskünlerinin gözbebegi. Evliya Çelebi bu kentin eserleri kadar damak lezzetinden de pek etkilenmis ve öve öve bitirememis: "Bu
Güneydogu Tarim Satis Kooperatifleri Birligi (Güneydogubirlik) Nizip Subesi antepfistigi alimlarina basladi. Ancak bu yil açiklanmayan taban fiyat yüz
Ramazan ayi basladi. Ramazan ayinda muhtaç aileleri sevindirmek ve bir nebzede olsa ihtiyaçlarini gidermek için Nizip Belediye Baskanligi harekete geç
Merhaba degerli Nizip.com okuyuculari, Bu hafta sizlerle Nizip'teki yerel medyaya deginmeye karar verdim. Ilk olarak TV'den bahsedeyim. Nizip'te yerel
Evet uzun süredir Nizip.com sitesinde yazi yazmiyordum. Sebebine gelince biraz elestiri olacak. Sitenin dergilerden alinti yapmasi... Evet ben uzun za
Nerde o eski bayramlar -------------------------------------------------------------------------------- Mübarek Kurban Bayrami geldi ve bitti. 10 Ocak
Adinin kus gribi oldugu söylenen hastalik geldi Türkiye'ye çatti. Peki hersey yolunda gitmeye baslamisken neden bir anda birileri alt-üst etmeye çalis
Merhaba arkadaslar Konu basligindan anlasildigi gibi yorumlar çerçeveli olmalidir. Eger bir insan birinin hakkinda bir yorum yapiyorsa bu yorumu yapar
Nizip Belediyesi birimleri arasinda yapilan anket sonuçlandi. Iki ay boyunca oy kullanan site üyeleri Nizip Belediyesi'nin en basarili birimi olarak I
Evet sokak çocuklarindan bahsetmek istiyorum.. Tiner çeken, dilenen, kalabalik caddelerde kagit mendil, sakiz gibi seyler satan çocuklardan... Dilenen
Evet yanlis okumadiniz o 658 çocuklu birisi. Birecik Kaymakami Tuncay Sonel , iki çocuk babasi gibi görünüyor. Ancak O, ilçedeki 656 öksüz ve yetime d
3 Kasim 2002 genel seçimleri sonrasi meclise giren Nizipli vekil Mehmet Sari, 28 Mart 2004 yerel seçimleri ile Nizip Belediye Baskanligi'na seçilen Ha
2.ZEUGMA FESTİVALİ YAPILACAK MI? Dünyanın sayılı zenginliklerinden birine sahip olan Nizip, acaba bu zenginliğinin farkında mı? Evet bahsettiğim konu
Nüfusu hergün artmaya devem eden ve metropol ilçe olma yolunda hızla gelişen ilçemiz Nizip''te çalışmalarda tüm hızıyla devam ediyor. 28 Mart 2004 yer
Bir festivalin ardından…Gaziantep’in Nizip İlçesi bu yıl 2. Zeugma Kültür ve Turizm Festivali’ne ev sahipliği yaptı. İlki 2005 yılında yapılan festiva
Gaziantep’in teşvik kapsamına alınması ile ilgili son görüşme dün başbakanlıkta yapıldı. Gaziantep’in teşvik kapsamı içerisine alınması durumunda Gazi
Nizip İlçe Emniyet Müdürü Sn.Hayri CEYLAN ile Yapılan Ropörtaj www.Nizip.com üyeleri olarak siz okuyucularımıza Nizip hakkında güncel bilgileri sunmak
*BIR ANADOLU MASALI* Bir Anadolu masali gibi az gittim, uz gittim! Gölbasindan, Balikesir’e (ögrencilik yillarim) oradan K.Maras’in Pazarcik ilçesinin
EGITIM VE GELENEK Ülkemizdeki gençlerin geldigi son nokta hakkinda bildigim ve duydugum bazi özellikleri sizlere anlatayim. Bu ülkenin geleceginin büy
GENÇLİK NEREYE ÜSTADLAR.. .YOLVERİN GENÇLER GELİYO!!!NEREYE GENÇLER,CEHTLEŞMEYE,ORASI NERESİ???-HA ORASIMI BİZİMKÖY..NE VAR ORAKARDA??? NE ARARSAN VAR
Ben bu teşvik konusunda hep farklı düşündüm. Zaten Türkiyenin gelişmesinde teşviklerin bugüne kadar faydası olmamıştır. Çünkü teşvik alanların büyük b