Nizip.com
Üye ol

007_Mehmet AĞPAK

007_Mehmet AĞPAK

Konular

369 konu
Lütfûya Bacı

Lütfûya Bacı

Bu işler, ah bu işler. Bitmeyen, yontulmayan ve bir türlü harmanı yapılmayan işler. Ne kadar da çokmuş. Başım belâsı duygularım da çok ki çok. Ama onl

mehmetagpak 0 cevap
Hayaller Kervanımın Başındasın

Hayaller Kervanımın Başındasın

Odam her gün senle bayram eder. Sahibinden yorgun bu koltukta, üstü karışık mı karışık bu ?masada, geç vakitlere kadar onsuz yapamadığım bu ışık altın

mehmetagpak 0 cevap
Ben Minayı Yazacaktım..

Ben Minayı Yazacaktım..

“Yaz geçti.. Hasat bitti. Harmancılar köylerine döndüler. Kurutmalılıklar sergilerden kaldırıldı. Petekler ince bulgur kalın doldu. Yaz geçti. Ama yaz

mehmetagpak 0 cevap
Hüzün Ne Ki?

Hüzün Ne Ki?

Tamirci çırağı iken ikindi vakitleri parasızlıktan yiyemediğim ciğer dürümleri hüznü bana tattırdı. Lise birinci sınıfta iken giydiğim siyah Trabzon l

mehmetagpak 0 cevap
Bağlanmayacaksın Can Yücel

Bağlanmayacaksın Can Yücel

Şair “Bağlanmayacaksın” der. Der demesine de bağlanmamak için güçlü irade ve terbiye edilmiş nefis lazım. Bağlanma ilgili binlerce misâl içinde yaşayı

mehmetagpak 0 cevap
Müzik Vesaire ?

Müzik Vesaire ?

Müzik hayatımın bir parçasıdır. Derste yıllardır kullanırım. Evde ise genelde şiir ya da damar parçalar dinlerim. Mutfakta ise İngilizce konuşan adaml

mehmetagpak 0 cevap
Gidenlerden: Tahir Beye

Gidenlerden: Tahir Beye

Biz seninle soğuk şafak vakitlerinde zeytin toplamaya ben yaya, sen eşek üzerinde gitmedik. Ellerimizi poflaya poflaya kırmızı topraktan zeytin tanele

mehmetagpak 0 cevap
Ben Hala Yaşıyorum Hızır!

Ben Hala Yaşıyorum Hızır!

(Yeni yıldan anlamam. Kutlamalar, eğlenceler, sevinçler. Bu anlar benden ötelerdedir. Çoğu zaman odam soğuktur. 2011′de yine soğuk ve tabii ki yalnızl

mehmetagpak 0 cevap
Aşk Dedikleri veya Aşk Biter mi?

Aşk Dedikleri veya Aşk Biter mi?

Şair, 'Bu aşk bitti' der. Şiirin gerisi de güzel gelir. Ama aşk nasıl biter? Aşk hakkındaki kitaplar ne der bilmiyorum ama sözün bittiği yerde aşk baş

mehmetagpak 0 cevap
Cülha Mehmet Dede Duruşu

Cülha Mehmet Dede Duruşu

Yaşım henüz on. Yıl, yıllardan biri. Köyümüze elektrik getirilmemiş. Radyo ise birkaç evde var. Biriside ‎bizde. Tek bir istasyon mahkumuyuz ama güzel

mehmetagpak 1 cevap
Yaşıyoruz İşte...

Yaşıyoruz İşte...

Küçücük meselelerde nasıl da boğuluyoruz. ‎ Sığ sularda mücadele etmeyi ne kadar da çok seviyoruz. Birbirimizi kırmak, üzmek, daraltmak, köşelere ‎sık

mehmetagpak 3 cevap
Keller ve İhtiyarlar

Keller ve İhtiyarlar

Aşağıdaki hikayede geçen karakterlerin hepsi birebir doğrudur. Geçen olay(lar) ise genelde kurgudur. Çoğu vefat etmiş bu karakterlere Allah’tan rahmet

mehmetagpak 3 cevap
Sabriye Teyzenin Gelini

Sabriye Teyzenin Gelini

K omşumuz Sabriye Teyze, dün yine yolumu kesti. Yorgundum. Altı saat dersten sonra bir an önce eve gidip dinleneyim diye acele ediyordum. Sabriye Teyz

mehmetagpak 1 cevap
Babam, Dedem, Bayram

Babam, Dedem, Bayram

Bayram. Evimiz yok. Bu ev bize ait değil, dedemlerin. Soframız, leğenimiz, paylaştığımız tahta yada demir kaşık bir. Bu evin avlusu kocaman. Defalarca

mehmetagpak 5 cevap

Söyle Ne Anlatayım?‎

Hangisini anlatayım dostum? Hangi sabahı, senin dolu dizgin giden gönlüne hangi vurgunu ‎anlatayım? Söyle sana neyi anlatayım? Sevda mı? Hüzün mü? Ayr

mehmetagpak 2 cevap

Hazanım:Sen Benim Yanımdasın

“ Ömrümdeki Hazan Mevsimine Bir Gölgelik Güzelleme” Sen yanımdasın. Bu bana yeter. Sen yanımda iken dağlarımdaki kekik kokusunu duyarım. Bir zamanları

mehmetagpak 4 cevap

Topaçlı aşın buharı

H ayatın sessiz duruşunda, biraz kaygılı, başkalarından bir başka bir halde gözlerim derinlikleri süzerken yola düşmüşüm. Kardeş kavgalarının yaşandığ

mehmetagpak 1 cevap

Yeniden merhaba

Günler öylesine geçerken, yazmanın en uç noktasına varıp dönmeli. Arkaya asla bakmamalı. Uygulanmış uygulanmamış bütün öğretim-eğitim, çizim, kesim, b

mehmetagpak 5 cevap

Hasret

Biraz meşguliyet, biraz tembellik, biraz kayboluş ve belki birçok şeyden uzak kalış. Adını ne koyarsanız koyun. Bugünlerde yazamıyorum. Yazmıyorum. Oy

mehmetagpak 8 cevap
Halimiz

Halimiz

Çocukluktan gençliğe adım attığım yıllardı. Evimizin yanında boş bir arsa vardı, çoğu zaman buraya traktörle inşaat artıkları ve hatta çöp bile dökülü

mehmetagpak 7 cevap
Kıymet Bilemezlik

Kıymet Bilemezlik

Mesleğim dolaysiyle ülkemizin birçok şehrinde kısa veya uzun süreli bulundum: Van’ı tanıdım, sabrı öğrendim, Bursa’da bir başka aleme daldım; Amasya’y

mehmetagpak 3 cevap

O anlar

Kalemin yazmadığı, hislerin kendini kaybettiği anlar olur. Bu anlarda bir halden başka bir hale girer, hayata farklı bakarsınız. Yediğiniz yemeklerin

mehmetagpak 2 cevap
WhatsApp iletişim