Nizip.com
Üye ol

007_Mehmet AĞPAK

007_Mehmet AĞPAK

Konular

369 konu
Eğitim Sayfası

Eğitim Sayfası

Zaman zaman aktif hale getirmeye çalıştığım eğitim sayfası: http://fezalar.wordpress.com/ Kaynak...

mehmetagpak 0 cevap
Balık Tutma Keyfi.

Balık Tutma Keyfi.

Mevsim yaz. Balık tutma mevsimi denizlerden uzakta bir yerde yapılmaktadır. Suni bir göl. İkindi serinliğinin gölgesinde genelde gençler ve evliler ol

mehmetagpak 0 cevap
Twitterlik dünya

Twitterlik dünya

Bu sıralar twitter meşguliyeti var. Bir – iki cümlelik ifadeler ve bir tek resim. https://twitter.com/veagpak Kaynak...

mehmetagpak 0 cevap
Amasya: Mehmet Paşa Camii

Amasya: Mehmet Paşa Camii

Amasya anlatılmaz. Bu muhteşem şehri anlamak için sokak sokak gezmek, tarihi tarihle yaşamak lazım. Amasya, mekanlarına adım adım dokunmakla anlaşılır

mehmetagpak 0 cevap
Arefe Günü

Arefe Günü

Aşağıdaki kaynaklardan bazıları ne kadar doğrudur bilmiyorum ama dua her zaman için duadır. Niyet önemlidir. Peygamber Efendimiz Hz.Muhmmed (ASM) der

mehmetagpak 0 cevap

Hicret Ayetleri

Kuranda hicret ile alakali tahmini 17 ayet geçiyor. 2:218 - Şüphesiz ki iman edenlere, Allah yolunda hicret edip, cihad edenlere gelince, işte onlar,

mehmetagpak 0 cevap
Ankara

Ankara

Ankara sabahı. Şehir uykuda. Sessizlik uykuda. Ve eski bir şiir, “unut” mak üzerine. Gençliğimin çılgın demlerinde dinlediğim bu İbrahim Sadri şiiri a

mehmetagpak 0 cevap
Mihriban ( unutursun)

Mihriban ( unutursun)

?Unutmak kolay mı? ? deme, Unutursun Mihriban?ım. Oğlun, kızın olsun hele Unutursun Mihriban?ım. * Zaman erir kelep kelep.. Meyve dalında kalmaz hep.

mehmetagpak 0 cevap
Hesaplı Yaşamak

Hesaplı Yaşamak

Tecrübe ile sabit:*İnsan ağzından çıkacak kelimeleri, cümleleri çok iyi hesaplamalı. Sonrasında telafi edilmez pişmanlıklar yaşanabilir.* https://twit

mehmetagpak 0 cevap
Uzak Diyarlara Gidenlere

Uzak Diyarlara Gidenlere

Ne de çok gidilecek ülkeler, mekanlar varmış. Hiç bir beklenti olmadan, hiç bir şey almadan gitmek ne de onurluymuş. Git deyince gitmek, sorular sorma

mehmetagpak 0 cevap
Hasassiyetlerimiz

Hasassiyetlerimiz

Bazen insan hasassiyetlerini ister istemez bir köşeye atabiliyor. İstanbul Çamlıca’da, Göztepe’de ve belki bir üniversitenin lüks berberine kendinizi

mehmetagpak 1 cevap
Veda Vakti

Veda Vakti

İnsan vedasını zamanında yapmalı. Kimseyi üzmeden, darıltmadan yola düşmeli. Gideceği yolun dönemeçlerini, aşacağı tepeleri iyi hesap etmeden çantasın

mehmetagpak 3 cevap

Erbil Şehrinin Renkleri 4

* * Erbil'de herkes kendi evinin mimarıdır. Her ev sahibinin duygularını, açığa vurmamış hislerini ortaya çıkarır. Okumasını bilenler için bu böyledir

