Adaklı

Adaklı

Konular

44 konu
Benim Köyüm - İbrahim Sevindik

Benim Köyüm - İbrahim Sevindik

BENİM KÖYÜM Baharda şenlenir bağı, bahçesi Kokusu başkadır benim köyümün Unutturur adama gamı, kederi Havası başkadır benim köyümün XXX Akşam olur her

Kemahlı 0 cevap
Anne - İbrahim Sadri

Anne - İbrahim Sadri

ANNE Kan ter içinde gece Kan ter içinde her yanım Her yanım bu gece vurgun içinde Kurşun yemişim, sürgün yemişim Bu sana ilk gelişim Vur emriyle düşmü

Kemahlı 0 cevap
Bu köylüler seçime gitmeyecek

Bu köylüler seçime gitmeyecek

Nizip ilçesine bağlı 2 köy ve bir beldemuhtarlığı içme ve sulama sularına atık su karıştığı iddiasıyla yerel seçimleriboykot ederek oy kullanmama kara

Nrt 0 cevap
2 Yıllık Emeği Dolu Vurdu

2 Yıllık Emeği Dolu Vurdu

Nizip'e bağlı bazı köylerde 21 Mayıs 2012 tarihinde 14:3016:30 saatleri arasında dolu afeti yaşandığı duyumu alan Nizip İlçe Gıda,Tarımve Hayvancılık

Nrt 1 cevap

Anne tarafımın soyunu ögrendim

Rişvan (Reşvanlılar, Reşi, Rışan, Rışi), Aşiretinin Kökenleri Rişvan Aşireti Doğu Anadolu’nun önemli aşiretlerinden biridir. Bu aşiretin diğer önemli

fsoyarik 20 cevap

“Masa Tenisi Turnuvası” Ödül Töreni

SODES Projesi kapsamında “Müstakil Köy Okulları” adı altında Dayıdağı İlköğretim Okulu’nun düzenlediği “Masa Tenisi Turnuvası”nda dereceye giren Öğren

Nrt 0 cevap

Adaklı Piknik Değerlendirmesi

Sevgili hemşehrilerimiz Pazar günü gerçekleştirdiğimiz 2009 Yılı Adaklı Köyü Geleneksel Piknik Şölenini gerçekleştirdik... Muhteşem geçen bir Piknikti

Adaklı köyü 7 cevap
WhatsApp iletişim