Site ve Üyeler Hakkında

Ana Sayfadaki Konular ve Yetkiler

mehmet karakaş Üye
Hatta üye daha ileri giderek 'benim konularıma mesaj yazma' diyor(XXHidayet:) )
Mustafa KANAL Üye
Ramazan Tarhan;197454 wrote:Mustafa'nın samimi ve iyi niyetli yazısı beni incitmez.Ama eger ki bir yerlerden direktif alıyorsa işte o beni çok üzer..Müstafa adına da çok üzülürüm...
Kıymetli Ramazan kardeşim; Sözünü etmiş olduğum bu konular, güncel ve önemli olduğu için, ana sayfada yayınlanırsa ve daha çok insanımıza ulaşıldığına inandığım için bu konuyu açma gereği duydum. Kaldı ki bu bir suçlama değil, olamazda zaten; Aksine, insanları bilgilendirme işidir.Acaba daha fazla insanımıza ulaşabiliriz düşüncesiyle, ana sayfada yayınlamasını arzu ettim.Tüm sıkıntımda bu yöndedir zaten. Bir yerlerden direktif aldığım konusuna da gelince; Yaşım 35, bu yaşıma kadar kimseden direktif almadım. Bundan sonrada alacağıma inanmıyorum. Zaten beni tanıyanlar bilir; Gerek yazılarımdan gerekse şahsiyetimden. Doğru olduğuna inandığım ne varsa hiç kimseden çekinmeden ve de korkmadan yazarım. Yani bilgime inandığım yerde fikirlerimi anında yürütürüm. Ha, tabi şu da var; Doğru söyleyeni de dokuz köyden kovuyorlar; Buda işin ayrı bir boyutu tabi. O yüzden Ramazan kardeşim benim için üzülmeyin siz; Bırakında Nizip için, bir şeyler yapamayan insanlar üzülsün.
admin Yönetici
Mustafaaaaaaaaa Tarım kosununda yazıyorsun ve oraya yazdığın konu anında ana sayfaya çıkıyor zaten, ayrı bir işleme gerek yok kimsenin onayına vs gerek yok
müslüm akpek Üye
mehmet karakaş;197489 wrote:Mesala Müslüm Akpek abimiz bu konuda çok iyi:)
Ben her konuda iyiyimdir.:D:D
Ramazan Tarhan Üye
Mustafa KANAL;197500 wrote:Kıymetli Ramazan kardeşim; Sözünü etmiş olduğum bu konular, güncel ve önemli olduğu için, ana sayfada yayınlanırsa ve daha çok insanımıza ulaşıldığına inandığım için bu konuyu açma gereği duydum. Kaldı ki bu bir suçlama değil, olamazda zaten; Aksine, insanları bilgilendirme işidir.Acaba daha fazla insanımıza ulaşabiliriz düşüncesiyle, ana sayfada yayınlamasını arzu ettim.Tüm sıkıntımda bu yöndedir zaten. Bir yerlerden direktif aldığım konusuna da gelince; Yaşım 35, bu yaşıma kadar kimseden direktif almadım. Bundan sonrada alacağıma inanmıyorum. Zaten beni tanıyanlar bilir; Gerek yazılarımdan gerekse şahsiyetimden. Doğru olduğuna inandığım ne varsa hiç kimseden çekinmeden ve de korkmadan yazarım. Yani bilgime inandığım yerde fikirlerimi anında yürütürüm. Ha, tabi şu da var; Doğru söyleyeni de dokuz köyden kovuyorlar; Buda işin ayrı bir boyutu tabi. O yüzden Ramazan kardeşim benim için üzülmeyin siz; Bırakında Nizip için, bir şeyler yapamayan insanlar üzülsün.
