Nizip.com
Üye ol

007_Mehmet AĞPAK

007_Mehmet AĞPAK

Konular

369 konu
Yorgun Düşmemeli?

Yorgun Düşmemeli?

Teneffüs aralarında seni solukluyorum seni. Sesinin geldiği diyarların kokusunu içime çekmek istiyorum. Penceremin tek manzarası zeytin ağacının her b

mehmetagpak 1 cevap
Sokak Satıcıları

Sokak Satıcıları

ERBİL GÜNLÜĞÜ* Kumaşçılar: Sokak satıcıları hala varlıklarını devam ettiriyorlar ki, burada elzem. Haftanın belli günlerinde kumaş satan bir araba sok

mehmetagpak 1 cevap
Erbil Geceleri

Erbil Geceleri

Erbil gecelerini bir başka yaşıyorum. Hava sıcak mı sıcak. Göksel Baktagir’i dinliyorum. Her dinlediğim eser benden lime lime parçalar söküyor. ‘Sevda

mehmetagpak 1 cevap
Vedâ Zamanı ? A. U. Çam

Vedâ Zamanı ? A. U. Çam

Bir Veda Zamanıdır Şimdi, Umutsuzluğa Direniş Bitti, Bahar bitti, ümit soldu gönlümde Hep hazan, hep hazan oldu ömrümde Hakka ' Merhaba! ' dostlar ' E

mehmetagpak 1 cevap
Araz ? Kahraman Tazeoğlu

Araz ? Kahraman Tazeoğlu

" Yalnızım çünkü sen varsın. " "gel" desen gelirdim gittiğin uzakta bendim dağ gibi bir ihanetten düştüm bu kendime son gelişim ölümbaz öpüşler kusuyo

mehmetagpak 0 cevap
Sus Yorumu ? Zeynep Özge

Sus Yorumu ? Zeynep Özge

Gurbetine dilenci niyetinde el açan sözleri.. Mızıkasından sevda sesleri çıkan birkaç iyi niyetim.. Ve kollarında saç ölüleri birikmiş çıplak nefesim.

mehmetagpak 0 cevap
Babamsın

Babamsın

“Benim de babam var. Onun da bütün babalar gibi olup olmadığını bilemiyorum ama gözümü açtığımda ilk tanıdığım adam o adamdır. Özentili çocukluk duygu

mehmetagpak 1 cevap
Vanlı Recep ve Ben ve Hatta Siz

Vanlı Recep ve Ben ve Hatta Siz

Bu yazıyı isterseniz okumayın. Çünkü Vanlı Recep bu satırları asla okumayacak. 27. Mart. 2004 Siz Vanlı Recep'i bilir misiniz? "Nereden bileyim; hem b

mehmetagpak 1 cevap
Nokta Noktam ? Rıza Akkoyunlu

Nokta Noktam ? Rıza Akkoyunlu

Dün bir dosttan, uzun bir mektup aldım Beni anlatmış sana ve sen ona "Unuttum artık onu" demişsin. Hem bu sözü gülerek, Medar-ı iftihar ile söylemişsi

mehmetagpak 1 cevap
Üzülme.. (Mevlana)

Üzülme.. (Mevlana)

Üzülme!.. Dert etme can!.. Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan,...yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!... Elinde olmayanları söyleme b

mehmetagpak 0 cevap
Dalga Geçenler

Dalga Geçenler

Bugünlerde ‘eksik’ adlı şarkıyı dinleyip duruyorum. Yine hasretler, yine gitmeler, ayrılıklar ve ötesi. Oysa ben ne onu ne bunu yazacaktım. Bizi aldat

mehmetagpak 0 cevap
Yazılar?

Yazılar?

Yazılar silinirse okuyanlar öksüz kalır… Bazı yazarlar yazdıkları kitapları zaman zaman çöpe atarlarmış. Bazen de yayınlamaz bir köşeye bırakırlar; um

mehmetagpak 0 cevap
Rafsız Dolaplarım

Rafsız Dolaplarım

Bundan tam tamına 9 sene önce idi. Bir sınıfım vardı. İyi sahiplenmiştim. İçim dışım o sınıf olmuş, öğrencileri de içimde gezdirir olmuştum. Duvarlara

mehmetagpak 1 cevap
Yazmak istiyorum ama??

