Adaklı köyü derneği 3. Geleneksel futbol turnuvası final daveti (istanbul)
Merhaba hemşerilerimiz... 26.03.2010-pazar günü başlayan futbol turnuvamızın finalini 02.05.2010-pazar günü ferahevler metin oktay spor kompleksinde g
Adaklı
Merhaba hemşerilerimiz... 26.03.2010-pazar günü başlayan futbol turnuvamızın finalini 02.05.2010-pazar günü ferahevler metin oktay spor kompleksinde g
MEMLEKET İSTERİM Memleket isterim Gök mavi, dal yeşil, tarla sarı olsun; Kuşların çiçeklerin diyarı olsun. Memleket isterim Ne başta dert, ne gönülde
BENİM KÖYÜM Baharda şenlenir bağı, bahçesi Kokusu başkadır benim köyümün Unutturur adama gamı, kederi Havası başkadır benim köyümün XXX Akşam olur her
ANNE Kan ter içinde gece Kan ter içinde her yanım Her yanım bu gece vurgun içinde Kurşun yemişim, sürgün yemişim Bu sana ilk gelişim Vur emriyle düşmü
NİZİP 'TE KÖYLÜLERDEN 'ATIK SU' EYLEMİ Doğan Haber Ajansı (abonelik) Metin İLİKSOY/ NİZİP (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in Nizip İlçesi'nde, köylüler
Nizip ilçesine bağlı 2 köy ve bir beldemuhtarlığı içme ve sulama sularına atık su karıştığı iddiasıyla yerel seçimleriboykot ederek oy kullanmama kara
Nizip Çayına Atık Su Karıştığı İddiası beyazgazete Nizip çayı sularını tarım ve hayvancılıkta kullanan ilçeye bağlı Adaklı ve Boyluca köyleri ile Salk
Adaklı Keret Köyü Gaziantep-Nizip From: Emrah ÖZEN Views: 199 1 ratings Time: 03:15 More in Travel & Events
Alahacı, Kayalar, Gürbaşak, Duraklı, Boyluca, Tosunlu, Dernek, Kamışlı, Köseler, Adaklı, Salkım, Dayıdağ ve Oğuzlar köylerinde etkili olan dolu yağışı
Nizip'e bağlı bazı köylerde 21 Mayıs 2012 tarihinde 14:3016:30 saatleri arasında dolu afeti yaşandığı duyumu alan Nizip İlçe Gıda,Tarımve Hayvancılık
Gaziantep'in Nizip ilçesi Adaklı Köyü'nden İstanbul'a gelerek baklavayı sevdiren ustalar, kurdukları dernek çatısı altında toplanarak geleneksel pikni
Rişvan (Reşvanlılar, Reşi, Rışan, Rışi), Aşiretinin Kökenleri Rişvan Aşireti Doğu Anadolu’nun önemli aşiretlerinden biridir. Bu aşiretin diğer önemli
İlköğretim Öğrencilerinden Engelliler Derneğine Ziyaret Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu 5-C sınıfı Öğrencileri Sınıf Öğretmenleri Dürdane Özturan
Adaklı köyü 4.geleneksel piknik davetiyesi
SODES Projesi kapsamında “Müstakil Köy Okulları” adı altında Dayıdağı İlköğretim Okulu’nun düzenlediği “Masa Tenisi Turnuvası”nda dereceye giren Öğren
Dayıdağı İlköğretim Okulu SODES Projesi kapsamında Müstakil Köy Okulları adı altında “Masa Tenisi Turnuvası” düzenledi. Nizip Kapalı Spor Salonunda ya
sevgili hemşerilerimiz pazar günü gerçekleştirdiğimiz 3. Geleneksel adaklı köyü futbol turnuvası & bahar festivali bu akşam 03.05.2010-pazartesi günü
Astekin Baklava
turnuvaya katılan takımlardan görüntü
ayhan
(ayhan) garajda çektiğim foto-
garajda çektiğimiz fotoraf
garajda portakal ağacın altında çektiğimiz fot-
ahmet aztekin
Sevgili hemşehrilerimiz Pazar günü gerçekleştirdiğimiz 2009 Yılı Adaklı Köyü Geleneksel Piknik Şölenini gerçekleştirdik... Muhteşem geçen bir Piknikti