Mustafa,teşekkür ederim..açıklaman beni rahatlattı ve çok memnun oldum.Ben de zaten sana yakıştırmam böyle durumları..Senin benim konulara vurgu yaparak böyle bir konu açman büyük cesaret..Bu cesaretinin sadece şahsında kalmasına inan çok sevindim.Ben eleştiriyi severim.Eleştiri yaptığım gibi eleştirilmeyi de beklerim.Ancak manasız bir şekilde gerek konularıma ve gerekse şahsıma yapılan blok saldırıları görünce bazen benim de bu siteyi terkedesim geliyor.Fakat amacımız hizmet ağırlıklı olduğu için hep sabırla bu saldırıları geçiştirmeye çalışıyoruz.Mehmet Karakaş önemli bir şey yazmış.Bir adama gıcık olabilirsiniz.Fakat bu her açtığı konuya da gıcık olacaksınız manasına gelirse ortada forum diye bir şey kalmaz.Fikri yaklaşımı bana da ters gelen bazı arkadaşlarımız var.Ama en azından açtıkları konulara ya bakmam ya da yorum yazmam.Hele hele menfi hiçbir şey yazmam..Bırakın da şu güzel ortamda insanlar hoş bir seda bıraksın..
alakus Üye
Mustafa artık sana güdümlü füze diyelim istersen. Ramazan kardeşin yorumuna paralel olarak tabi:) Ramazan bey; Mustafa direktifle yazıyorsa üzüleceğinizi söylüyorsunuz. Peki onun hakkında böyle bir düşünce beyan ettiğnizde ne derece üzüntü vereceğinizi düşündünüzmü.? Belli bir seviyeye gelmiş bir insanı böyle itham etmek ne kadar doğru. Yazı konusundaki ustalığınızlada bu ağır giydirmeyi yumuşak şekilde yapıyorsunuz. Tebrik ederim. Son zamanlarda sitede hep kişisel çatışmalar vede hesaplar var. Kim ne yapmak niyetinde anlayamadım. Geriye dönüp baktığımda sitedeki o muntazam uym ve birlikteliğin kaybolduğunu görüyorum. Her yazılanın altında birşeyler aranır oldu. Fütursuzca yazılan eleştiri ve yakıştırmalar çoğu arkadaşlarımızı üzüp siteden kaçacak vaziyete getirmiştir. Dengeyi bozanlar sonradan denge sağlama gayretine girişiyor. Önce yık yıprat sonrada ne olduki de. Çatışmaların da odak noktası hep belli kişiler. Siteyi amacından vede geçmişteki güzel çizgisinden uzaklaştıranlar ne hesap içindeler bilmiyorum. Ama hiçte iyi etmiyorlar haberleri olsun.
admin Yönetici
İbrahim hoşgeldin kardeşim, uzun zamandır kayıptın. Sende ramazan abiyi hedef gibi gözüken bir konuyu görünce dayanamamış olmalısın. bizlerde çakışma yok, birlik beraberliğimiz had safhada, fakat bir kısım çekememezlik veya hasidlik varsa da bunu da açıklada bizde bilelim. Ne oluyor en muhabbetli günlerde biri atlayıp, ortalığı bulandırmaya çalışıyor anlamadım.
Mustafa KANAL Üye
alakus;197552 wrote:Mustafa artık sana güdümlü füze diyelim istersen. Ramazan kardeşin yorumuna paralel olarak tabi:)
İbrahim bey! Ben, ne Amerikalı,ne Rus, nede İsrailliyim.:) O yüzden benim güdümlü füzeyle falan işim olmaz.:) Benim, olsa olsa güllerle işim olur. Atsam atsam, güdümlü füze değilde; Gül atarım. Tabi bunu anlarlarsa!
M.KÜÇÜK Üye
Mustafanın site içerisinde değerli yazıları var, art niyetli değil, ama demekki sıkıntı duyduğu şeyler var. Yetkili arkadaşların ana sayfaya taşınan konuların kaç günde bir değişeceği konusunu bir istişare etsinler derim.Bazı konular aylarca ana sayfada duruyor hakikaten aynı konuyu aylarca anasayfada görmek bazen bayıyor.Burda Tarhanıda tebrik etmek lazım demekki kendi yetkisinde olan işleri takip ediyor.Diğer arkadaşlar biraz daha zaman ayırarak işi doğrultabilirler.
müslüm akpek Üye
Alakus kardeşim geçmişteki uyumdan neyi kastediyorsunuz, körler sağırlar birbirini ağırlasın mı istiyorsunuz.
admin Yönetici
MENES;197558 wrote:Mustafanın site içerisinde değerli yazıları var, art niyetli değil, ama demekki sıkıntı duyduğu şeyler var. Yetkili arkadaşların ana sayfaya taşınan konuların kaç günde bir değişeceği konusunu bir istişare etsinler derim.Bazı konular aylarca ana sayfada duruyor hakikaten aynı konuyu aylarca anasayfada görmek bazen bayıyor.Burda Tarhanıda tebrik etmek lazım demekki kendi yetkisinde olan işleri takip ediyor.Diğer arkadaşlar biraz daha zaman ayırarak işi doğrultabilirler.