mehmetagpak 1 cevap
Erbil Şehrinin Renkleri 2

Erbil Şehrinin Renkleri 2

Erbil hafızasını kaybetmiş bir Mecnun gibi sağa sola toslayıp durmaktadır. Yeni ama sunî bir sevgili bulmanın heyecanı içinde kendini kaleden seyretme

mehmetagpak 0 cevap
Erbil Şehrinin Renkleri 3

Erbil Şehrinin Renkleri 3

Erbil, sevgilisine kavuşmuş bir sevgili gibi de karşımıza dikilir. Kapısını çalan herkesi buyur etmiş bir Selçuklu Kervansarayı asaletini yakalamış, b

mehmetagpak 0 cevap
Matematik Haftası

Matematik Haftası

Mart ayı içinde Gulan ilköğretim okulunda Matematik Haftasının son gününde yapılan sergisine katıldım. Heyecan vericiydi. Sergileme alanı sıkıntısında

mehmetagpak 0 cevap
Biriken Notlar

Biriken Notlar

Portakal ağaçları bir yandan çiçek açarken, bir yandan da yaprak dökmekte. 2012 Nisan ayı sıcak geçerken, bu sene oldukça serin. Caddelerda araba sayı

mehmetagpak 0 cevap
Uzaklara Bakışını Çevirme

Uzaklara Bakışını Çevirme

Yıl 1978. Ekimin ikisi. Sabah namazı vakti henüz girmemiş. Hava ayaz. Bir sis tufanı var.. Çayırağası otobüsünün deli dolu muavini beni bir benzin ist

mehmetagpak 0 cevap
Yemek Mevzu..

Yemek Mevzu..

Her ne kadar et yemezsem de, lokantalardan haz etmesem de yemek resmi çekmek iştah açıcı oluyor! Perde pilavı acaip birşey. Burada bir Arap lokantasın

mehmetagpak 2 cevap
Kapı Önü

Kapı Önü

Kapı önü muhabbet güzeldir. Bahar mevsimi yağmur sonrası sohbetin başka lezzeti vardır. Erbil sokak arası yürüyüşümüzde karşılaştığımız üç çocuk. Kart

mehmetagpak 0 cevap
Taksim'de Uykusuz Demler

Taksim'de Uykusuz Demler

Gelsen diyorum. Bütün hüzünlü , vurgunlu ifadeleri bir kenara atıp hür atlar gibi savrula savrula gelsen diyorum. Bütün gelsen diye başlayan, şarkılar

mehmetagpak 0 cevap
Üsküdar Sahilinde

Üsküdar Sahilinde

Sana merhabaların en güzeli ile seslenmek. Bizcesini bilmek ve yaşamak. Taksim veya Mecidiyeköy’deki otobüs durağının yanındaki simitçide saatler boyu

mehmetagpak 4 cevap
Mart ayında

Mart ayında

Mart ayında armut hariç bütün ağaçlar çiçeklerini açmış; yapraklar kendini göstermiş oluyor. Sevgili dut ağacımızı biraz daha büyümüş, budamını bu yıl

mehmetagpak 2 cevap
Musul 1

Musul 1

Okul koridorları ve sınıflarında öğrenci el ve parmak izlerini görebilirsiniz. Dil öğretiminde pratik ve zengin bir uygulama. Okul binası eski bir mek

mehmetagpak 3 cevap
Budam Zamanı

Budam Zamanı

Bir senden önce ve bir de senden sonra güllere gülün dedim güller gülmediler. Mevsim bahar dedim; o bu mevsimde buralara gelir, bizimle olur dedim. Ge

mehmetagpak 0 cevap
Boşver be Yaşı Başı!

Boşver be Yaşı Başı!

** Gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver! Şöyle atıp koyu grileri-siyahları sabahtan, sarı bir kaşkol atabiliyor musun boynuna, ondan haber ver! Koy

mehmetagpak 0 cevap
Darbe

Darbe

Bazen başınız cidden beladadır. Öfkeli bakışlar, kaçamak duruşlar, kaypak ifadeler sizi ezme yarışındadır. Belanız bununla da bitmez. Yaptığınız işe b

mehmetagpak 0 cevap
WhatsApp iletişim