Sekili Ortaokulunda Sergi Açılışı
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezinin Sekili Ortaokulunda açmış olduğu sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Gündeş Katılmıştır. Kaynak.
Sekili Kasabası Orul
Nizip Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezinin Sekili Ortaokulunda açmış olduğu sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz Gündeş Katılmıştır. Kaynak.
İlçeye bağlı Sekili Beldesi'ndeki Sekili İlkokulu'nda öğrenim gören öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Yaşar KARADENİZ, burada İlçe Milli Eğitim Mü
Pirsus Haber NİZİP KAYMAKAMI ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ DAĞITTI Pirsus Haber 1 ntefmmffîtliiinte Nizip ilçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Sekili Okulu'nda ö
Haber Yurdum NİZİP 'TE ÖĞRENCİLERİN KARNESİNİ KARADENİZ VERDİ Haber Yurdum Nizip 'te öğrencilerin karnesini Karadeniz verdi Nizip İlçe Kaymakamı Yaşar
Nizip Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Nizip Ticaret Odasısponsorluğunda ve ev sahipliğinde düzenlenen 2012-2013 Yılı 2. kademe bilgi
TEDAŞ Nizip İlçe İşletme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada arıza bakım onarım şefliği denetiminde ilçemizin bazı bölgelerinde "Kablo Eki-Hat Deplasesi
SİYER BİLGİ YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI Kaynak...
KUTLU DOĞUM HAFTASI HAZIRLIKLARI BAŞLADI Kaynak...
14 - 20 Nisan 2012 tarihleri arasında "Kutlu Doğum Haftası"etkinlikleri çerçevesinde Sekili Beldesi'nde bir program yapıldı. Sekili İlköğretim Okulu b
Dr. Mehmet Özaslan'ın 1987 yılında ölen kardeşi Dr. Ahmet Özaslan anısına, Nizip ilçesine bağlı Sekili beldesinde yaptırılan kütüphaneyi açtı. ... Kay
aile foto
ilyas,halil,cırnaz hüseyin,karaömer
CIRNAZ HÜSEYİN
FARUK BİLDİRİCİ
karagözün oğlu yaha ağca 13-07-2009 16:59 selam emi oğlu nasılsın inşallah iyisinizdir numaranıda koy sizi arıyacam eskişehirden yahya ağca MEHMETAGCA