Bedesten alt kategorilerinden herhangi birine atılan konular otomatik olarak ana sayfaya çıkıyor. Çok daha önemli ise ana sayfadaki üst kısma çıkması isteniyorsa oda bölüm sorumlusu arkadaşın yetkisindedir. Oraya çıkması isteniyorsa o konu ana sayfaya sabitlenir ve üst kısma ayrıca çıkar. Diğerleri normal olarak ana sayfaya otomatikman taşınıyoooooooooor
alakus Üye
müslüm akpek;197596 wrote:Alakus kardeşim geçmişteki uyumdan neyi kastediyorsunuz, körler sağırlar birbirini ağırlasın mı istiyorsunuz.
Sitenin geçmişini en iyi bilen ve yorum yapması gereken tek kişi yorum yapmış.Teşekkürler.
M.KÜÇÜK Üye
admin;197646 wrote:Bedesten alt kategorilerinden herhangi birine atılan konular otomatik olarak ana sayfaya çıkıyor. Çok daha önemli ise ana sayfadaki üst kısma çıkması isteniyorsa oda bölüm sorumlusu arkadaşın yetkisindedir. Oraya çıkması isteniyorsa o konu ana sayfaya sabitlenir ve üst kısma ayrıca çıkar. Diğerleri normal olarak ana sayfaya otomatikman taşınıyoooooooooor
Benim ana sayfayla,baba sayfayla, orayla, burayla sorunum yok, işimde olmaz.Ben sadece fikrimi söyledim
Mustafa KANAL Üye
admin;197646 wrote: Çok daha önemli ise ana sayfadaki üst kısma çıkması isteniyorsa oda bölüm sorumlusu arkadaşın yetkisindedir. Oraya çıkması isteniyorsa o konu ana sayfaya sabitlenir ve üst kısma ayrıca çıkar.
Sayın Admin; Demek oluyor ki açmış olduğum konu içeriğindeki konular Nizip için önem arz etmiyor.Üsteki yazınızdan bunu anladım. 3 gün oldu, daha yeni yeni, benim ne demek istediğimi anladınız.Sizi tebrik eder çalışma hayatınızda başarılar dilerim. Bölüm sorumlusu arkadaşlara gelincede; Demekki bu konular taşınmadığına göre ,bölüm sorumlusu veya yetkilisi arkadaşlar sorumsuz olmuş. Bunu da bilmenizde yarar var diye düşünüyorum.
Mustafa KANAL Üye
Ramazan Tarhan;197401 wrote:Ancak çocuk haklı..Açmış olduğu konuları ana sayfaya taşımayan ilgili moderatör arkadaşlarımıza sormak lazım.Bu önemli konuları neden ana sayfaya taşımıyorsunuz?
Ramazan! Ben çocukluk evresini atlatalı yaklaşık 25 yıl oldu. Lakin, şu var; Çocukluk devresini atlattık ama; Halen, hali hazırda, burada, şu an, malumun üzerine, daha çocuklarla uğraşıyorum. Seninde az çok bilmen lazım; Şimdiki çocuklar heç haber anlamıy; Söz dinlemiyler. Ne otur diysin oturiylar ne kalk diysin kalkıylar. Nede insanların ne demek istediğini anliylar. İnan ben çocukluğumda beyle değildim.
