Nizip.com
Üye ol

007_Mehmet AĞPAK

007_Mehmet AĞPAK

Konular

369 konu
Sonrası

Sonrası

Sonra? Sonrasına ne gerek var dedim. Altı üstü bir hayat işte. Gelirsiniz ve gidersiniz. Köselerin oğlu Hasan gibi. Onun babası Ahmet gibi. Onların ar

mehmetagpak 0 cevap
Laf

Laf

Şikayetim sana değil. Sana lafım da yok bilesin. Diyeceğim: Receplerin Oğlu Müslüm ile Sabahatlerin kızı Kezban Bacı, yaptıklarıma kafayı takmışlar. “

mehmetagpak 0 cevap
Çıban

Çıban

Culuk Salih’in oğlu Metin’in evlenmesinden sekiz gün sonraydı. Düğün gecesi yorgunluktan bitene kadar saklambaç oynamıştık. Atılan silahların boş kova

mehmetagpak 0 cevap
Fırat Kenarında

Fırat Kenarında

Tenhada bir yalnızlık. Biraz küllenmiş duygular, birazötesi eğreti bir yorgunluk. Suyun ötesinde ne var merakı içimde. Fırat kenarında bir yaz günü. A

mehmetagpak 0 cevap
Gidişin

Gidişin

O günden sonra yollarımız ayrıldı. "Sen bana göre değilsin, senden bir halt olmaz" dediği günden sonra yani. Aynen ve bizati böyle ifade etti.* Vakit

mehmetagpak 0 cevap
Uzun Hava

Uzun Hava

Artık uzun havaları sevmiyorum. Neden, niçin diye sormayın. Oysa uzun havalarla büyüdüm. Dağda, bayırda, harman yerinde, düğünde hep uzun havanın düny

mehmetagpak 4 cevap
Kalem Traş

Kalem Traş

Yapılan güzel. Çocuklara kalem ve açacağı taşıttırıyoruz. Kalem tamam. Açacak olması şart mı? Her sınıf duvarına monte edilen bu kalem açacağı süper b

mehmetagpak 0 cevap
Şuradan Buradan

Şuradan Buradan

Üşüyorum. Neft (bir tür yakıt; uçak yakıtı da olduğu söylenmekte) sobasını inadına yakmıyorum. İki gündür uykucu oldum. Yeni bir yatakla yeni uykulara

mehmetagpak 0 cevap
Kitap Okumaları

Kitap Okumaları

Ortaokul birinci sınıfta kitap okumaya Kerime Nadir ile başlamıştım. Bu arada Kara Murat, Tarkan ve Seksek dergileri işe okumalarıma ayrı bir sayfa aç

mehmetagpak 0 cevap
Ve Aşk

Ve Aşk

Ve aşk. Herkesin dilinde. Hak eden de etmeyen de kullanır olmuş bu kelimeyi. Aşkın sırrında dolaşıp kendini bulamayanlar. Aşkı uğruna -güya- çöller aş

mehmetagpak 0 cevap
Soğuk Geçen Kış

Soğuk Geçen Kış

Bu kış soğuk geçti. Üşümemizin en büyük sebebi bulunduğumuz evin arkasında inşaat yapmaları. Neredeyse adamların çalışmaları duvarımızı yıkacaktı. Çal

mehmetagpak 2 cevap
Sınıf

Sınıf

Sınıfta masam. Laptop, kamera, sinevizyon, kalem çantası, sözlük. Biraz dağınık olduğumu bu resimden anladım. Ceketim sandalye üzerine atılmış, ses si

mehmetagpak 2 cevap
Hayalimdeki Bina

Hayalimdeki Bina

Learning Center binası diyemeyeceğim. Bu binanın bir odacık kısmı şimdilik kullanılmakta. İçinde kitap okuma dışnda çeşitli faaliyetlerin yapıldığı bu

mehmetagpak 0 cevap
Çok Çalışmak

Çok Çalışmak

Teyze ihtiyarmış. Öyle diyorlar. Tıpkı bana takılan bu yafta gibi. Okul idarecileri onun sınır tanımayan çalışmasından rahatsız olmuşlar. Bir an bile

