Seyit Hasan Baba Türbesi
Leylek camiisinin avlusunda bulunan türbe 639 yılında Halid bin velid komutasundaki askerler leylek camiinde konaklarve yanında Hasan Mader adlı bir s
Binalar Yapılar
Leylek camiisinin avlusunda bulunan türbe 639 yılında Halid bin velid komutasundaki askerler leylek camiinde konaklarve yanında Hasan Mader adlı bir s
Belediye Binasının bir kısmının yapımı ve öncesini fotoğraflarını İstanbul'dan mahmut KÜÇÜK bey bizlere ulaştırdı. Fotoğrafın birinde sanırım yüce kah
Eski sebze halinin kapasitesinin yetersiz ve konumunun uygun olmaması nedeniyle, Fıstık hali civarıına yeni bir sebze hali yapılıyor. Aynı zamanda Zey
Adliye sarayı yeri bakanlığın uygun görmemesi üzerine uygun bulunmadığı belirtiliyor 2008 yılında yapılması öngörülen Nizipe yapılacak olan yeni adliy
belkız su arıtma tesisi http://www.nizip.com/vbgooglemapme.php?lat=37.03955803318343&lng=37.884979248046875&zoom=14
Temizliğe verilen önemin göstergesi olan hamamlar, M.Ö. IV. Yüzyılda Mısırlılardan itibaren yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır. Basık ve uzu
Nizip Şanlıurfa Otobanı inşaatı bir süredir ödenek yetersizliği nedeniyle atıl durumda bekliyordu. Türkiyenin en uzun otoban köprüsünüde güzergahında
Yeşil Nizip’imizin Şıhlar mahallesinin doğu tarafından, Cumhuriyet mahallesinde inşa edilmiştir. Yardımsever Koruma ve Yaptırma Cemiyeti’nin eserlerin
1960 senesinde inşaatına hızlı bir yardım hamlesi ile on dört aza ve başkanlığını Müftü Hacı Mehmet Salih İlhan idare ederek hamiyetli, hayırsever vat
Adını yanındaki Büyük Hamamdan alan Hamam Camii, 1925 senesine kadar Helvacı Hoca’nın nezdinde camii ve arabî harflerle eğitim veren okul olarak kulla
1959–1960 senelerinde hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılmıştır. İsminin açıklanmasını istemediği için bulunduğu mahallenin ismine izafeten Ze
Bu isim mahallenin adına izafen verilmiştir. Şıhlar Camii mahalle büyüklerinin teşebbüsü ve aynı zamanda Şıh Davutlar Ailesi’nin çalışması ile meydana
Nizip Devlet Hastahanesi 1985 Yılından bu yana şuan ki binasında Nizip’lilere hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir. Geçen 22 yıllık süre içerisin
Nizip'in 10 km Güney doğusunda, Nizip çayı üzerine kurulu, adını civardaki Hancağız köyünden alan Hancağız barajı, sulama amaçlı olup, maksimum 100,00
Nizip ve Niziplilerin Eserleri* “Nizip camiler, minareler ve okullar ile ayrı bir güzellik membaıdır. Bu kıymetli eserler, Hayırsever Cemiyeti ile baz
NİZİP SPOR SALONU ESKİ HALİ . NİZİP SPOR SALONU YENİ HALİ . Bu çalışmayı yapan yetkililere sonsuz teşekkür ederim.Başta ömer faruk yakar hocama iyi va
Nizip' te degişimin ve yeniligin bir adresi de Hiç şüphesiz Nizip Devlet Hastanesidir.
pic_show.asp?picid=494&type=1 Sayin belediye yetkilileri; 2 adet taziyeevi yapmisssiniz,gördüm ve çok begendim duyduguma göre 3-5 tane daha yapilacakm