Mustafa KANAL

Mustafa KANAL

Son görülme: 

Bu tarihten beri üye Nisan 17, 2007

Forum etkinliği

Konular
78
Katılım tarihi
17.04.2007

Son konular

Son mesajlar

Ana Sayfadaki Konular ve Yetkiler

Arkadaşlar, öncelikle benim hakkımdaki, artı vede eksi yöndeki düşünceleriniz için,herkese teşekkür ederim. Gökhan kardeşim! Bu konuyu daha da büyütmenin inan gereği yok artık; Gerek benim, gerekse ar

Keşke dediğiniz tüm güzellikler sizlerin olsun. Arkadaşlar bundan sonraki forum hayatınızda sizlere başarılar dilerim. Hayattaki tüm güzellikler sizlerle ve ayrıca Cumanız da mübarek olsun. Hoşçakalın

Tamam Mehmet abi.Ben anlayacağımı anladım; Duyurduğum konuların hepsini geri çekip icabına baktım. Artık ana sayfaya taşınması gibi, bir durum söz konusu olmayacak. Keşke üstteki yazınızı değiştirmese

Ancak çocuk haklı..Açmış olduğu konuları ana sayfaya taşımayan ilgili moderatör arkadaşlarımıza sormak lazım.Bu önemli konuları neden ana sayfaya taşımıyorsunuz? Ramazan! Ben çocukluk evresini atlatal

Çok daha önemli ise ana sayfadaki üst kısma çıkması isteniyorsa oda bölüm sorumlusu arkadaşın yetkisindedir. Oraya çıkması isteniyorsa o konu ana sayfaya sabitlenir ve üst kısma ayrıca çıkar. Sayın Ad

WhatsApp iletişim