002_Ahmet KOCAASLAN

002_Ahmet KOCAASLAN

Konular

23 konu
Bir Konağın Öyküsü

Bir Konağın Öyküsü

Terk edilmiş ve kullanılmayan bir yapı yada bir eser kalıntısı gördüğünüzde içinizde bir duygu depreşmesi hasıl olacaktır. bu duygu karmaşası içerisin

Ahmet Kocaaslan 5 cevap

Savaşın çirkin yüzü

İnsanlık tarihi boyunca yapılan bütün savaşlar geride acı göz yaşı ve yıkımlar bırakmıştır. Hele daha önceleri kuralı olmayan savaşlar sonucu bir çok

Ahmet Kocaaslan 1 cevap

Uçun kuşlar

Uçun Kuşlar uçun doğduğum yere Şimdi dağlarında mor sümbül vardır Ormanlar koyunda bir küçük dere dikenler içinde sarı gül vardır O çay ağır akar yorg

Ahmet Kocaaslan 2 cevap

Bir dostun ardından

İnsanlar arasındaki ilişkilerde dostlukların ve arkadaşlıkların büyük bir yeri vardır. Bu değerler insanların unutamayacakları ilişkiler halkasıdır. B

Ahmet Kocaaslan 7 cevap

Barakta bir köy profili

Kanne yokuşundan tepesine çıkılır Kersantaş düzüne seyran edilir Lale sünbül mor çiçekler açılır Ne güzel görünür şu Çakıroğlu. ÇAKIROĞLU... Barakta k

Ahmet Kocaaslan 8 cevap

Tarihten ders almak

TARİHTEN DERS ALMAK İnsanoğlu tarih sahnesinde görülmeye başlamasıyla birlikte kendi faaliyetleri sonucu bir dizi olaylar meydana getirmişlerdir. İşte

Ahmet Kocaaslan 0 cevap

Nizip'in Sosyal Yapisi

Bir çok ilçe vardır ki Türkiye de söylendiğinde çok az kişi tarafından bilinir.Bu gibi yerleşim alanları genellikle nüfusu az ve tarihi özelliği yada

Ahmet Kocaaslan 0 cevap

Kaldirimlar

Gökyüzü kara bulutlarla kapalı, Evlerin bacasını kolluyor yıldırımlar, Bu gece yarısında iki kişi uyanık, Biri ben, biri uzayan kaldırımlar. Necip Faz

Ahmet Kocaaslan 1 cevap

Günlük Yaşamdan Bir Kesit

GÜNLÜK YAŞAMDAN BİR KESİT Karşı yamaçlarda batan güneşle başlayan gece, bilmem kaç saat sonra bu kez yine güneşin doğmasıyla bitiyordu. Yerine yeni bi

Ahmet Kocaaslan 0 cevap

Türkülerin Dili

BİR DERDİM VARDIR YÜREĞİMİN BAŞINDA SÖYLEYEMEM İÇİN İÇİN YER BENİ Türküler! Dinlenildiğinde kimi zaman keyiflendiğimiz, kimi zamanda gamlandığımız yad

Ahmet Kocaaslan 5 cevap
WhatsApp iletişim