Nizip.com
Üye ol

007_Mehmet AĞPAK

007_Mehmet AĞPAK

Konular

369 konu
Bir İki Not

Bir İki Not

Notlar: Ülkelerin, işletmelerin, ailelerin, kişilerin mutlaka ve mutlaka sevenleri ve sevmenyenleri olacaktır. Sevenlere eyvallah, sevmeyenlerin de mu

mehmetagpak 0 cevap
Son On Dakika

Son On Dakika

Son On Dakika 02Eki Son on dakikanız olsaydı ne yazardınız? Vedalarınızı mı? Keşkelerinizi mi? “Tükendi nakdi ömrüm, dilde sermayem bir ah kaldı” diye

mehmetagpak 2 cevap
Yolda Olmak

Yolda Olmak

Bu böyle olmayacak diye yola düştüm. Çok gittim, az durdum.*Devamı Kaynak...

mehmetagpak 0 cevap

Başlıksız Yazılar

Davulcu Kazım’ı siz nereden bileceksiniz? Bir ben iyi bilirim bir de Üvez Sakıp bilir. Tanımaya çalışmayın. Hatta görünce yolunuzu değiştirin. Pazar y

mehmetagpak 0 cevap

Yarımyamalak Notlar

Bazen ayaküstü yazı yazmak dahi kısmet olmuyor. Oysa söylenecek o kadar çok şeyler varken, bize sunulan bu hayat ve sığmadığımız dünya alemini anlatma

mehmetagpak 0 cevap
Kaçamak Yaşadık

Kaçamak Yaşadık

Kaçamak yaşadık seninle. Ben senin içinde, yüreğinde, damarında avare, serserice dolaştım. Ben seni akşam güneşi mahcubiyetinde, yıldızların sessizliğ

mehmetagpak 0 cevap
Mutluluk Mekânı

Mutluluk Mekânı

Geçen gün Şahin Dayı’ya köy çıkışındaki yolda rastladım. İki eliyle kavradığı “zibil” arabası, dilinde eskilerden bir türkü yavaş yavaş gidiyordu. Gen

mehmetagpak 0 cevap
Yorgunluk Senfonisi

Yorgunluk Senfonisi

Duruşundan, yürüyüşünden, kaçamak bakışından ve sırıtık gülüşünden yorgunum. Çağdaşlarından, yaşıtlarından, dava arkadaşlarından, toplantılarından yor

mehmetagpak 0 cevap

Yıkılış

En Büyük Yıkılışı Bu Mevsimde Yaşayan Dedem Hatırasına. O günden beri iki kelime laf etmedik. Harfleri yan yana getirip, kelime düzeyinde konuşmadık.

mehmetagpak 0 cevap

Kıymık Remzi ve Kapitalist Sevda

Kıymık Remzi Ütülü şalvar giyip giymediğini bilemediğim komşu köyden birisi, harman yerinde yaptığım bir konuşma esnasında kullandığım devrik, yapısı

mehmetagpak 0 cevap
Yollar Uzun

Yollar Uzun

Yollar uzun. Amasya - Erbil arası düştük yola. Bu yıl rotamız değişti. Can sıkıcı meseleler. İnsanların birbirlerine olan tahammülsüz halleri yönünüzü

mehmetagpak 0 cevap
Bayram, Nohut ve Keşek

Bayram, Nohut ve Keşek

Bayram sabahı ne yazılır? Ne yazmak istersiniz? Hasretiniz, huzurunuz, sevinçleriniz, sırlarınız ve biraz da kızgnılıklarınız varsa saklamayın usulünc

mehmetagpak 2 cevap
Ankara Yorgunluğu (2)

Ankara Yorgunluğu (2)

