Tüfek Neyimize; Bizim Süngelimiz Vardı
M evsim ne ilkbahar ne de yazdır; mevsim dut zamanıdır. Köylerin harman yerinde, pınar başlarında, insanların sıklıkla geçtiği yol kenarlarında, hemen
007_Mehmet AĞPAK
M evsim ne ilkbahar ne de yazdır; mevsim dut zamanıdır. Köylerin harman yerinde, pınar başlarında, insanların sıklıkla geçtiği yol kenarlarında, hemen
İsim söylemeye ne hacet. Bu siz de olabilirsiniz; komşu dükkanda çalışan üstü başı talaşa bulanmış bir marangoz kalfası da. Bu kişi oturduğunuz evin k
Y er sofralarında büyüdüm. Yer sofralarında rahat ettim. Dedemin dizlerine yaslanıp yemek yemeyi, aynı kaşığı iki kişiyle paylaşmayı, sofradaki tek bi
Ne bir-iki satır yazabiliyor, ne de elime aldığım bir kitaptan birkaç sayfa okuyabiliyordum. Okusam da anlayamıyordum. Kapım ha bire açılıyor, ya oğla
köse hasan
Yazları deniz kenarlarında, yazlıklarda; kışları kayak merkezlerinde tatil yapmak veya herhangi bir yere tatile gitmek bizden uzaktı. Şeker Dağı , Kır
B ahardır. Kayısı, erik ve armut ağaçlarının çiçekleri yanında, kurtlar, kuşlar ve kelebekler de arlıyı, arsızı, güzeli, çirkini ayırt etmeden bu mevs
Yeniden merhaba, (O topraklarda şu an yaşayan ve o topraklardan ayrılmış olan ve her dem o topraklara hasret çeken hemşehrilerimin yazılarıma göstermi
Bu resimde gördüğünüz yaşlı adamla biz yıllar geçirdik. Onu 1982 yılında kaybettik. Daha sonra ne zaman ki bayram geceleri ve sabahları geldi kıymeti