Yazmak istiyorum ama??

Yıllar önce bir dost yazmıştı, sanki bugünleri anlatır gibi. Neden yazdı, kime yazdıların cevabı çok uzun. Yazmak istiyorum ama…… Ümitler solmuş Bekle

mehmetagpak 1 cevap
Gülmedi Gitti?

Gülmedi Gitti?

gül gül dedi bülbül güle; gül gülmedi gitti bülbül güle gül bülbüle yar olmadı gitti... Kaynak...

mehmetagpak 1 cevap
O Yılların Ardından

O Yılların Ardından

2005 Bazılarımız on iki, kimimiz on ve kimimiz beş sene sonra oradaydık. Ömrümüzün en anlamlı zamanlarının geçtiği; davamızın ve derdimizin eğitim old

mehmetagpak 0 cevap
Ne Kadar da Çok Bahanem Varmış!

Ne Kadar da Çok Bahanem Varmış!

n e kadar da çok bahanelerimiz varmış. vakit ayırmadığımız çocuklarımız. büyük bir zevkle aldığımız kitapların raflarda tozlanması. yıllarca aynı maha

mehmetagpak 1 cevap
Seni Yazamıyorsam, Boşver!

Seni Yazamıyorsam, Boşver!

ben hüznümü ve seni yazamıyorsam, boşver. zamanmış, şiirin hasıymış, yazıların gergef gergef işlenmiş haliymiş kim okur? gurbet, mızrak olmuş gibi böğ

mehmetagpak 0 cevap
Seni Yazamıyorsam Boşver!

Seni Yazamıyorsam Boşver!

ben hüznümü ve seni yazamıyorsam, boşver. zamanmış, şiirin hasıymış, yazıların gergef gergef işlenmiş haliymiş kim okur? gurbet, mızrak olmuş gibi böğ

mehmetagpak 0 cevap
Laf ile Değil, Hal ile Anlatmak

Laf ile Değil, Hal ile Anlatmak

F. Soyarık Kardeşime, Ömrü hayatınızın sağında, solunda, önünde arkasında şöyle adam gibi adam dediğimiz kaç insan vardır? Sözü demir gibi, gülümsemes

mehmetagpak 7 cevap
Sessizce Yaşarız Çoğu Zaman

Sessizce Yaşarız Çoğu Zaman

Fadime Kardeşime, Sessizce yaşarız çoğu zaman. Bazen vurgunumuz amansız olur deniz ortasında. Çoğu zaman duman duman savruluruz sağa sola. Hikayesi bi

mehmetagpak 3 cevap
Cindoluk Yapmak

Cindoluk Yapmak

" Resimdeki zatın, uzun ve çetrefilli hayat hikayesinden bir başka bölüm . Aşağıda geçen olaylar yüzde doksan dokuzu yazarın hayal gücüyle yazılmış ol

mehmetagpak 2 cevap
Ekmeğim Çamura Bulandı

Ekmeğim Çamura Bulandı

Bugün birkaç densiz, kendini bilmez önümü kesti. Benden hesap sormaya başladılar. Vakit yatsıya yakın. Okuldan dönüyorum. Fırından bir sıcak ekmek alm

mehmetagpak 2 cevap
Sen Yanıyorsun da, Sanki Ben?.

Sen Yanıyorsun da, Sanki Ben?.

“ Resimdeki zatın, uzun ve çetrefilli hayat hikayesinden bir bölüm.” Yani sen ağlıyorsun da ben ağlamıyor muyum? Sen rüzgarın peşinde giderken sanki b

mehmetagpak 2 cevap
Bulaşık Yıkama Hareketi

Bulaşık Yıkama Hareketi

"Aşağıda anlatılan hikayedeki şahıs isimleri kısmen doğru olmamakla birlikte yaşanmış sayabilirsiniz." Bizim arvada bugünlere bir haller olmaya başlad

mehmetagpak 3 cevap
WhatsApp iletişim