ayzelayz / Sanat, Felsefe ve Sevgi Kanalı
ayzelayz / Sanat, Felsefe ve Sevgi Kanalı Sanat, Felsefe ve Sevgi Üzerine İnternet Yayıncılığı, içeriğinde bir çok felsefi konular ve bilgilerle yayın
Dershane ve Özel öğretmen
ayzelayz / Sanat, Felsefe ve Sevgi Kanalı Sanat, Felsefe ve Sevgi Üzerine İnternet Yayıncılığı, içeriğinde bir çok felsefi konular ve bilgilerle yayın
Tez hazırlama destek danışmanlık şirketi Kalem tez geniş akademisyen kadro ve tecrübesi ile tüm üniversiteler için uygun formatta tez hazırlamalarında
Ygs-lys-kpss-sbs-dgs kurslarımız mevcuttur
Dershanemiz binası asansörlü olup sınıflarımız bilgsayar-projeksiyon desteklidir.sınıflarımızda öğrenci sayısı az olup birebir eğitim ön plandadır.
evet arkadaşlar nizibimize yine bir ilk daha fem dershanelerinde artık kpss kursuda olacak gerçekten bu kursun açılması çok iyi oldu artık antebe gitm
Özel Nizip Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 2008 yılından beri deneyimli ve uzman kadrosuyla, geniş eğitim-öğretim materyalleri ile 'Öz
Sistem eğitim kursları matematik - öss - almanca -ingilizce - fransızca - kpss kursları ve ilköğretim 3-4-5-6-7-8 etüd ve kurs merkezi ile hismete dev
Gonca Kreş
Nizip aşama dersanesi hizmetinizde devam etmekde...
Dersanemiz eğitimdeki kalitesi ve birebir etüd çalışmaları ve rehberliğiyle ön plandadır.referansımız eski ve devam eden öğrencilerimizdir.çünkü bizi
"Engelleri Beraber kaldıralım" Sloganı ile Özel Eğitimde kaliteli ve ilkeli bir hizmet vermeyi ilke edinmiş bir kurum. Özel Eğitim alanında Uzman kuru
NİZİP' in EN ÇOK KAZANDIRAN DERSANESİ