Nizip.com
Üye ol

Binalar Yapılar

Binalar Yapılar

Konular

109 konu
Seyit Hasan Baba Türbesi

Seyit Hasan Baba Türbesi

Leylek camiisinin avlusunda bulunan türbe 639 yılında Halid bin velid komutasundaki askerler leylek camiinde konaklarve yanında Hasan Mader adlı bir s

Gökhan Dokuyucu 6 cevap
Belediye Binası

Belediye Binası

Belediye Binasının bir kısmının yapımı ve öncesini fotoğraflarını İstanbul'dan mahmut KÜÇÜK bey bizlere ulaştırdı. Fotoğrafın birinde sanırım yüce kah

admin 1 cevap
Belkız su arıtma tesisi

Belkız su arıtma tesisi

belkız su arıtma tesisi http://www.nizip.com/vbgooglemapme.php?lat=37.03955803318343&lng=37.884979248046875&zoom=14

ibrahim 8 cevap
Otoban için tekrar start verildi

Otoban için tekrar start verildi

Nizip Şanlıurfa Otobanı inşaatı bir süredir ödenek yetersizliği nedeniyle atıl durumda bekliyordu. Türkiyenin en uzun otoban köprüsünüde güzergahında

admin 3 cevap

Müftülük Camii

Yeşil Nizip’imizin Şıhlar mahallesinin doğu tarafından, Cumhuriyet mahallesinde inşa edilmiştir. Yardımsever Koruma ve Yaptırma Cemiyeti’nin eserlerin

admin 0 cevap

Ulu Camii

1960 senesinde inşaatına hızlı bir yardım hamlesi ile on dört aza ve başkanlığını Müftü Hacı Mehmet Salih İlhan idare ederek hamiyetli, hayırsever vat

admin 0 cevap

Hamam Camii

Adını yanındaki Büyük Hamamdan alan Hamam Camii, 1925 senesine kadar Helvacı Hoca’nın nezdinde camii ve arabî harflerle eğitim veren okul olarak kulla

admin 0 cevap

Zeytinlik Camii

1959–1960 senelerinde hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılmıştır. İsminin açıklanmasını istemediği için bulunduğu mahallenin ismine izafeten Ze

admin 0 cevap
Şıhlar Camii

Şıhlar Camii

Bu isim mahallenin adına izafen verilmiştir. Şıhlar Camii mahalle büyüklerinin teşebbüsü ve aynı zamanda Şıh Davutlar Ailesi’nin çalışması ile meydana

admin 0 cevap

Dünden Bugüne Nizip Devlet Hastanesi

Nizip Devlet Hastahanesi 1985 Yılından bu yana şuan ki binasında Nizip’lilere hizmet vermiş ve vermeye devam etmektedir. Geçen 22 yıllık süre içerisin

acun27 37 cevap

Hancağız Barajı

Nizip'in 10 km Güney doğusunda, Nizip çayı üzerine kurulu, adını civardaki Hancağız köyünden alan Hancağız barajı, sulama amaçlı olup, maksimum 100,00

admin 4 cevap

Camilerimiz

Nizip ve Niziplilerin Eserleri* “Nizip camiler, minareler ve okullar ile ayrı bir güzellik membaıdır. Bu kıymetli eserler, Hayırsever Cemiyeti ile baz

nizip.com 0 cevap

Nizip Taziye Evleri

pic_show.asp?picid=494&type=1 Sayin belediye yetkilileri; 2 adet taziyeevi yapmisssiniz,gördüm ve çok begendim duyduguma göre 3-5 tane daha yapilacakm

geda 23 cevap
WhatsApp iletişim