Nizip.com
Üye ol

007_Mehmet AĞPAK

007_Mehmet AĞPAK

Konular

369 konu
Yazmak ya da Yazmamak....

Yazmak ya da Yazmamak....

Artık sevda yazıları, şiirleri okunmuyor. Gece yarıları sonrası kalkıp bir iki satır da yazılmıyor. Yarım kalmış bir bestenin ve parçalanmış bir hayat

mehmetagpak 2 cevap
Hüzün ? Cansın Erol

Hüzün ? Cansın Erol

Hüzün zaman zaman deli dalgalarla gelir Gönlümün kıyısına vurur Aşınan kayalar gibi ruhum Yorgun, suskun öylece durur Islak kumlara yazılmış hikayeler

mehmetagpak 0 cevap
Hüznümü Alır mıydın?

Hüznümü Alır mıydın?

Dara düşmüşmüş. Hendek derin mi derin. Üstelik damlalar dalga olmuş; dalgalarla başım dertte. Bağıramıyorum. Sesim sadece kendime. İnliyorum. Benimle

mehmetagpak 3 cevap
Kuzgun ?  Edgar Allan POE

Kuzgun ? Edgar Allan POE

Yazamıyorum bahanesi arkasına sığınmıyorum. İnadına yazmıyorum zaten diyemem. Hayatın kendi bestesini bize farklık makamlarda söyletirip duruyor. Bu b

mehmetagpak 0 cevap
Konya Garında

Konya Garında

Birgün bırakıp gideceğini nereden bileydim. Hummalı duygularımı terzyüz edip uzaklarında uzağına gidişini duyuşum; yıkılışım. * Soğuk bir Mart akşamıy

mehmetagpak 1 cevap
Hayat İşte..

Hayat İşte..

Günlerce ve biriken aylarca, sonrasında gelen yıllarca bir ses versen demiştim. Sabahın uykulu düşleriydi. İhtiyarlık zamanımın güzünde kısık sesin uz

mehmetagpak 1 cevap
Yolculuklar?.

Yolculuklar?.

Yolculukları sevenler pek çoktur. Oysa, her yolculuk bir yorgunluk ve bitmişliktir. Ayrılıklar,* akşam güneşinin batışında ki hüznün son durağı gibidi

mehmetagpak 0 cevap
Şehr-i Toz

Şehr-i Toz

Üç günden beri toz yağıyor. Gece vakti dolunay soluk gözükünce tozun yeniden merhaba diyeceğini anladık. Sinsice odalara doluyorlar. Bazı dostlar penc

mehmetagpak 3 cevap
Bırakılmıyor İşte!

Bırakılmıyor İşte!

Bıraksam bırakılmıyor. Hınçlar, kinler dostalara mı gitmeli? Boşver. Bizi gören, çok iyi bilen Biri var. Yüreğin, fikrin, ruhun yaptıkalarından dolayı

mehmetagpak 0 cevap
13

13

"Kalplerimiz kabuk tutmuştur." Dediler.Hayır öyle değil. Küfürleri yüzünden Allah onları lanetlemiştir de çok az bir kısmı iman eder.*Bakara Suresi-88

mehmetagpak 0 cevap
Bugün 14 Temmuz Perşembe.

Bugün 14 Temmuz Perşembe.

Bugün 14 Temmuz Perşembe. Geçen günlerin peşinde dolanıp duruyoruz. Güneşler doğuyor ve batıyor. Hayatın bizzati kendisine tuhaf bakan birkaç nöbetçi

mehmetagpak 0 cevap
Diyemediklerim (2)

Diyemediklerim (2)

Komşumuz Bekçi Nahsen'nin oğlu Servet "Dedim mi?" yazısından dolayı sitem göndermiş. Abi çok ayıp ettin, bizim seninle ayrımız gayrimiz mi var; seninl

mehmetagpak 0 cevap
Erbil Notları ? Temmuz

Erbil Notları ? Temmuz

Rivayet ola ki, Bugün senenin en sıcak gününü Erbil yaşayacakmış. 54 derece sıcaklığı görmek normal. *Ama nedense bu sıcaklıkta asfalt eritmiyor. *Hav

mehmetagpak 0 cevap
Dedim mi? Diyemedim İşte!