Ankara'da zaman yok; mekânlar kendini hissettiriyor. Tam tamına bir ay geçtiğini, kaybolan demlerin gölgesinde takvimler söylüyor. Yokuşların şehrinde

mehmetagpak 0 cevap
Ankara Yorgunluğu

Ankara Yorgunluğu

Ankara'da zamansız ve kendince haybeye geçen bir ramazan gecesinin koynundayım. *Bodrum katındaki soğuk mermerli yemekhanede dar vakitlerin iftar saat

mehmetagpak 0 cevap
Şimdi

Şimdi

"Şimdi mûcid-kâşif yetişmiyor. Taklitçi adamlar yetişiyor. Kısmen herşeyi değiştirecek, isyancı ruha ihtiyaç var. Herşey değişecek. Kitap-mektep-kapı-

mehmetagpak 0 cevap
Soluk Yıllar

Soluk Yıllar

BÖLÜM 2 Okula başlarken gri renkli bir elbise ile başlamıştım. Onunla bitirmek üzereyim. İki pantolonumun biri okul için birisi de okul sonrası için.

mehmetagpak 0 cevap
Soluk Yıllar

Soluk Yıllar

BÖLÜM 1 Okulların kapanmasına kala kala iki gün var. Babam çalışacağım yeri çoktan ayarlamış. Sadece benim değil, kardeşlerim Hamdi ve Zeki’nin de yer

mehmetagpak 2 cevap
Kirlenen Sularımız ve Umudumuz

Kirlenen Sularımız ve Umudumuz

* Behzatların Yılmazı ile Hikmet Dayının İsmailinin gidişine epeyce oldu. Bugün nereden estiyse ikiside geldi aklıma. Evelsi gün de Şekirlerin Ömeri i

mehmetagpak 0 cevap
Yolda Kalımışım

Yolda Kalımışım

Yolda kalmışım. Canım da bir acı çekmişti ki sormayın gitsin! Çoluk çocuk da yanımda yok. Olsalar şöyle ağız tadıyla en acılısından bir çiğ köfte sofr

mehmetagpak 3 cevap
Hey Bre Hey?.

Hey Bre Hey?.

Yavaş yavaş tırmandığım hayat merdiveninin sonundayken gönlüm yine belada desemde geçen yıl "vay halime" diyen bizim Çoban Halil ile yolculuklarımız b

mehmetagpak 2 cevap
Yazıklar Olsun !

Yazıklar Olsun !

Uzun süreden beri yazmıyordum. Detay işler. Ama şu haberi okuyunca yazamadan duramadım ve sadece şunu ifade etmek için yazıyorum. Yazıklar olsun size!

mehmetagpak 0 cevap
Yasaklarımız ve Yeniliklerimiz

Yasaklarımız ve Yeniliklerimiz

Çoğu zaman tekdüze bir hayat yaşıyoruz. Tarla-ev. Okul-ev. İşyeri-kahvehane-ev. Diğer detayları olanlar beni ilgilendirmiyor. Hep mücadele ediyoruz. H

mehmetagpak 0 cevap
Zemheri Yazılar

Zemheri Yazılar

Zemheri Yazılar yazmamak ne derece doğru veya onları tamamen bu siteden silmek verilen emeğe yazık olmaz mı? Yapılanlardan neden pişmanlık duyarız? Ke

mehmetagpak 0 cevap
Glasgow'da Bulunmuş Bir Yitik

Glasgow'da Bulunmuş Bir Yitik

O benim tam yanımdaydı. Güzel mi, yakışıklı mı, *çirkin mi umrumda değildi. Sadece yandan gördüm. Ne o benim yüzüme baktı ne de ben onun. *Ben onun yü

mehmetagpak 0 cevap
Ivır Zıvır

Ivır Zıvır

-Şu FCE FAST kitabının Writing kısmı inanılmaz yoğun.. Ne bu kardeşim. Devamı… Kaynak...

mehmetagpak 0 cevap
Oxford?ta Üniversite Hassasiyeti

Oxford?ta Üniversite Hassasiyeti

Oxford Trinity Üniversitesindeyiz. Oxford şehrinin tarihi bir kenara koyalım. Eğitim sistemi ve okulların yapısını ciddi anlamda incelemek lazım. -***

mehmetagpak 1 cevap
* Chapel?de Gece Geçirmek.

* Chapel?de Gece Geçirmek.

o Bazen yolculuklarınız ülkeleri aşar. IATEFL konferansı için yolumuz Glasgow'a doğru uzanacak. Glasgow İngiltere'nin kuzey batısında olan bir şehir o

mehmetagpak 0 cevap
WhatsApp iletişim