Mustafa KANAL
Forum etkinliği
- Konular
- 78
- Katılım tarihi
- 17.04.2007
Son konular
meteroloji
Nizip meteroloji
meteroloji
Meteroloji İstasyonumuz Hayırlı Olsun
Son mesajlar
Ana Sayfadaki Konular ve Yetkiler
Arkadaşlar, öncelikle benim hakkımdaki, artı vede eksi yöndeki düşünceleriniz için,herkese teşekkür ederim. Gökhan kardeşim! Bu konuyu daha da büyütmenin inan gereği yok artık; Gerek benim, gerekse ar
Keşke dediğiniz tüm güzellikler sizlerin olsun. Arkadaşlar bundan sonraki forum hayatınızda sizlere başarılar dilerim. Hayattaki tüm güzellikler sizlerle ve ayrıca Cumanız da mübarek olsun. Hoşçakalın
Tamam Mehmet abi.Ben anlayacağımı anladım; Duyurduğum konuların hepsini geri çekip icabına baktım. Artık ana sayfaya taşınması gibi, bir durum söz konusu olmayacak. Keşke üstteki yazınızı değiştirmese
Ancak çocuk haklı..Açmış olduğu konuları ana sayfaya taşımayan ilgili moderatör arkadaşlarımıza sormak lazım.Bu önemli konuları neden ana sayfaya taşımıyorsunuz? Ramazan! Ben çocukluk evresini atlatal
Çok daha önemli ise ana sayfadaki üst kısma çıkması isteniyorsa oda bölüm sorumlusu arkadaşın yetkisindedir. Oraya çıkması isteniyorsa o konu ana sayfaya sabitlenir ve üst kısma ayrıca çıkar. Sayın Ad