Dedim mi? Diyemedim İşte!

"Aslında şöyle başlasaydım daha iyi olurdu.. Şu fukara vakitlerimde, ganimet bildim sizi, İçimin ırmakları sizinle hasbıhal etmekte, duyuyor musunuz?"

mehmetagpak 2 cevap
Cemo'ya Sarılmak

Cemo'ya Sarılmak

Bizim Cemo'nun Hac vazifesinden döneli neredeyse sekiz ay oluyor. Yedi ay sonra Cemo ile ancak karşılaştık. Yolumuz, nefesimiz, sessizliğimiz hep gurb

mehmetagpak 3 cevap
Öylesine Bir Yazı

Öylesine Bir Yazı

Yo yo bu hal bana yeniden gelmemeliydi. Didik didik didinmelerimin bir anında, bana birileri meydan okumuş. Ulan ben eşkiya mıyım? Diye karşısına diki

mehmetagpak 0 cevap
Gitmeler Üzerine

Gitmeler Üzerine

* Ne kadarda gitmeleri seviyoruz. Uzak diyarlarda iken dahi başka diyarlara rüzgar gibi esmek istiyoruz. Duruşumuzu, fikirlerimizi, duygularımızı ve t

mehmetagpak 2 cevap
Diyemiyorum ya da Mengene Dağında

Diyemiyorum ya da Mengene Dağında

Diyemiyorum, Seherin kusursuz deminde, beynimdeki bu ince sızılı ağrıyı kantarlara tattırabilseydim, çeker miydi? Açılmayan kördüğüm bohçalarımı, reng

mehmetagpak 0 cevap
Asmalar Üzüme Durmuş

Asmalar Üzüme Durmuş

Asmalarda üzümler oldu. Salkım salkım sallanıyorlar. Geçen yıl budamasını becerememiş olsam da asmamız buna aldırmadı ve iri taneli üzümleri (O'nun) i

mehmetagpak 0 cevap
Harman Sabahında

Harman Sabahında

Sende kalan bütün hayallerimi, bir türlü biteremediğim bestelerimi ödünç vermiştim. İşte tam zamanı ver artık onları. Artık sesin soluğun da çıkmaz ol

mehmetagpak 1 cevap
Erbil'de Kiralık Ev Bulmak

Erbil'de Kiralık Ev Bulmak

Erbil’de kiralık ev bulmak zor olmasada ciddi bir meseledir. Özellikle Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında kiralık ev arayanları işi oldukça son yıll

mehmetagpak 0 cevap
Yılların Ardından

Yılların Ardından

Yılları ne de çabuk devirdik. Kavurucu sıcak yazlar, karlı kış geceleri geçirmişiz. Kavgalarımız, kaygılarımız peşimizden ayrılmamış. Paylaşamadığımız

mehmetagpak 0 cevap
Kapıları Çarpmak

Kapıları Çarpmak

Kapıyı çarptın da ne oldu? Dünya malının hepsini mi kazandın? Ben sessizliğe ve hatta sensizliğie zaten mahkumum. Bensiz başın çok mu dik? Üsküdar vap

mehmetagpak 0 cevap

Gitmeler

Lütfen Tıklayın ! http://akpek.wordpress.com/2011/07/02/kapilari-carpmak/

mehmetagpak 1 cevap
Erbil ve Süleymaniye Notları

Erbil ve Süleymaniye Notları

Tozlu Zamanlar, Hava bugün rüzgarlı. Her esinti toz demek. Damlara, duvarlara sinen tozlar evinizin pencereleri korumalı değilse içeri kadar süzülüyor

mehmetagpak 1 cevap
Gece Yazıları

Gece Yazıları

Yurdumda Miraç kutlanıyor. Erbil ben gibi sessiz. Nefesimleyim. *Senli duygular beni bırakmıyorken kalemim yazıyor.. * Yeni ekle S eni sende dinlemeli

mehmetagpak 0 cevap
WhatsApp iletişim