mehmetagpak 0 cevap
İki Günlük Yolculuk

İki Günlük Yolculuk

İki Günlük Türkiye Yolculuğu ve Dinlenilmeyenler Öğleden sonra dörte başlayan yolculuk ertesi sabah altıya kadar sürdü. Gece boyu yağmur yağdı. Öyle*

mehmetagpak 0 cevap
Yıkılan Duvar ve Su Deposu

Yıkılan Duvar ve Su Deposu

İnşaat esnasında korktuğumuz başımıza geldi. İşçiler nasıl ettiyse duvarı yıkmalarına ramak kaldı. Benim onlarla anlaşacak kadar dilim yok. Hanım epey

mehmetagpak 0 cevap
Gazel Zamanı

Gazel Zamanı

İşte o zaman bu zaman. Sesin soluğun çıkmadığı, sadece yaprakların seslerini hissettiğimiz o dem. Sonbaharı yazmak, sonbaharda başka alemlerin kucağın

mehmetagpak 3 cevap
Resimlerin Ahvalı

Resimlerin Ahvalı

Gaziantep'ten Amasya'ya doğru yola koyuldum. Çok iyi bildiğim yol. Nedendir, hangi sebepten dolayıdır yolumu bir karayolu görevlisi değiştirdi. Adana'

mehmetagpak 0 cevap

Dolmalık Biber ve Kadınlar

Kırmızı kuru biber dolmasını eminim siz de çok seversiniz. İşin erbabı birisi yaparsa daha bir seversiniz. Herkesin annesinin yaptığı yemekler kendine

mehmetagpak 0 cevap
Hep Üşüyeceğim?

Hep Üşüyeceğim?

O günden beri yolumuz kesişmedi. Bir yerde ansızın karşılaşmak ümidini her dem içimde taşıdım. O ümidin sahte ve yalan olduğunu bile bile dere, çay, p

mehmetagpak 0 cevap

İşim Aslında

İşim aslında eğitim. Veda şarkıları, bayram üzerine kinayeli yazılar yorumsuz bir hayatın yansımalarıdır. Yazılarımda sen dediğim insanlar bazen bir t

mehmetagpak 0 cevap
Aylardan Kasım

Aylardan Kasım

Aylardan kasım idi. Tıpkı bu ay gibi. O günlerde de aynı şarkıyı dinliyordum. Tual'ın Kasımını. Bilirsin: "Yine dalmışım, Aynada yüzüm ağlar. Yine ayl

mehmetagpak 0 cevap
Bayramlar Senin Olsun

Bayramlar Senin Olsun

Ben o Bayramları hiç sevmedim. Hiç özlemedim. Avucumun içinde döndüre döndüre, okşaya okşaya bekletmedim. Beni sevip sevmediğini o Bayramların hiç bir

mehmetagpak 2 cevap
Proje Tabanlı Öğrenme

Proje Tabanlı Öğrenme

Bugünlerde proje tabanlı öğrenme/eğitim üzerine yoğunlaşmış bulunmaktayım. Kaçamak yazılar yazmakta zorlanıyorum (Bizim Bayramı bu yüzden küstürmüş ol

mehmetagpak 0 cevap
Bayram Bana Küsmüş!

Bayram Bana Küsmüş!

Kendine epeyce kızdığıma çok alınmışsın *Beni eve kapattın. Hatta* "proje" diye hazırladığım çalışmaya bile zarar verdin. Bilgisayarda "mavi ekran" be

mehmetagpak 0 cevap
Lastikçi Kemal

Lastikçi Kemal

Lastikçi Kemal ile dün gece kafamızı bozmuştuk. Reno Steyşin’i ile yola düştük. Ne o konuştu ne de ben. Kafamız bozuktu. O kafasını Kezban Ablaya bozm

mehmetagpak 1 cevap
Gidemiyorum İşte!

Gidemiyorum İşte!

Onların hiçbirisi yok. O köye belki bu yüzden gidemiyorum. Bu yüzden işi gücü bıraktım onları yazmak içimden geldi. Onlarla bahçelere şafak vakitlerin

mehmetagpak 3 cevap
WhatsApp iletişim