admin Yönetici
Tamam mustafa ne anlamak istiyorsan onu anla duyurmak istediğin konu varsa, o kategorilere at, ana sayfaya otomatik çıkıyor dedik sana dolup dolup geliyor yazıyorsun, tamam sen böyük adamsın işine geliyorsa yaz kardeşim aman benim için yazma şu usluba bak yaaa ağam paşam dedikce, cımbızla kelime seçip bir ton karşılık veriyorsun kardeşim sen kurumunun duyurmak istediğn konusu varsa ilgili yerlere yaz duyurmak istemiyorsanda benim hiç ummurum değil
Mustafa KANAL Üye
Tamam Mehmet abi.Ben anlayacağımı anladım; Duyurduğum konuların hepsini geri çekip icabına baktım. Artık ana sayfaya taşınması gibi, bir durum söz konusu olmayacak. Keşke üstteki yazınızı değiştirmeseydiniz.İlk halindeki gibi kalsaydı daha iyi olurdu.Ama ben haşa büyük değiim.Büyük olan biri var oda,Allah.
admin Yönetici
eski halinede getirdim büyük mustafa istedğini çek kardeşim, biz burada konu başına para almıyoruz
Mustafa KANAL Üye
Keşke dediğiniz tüm güzellikler sizlerin olsun. Arkadaşlar bundan sonraki forum hayatınızda sizlere başarılar dilerim. Hayattaki tüm güzellikler sizlerle ve ayrıca Cumanız da mübarek olsun. Hoşçakalın......
admin Yönetici
Arkadaşım bende sana başarılar mutluluklar dilerim, seni tanımak güzeldi
fsoyarik Üye
Mustafa açtıgın konuya yazı yazmıştım amma her yazılana tekrar alıntı yapıp cevap yazdıgın için yazımı atmadım Eger bizi abi biliyorsanız açtıgın konu veya sitemizde bir eksiklik veya yanlışlık varsa 1-Uslubun 2- yaklaşımın ( zira bende dahil hiç bir kimseye teşekkür edip şurası dogru demeyip hepimize bir şeyler yazmışsın) 3-çözümüğn bu olmamalıydı diye düşnüyorum bu birlikltelik ve bu güzelkliklerimiz kızgınlık dahi olsa böyle bitirmeyi senin takdirine bırakıyorum Sabır çok güzel bir nimet Selamlar
fsoyarik Üye
Mustafa kardeşimiz sizin gibi güzelligi kaybetmek başta benim canımı yakar lütfen birbirimizi kırmadan konuları çözelim zirz bir gönül dünyadan büyük site ne ki.selamlar
M.KÜÇÜK Üye
Yok yok Mustafa küsmez, aklı başında yaşını başını almış bir arkadaşımız o. Canı biraz nazlanmak istedi belki ne yapalım bizde azıcık nazını çekeriz yav.
şükrü çiftçi Üye
mustafa abi siteden bu şekilde ayrılman iyi deil biz sizleri seviyoruz ama böle birşeye hemen kızmanı ben küçük bir kardeşin olarak uygun görmüyorum selametle
xxhidayet Üye
Yazılan yorumları okudum.. Tarafsız olarak gözlemlediğim; Mustafa KANAL kardeşim dediklerinde yerden göğe kadar haklı.. Kimse alınmasın.. Şu forma üye olalım dah bir kaç ay oldu ve içnizden bir kaç kişiyi tanımama rağmen, olayları değerlendirirken objektif olamak benim dünya görüşüm.. Bu mihvalde düşünecek olursak..; Medaratör arkadaşlar, 'Abuk-sabuk' bazı haberleri ana sayfada tutmakla neyi hedefliyor ve yapmak istiyorlar inanın anlamış değilim. Polis haberleri, jandarmanın icratın içinden bültenlerinden bane ne?... Ben memleketimi özlüyor ve bunu merak ediyorum.. Türkiye'nin gündemini uzun süredir meşgul eden KKKH hakkında ki yazı niçin dikkate değer olmuyo???.. Bana ne siyasetten, bana ne 'istanbul Ulaşım'daki torpilli zevatın yaptığı geziden?!.. Çok mu gerekli??.. Bırakın bürokratların gündemi meşgul eden sun'i lafızlarını..bizim KENDİ GERÇEK GÜNDEMİMİZ NE ??..ONDAN HABER VERİN!.. Bu şekilde devam ederse daha çok Mustafa KANAL'lar..kaybederiz.. Herşeyden önemlisi oluşturmaya çalıştığımız..hemşehri bilincini..dostluk harmanını..kardeşlik kenetlenmesini.. Kaybederiz de.. yarın artık çok geç olmasın...Duyla kalın!...

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim