İş/Eleman Yağ fabrikası için Teknik eleman aranıyor
Ar-Ge ve Rafinasyon Ünitesinde çalıştırılmak üzere, gayreli ve çalışkan elemanlar aranmaktadır. Elemanlarda aranan özellikler; Gıda mühendisi aranmakt
İş/ Eleman
Ar-Ge ve Rafinasyon Ünitesinde çalıştırılmak üzere, gayreli ve çalışkan elemanlar aranmaktadır. Elemanlarda aranan özellikler; Gıda mühendisi aranmakt
Bilgisayar kullanabilen, sigortacılıkta çalışmak üzere bay veya bayan eleman aranmaktadır.
Çağlar Network, güvenilir network marketing prensipleri ile birlikte hızla gelişmekte olan portföyüne yani sizlere alışveriş yaparken sınırsız kazanma
hukuk bürosunda çalışabilecek üniversite- yükseokul mezunu bayan asistan alınacaktır.
NETWORK TECRÜBESİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR.EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU VERİLEN BASİT GÖREVLERİ YAPABİLECEK ARKADAŞLARI ARAMIZDA GÖRMEKTEN MUT
İsmar Marketler Zinciri A.Ş, MAĞAZA GÖREVLİLERİ - NİZİP (GAZİANTEP) iş ilanını görüntüleyebilir ve başvuru yapabilirsiniz. guneydogu.kariyer.net/is-il
G.antep Nizip ilçesinde ingilizce bilen, bilgisayar kullanabilen eleman aranıyo. E- 90 karayolu üzeri 4. km Nizip ilçesinde bulunan Yılteks Otomotiv G
İsmar Marketler Zinciri A.Ş - MAGAZA MÜDÜRÜ - NİZİP (GAZİANTEP) ilanında aranan genel nitelikler: * Yeni açılacak mağazamızda görevlendirilmek üzere;
Uzmanlık Alanlarım Pc Bakım Onarım Tamiri Pasta Simitci
Minimum lise mezunu, * Perakende sektöründe deneyime sahip veya yetiştirilmek üzere, * Gaziantep Nizip Bölgesi' nde ikamet eden, * Mağaza Görevlileri
İlan Tarihi: 19.12.2011 Şehir/Ülke: Gaziantep Personel Sayısı: 1 İsmar Marketler Zinciri A.Ş Genel Nitelikler: "Gaziantep Nizip" bölgesinde ikamet ede
Doğal mühendislik bürosunda çalışmak üzere deneyimli bayan eleman aranmaktadır.ilgilenen arkadasların ali alkan ilkokulu alt tarafında çetaş karşısınd
1 Aralıkta başlayacak 1 YILLIK bir çalışmamız için acil 20 adet personele ihtiyacımız vardır.Çalışma bölgelerimiz Gaziantep-Kayseri-Amasya-Samsun şekl
arçelik beko yetkili servisinde çalıştırılmak uzere en az lise mezunu olmak uzere askerlik yapmış elemanlar alınacaktırr
Bağ evleri veya inşaatlar için bekçili yapılır.
Arçelik beko yetkili servisinde çalıştırılmak üzere endustri meslek lisesi mezunu elemanlar alınacaktır adres:fevzi paşa mahallesi hasırcı sokak no:7
Branda afiş 70x140 cm 40 tl süpper kampanya TUNA REKLAM AJANSI
ramazan da parttame iş arıyorum saat:10:00-15:00 arası
Kırk üç yıllık köklü bir geçmişi olan süt üretim çiftliğimize takım arkadaşları arıyoruz: 1. Sözleşmeli Veteriner hekim 2. Yatılı kalacak suni tohumla
EVİNİZDEN GÜNDE 1 SAAT AYIRARAK AYDA 1000TL VE ÜSTÜ PARA KAZANMAK İSTERMİSİNİZ ? FİRMAMIZA İNTERNET TABANLI CALISACAK CALISMA ARKADASLARI ARIYORUZ .ME
imalattan sıfır 4.55 fiber tekne çift cidar çift livarlı her kat 4 kat elyaf+polyester ,,,,,,,,,ce belgeli iki yıl garantilidir,,,,,, ...çapa +ipek ip
Karkamış Iş Ilanları | İş İlanları İş Arıyorum İş Başvurusu Eleman ... Muhtelif. www.nizip.com/showthread.php?t=34840 Kaynak...
meslek lisesi elektronik bölümü mezunuyum b-a2 sınıf ehliyetim var askerligi mi tamamladım iş arıyorum
Şehir: nizip Cinsiyet: Bayan Program/Seviye: Pc Ortamında Corel Draw,Photoshop acemi seviyede Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time) Medeni Hali: Ö
Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere erkek elemanlar alınacaktır... Ön görüşme ve mulakatlar 02.05.2011 pazartesi saat 08:30' dan itibaren yapılaca
SATLIK KOMPLE TORNA ATÖLYESİ..TORNA 2 mt_PRES_KAMPANA disk TORNASI_MATKAP_KAYNAK_V.S
Ayna bayan kuaförü ne bayan kalfa ve usta alınacaktır