Gaziantepli gazeteci, hem babasını hem kardeşini koronadan kaybetti
Gaziantepli gazeteci, hem babasını hem kardeşini koronadan kaybetti Gaziantep'te yerel Metropol Gazetesi'nin sahibi İsmail Şahin, bir hafta içerisinde
Gaziantepli gazeteci, hem babasını hem kardeşini koronadan kaybetti Gaziantep'te yerel Metropol Gazetesi'nin sahibi İsmail Şahin, bir hafta içerisinde
ANTEP KAVRULMUŞ FISTIK 70,34 70,34 70,34 300,00TDKĞ 21.102,00 HTS 1 ANTEP KABUKLU FISTIKLAR 300,00 21.102,00 1 ANTEP İÇ FISTIKLAR ANTEP BOZ İÇ FISTIK
BUĞDAY 3,40 3,40 3,40 1.980.000,00TDKĞ 6.732.000,00 STOK AFFI 1 BUĞDAYLAR 1.980.000,00 6.732.000,00 1 HUBUBAT 1.980.000,00 6.732.000,00 1 KURU MEYVALA
29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Tebrikat ve Kutlama Töreni Yapıldı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 98. yılı kutlamaları çerçevesinde Kaymakamlık Makamında pr
Selimiye Camii Gençlik Merkezi'nden ziyaretler Nizip Selimiye Camii İmam Hatibi Yaşar Yılmaz ve Gençlik Merkezi üyeleri İstasyon Camiine İmam Hatibi Y
Emeklilerin hayali gerçek oldu* Emeklilerin buluşup birlikte vakit geçirmeleri amacıyla Nizip Belediyesi tarafından yapılan "Emekliler Lokali"nin anah
KURAN KURSU ÖĞRENCİLERİNDEN HATİM PROGRAMI Nizip Şehit Recep Emre Yılmaz Hafızlık Kuran Kursu öğreticileri ve öğrencileri tarafından Hatice-Mustafa Bo
Çakır ve Çakıroğlu Tanışma ve Dayanışma Platformunun ikincisini düzenlendiği program Karkamış ilçesi Karacurun mahallesinde yapıldı.* Çakır ve Çakıroğ
Kaymakam Çağlar ve Başkan Sarı'dan Ziyaretler Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ve Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Nizip Millet Bahçesi içerisinde düzenle
Danaoğlu; Faiz indirimi yeterli değil kapsamı genişlemeli Nizip Müteahhitler Derneği ( NİMDER ) Başkanı Mehmet Danaoğlu, müteahhitlerin pandemi ve inş
Kaymakam Çağlar ve Başkan Sarı kitap fuarında* Nizip İlçe Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ile Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Nizip Belediyesince düzenlenen K
Kaymakam Çağlar’dan Başhekime ve Hastalara Ziyaret Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Nizip Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Burak Utku Uzun'u ziyaret ett
Nizip ilçesinde 50 yıl önce mezun olan 60 yaş üstü Nizip Alkan Ortaokulu Beğer Restaurant’ta düzenlenen yemekte buluşarak arkadaşları ile anılarını pa
İnova Ajans’tan otogar hamlesi! Otogar reklam üniteleri İnova portföyüne girdi Reklamverenler için Otogar alternatifi İnova, Otogar’da da reklam yapac
Çınaroğlu ve Töre Ailesinin Mutlu Günü Ak Parti Gaziantep Miletvekili Aday Adayı ve giyim işletmecisi Mehmet Çınar’ın oğlu Hüseyin Emre Çınar ile Necd
Cemil Gül, imza gününde vatandaşlar ile buluştu Nilder Onursal Başkanı Cemil Gül tarafından Nizip Millet Bahçesinde imza günü düzenledi. "Cam Kırıklar
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘en büyük bayram’ olarak nitelendirdiği, bugün yaşadığımız topraklara sahip oluşumuzu kutladığımız bayram olan 29 E
EV FİYATLARI YİNE ZAMLANDI Dünya geneli yaşanan küresel krizden en çok gelişmekte olan ülkeler etkilenmeye devam ediyor. Türkiye’nin başını çektiği ge
Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar görevine başladı Nizip ilçesine atanan Kaymakam Oğuz Alp Çağlar, ilçedeki görevine başladı Mesaisinin ilk gününde İlçe
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, Cumhuriyetin kuruluşunun 98.yıl dönümü ve 29 Ekim Cu
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaş
Nizip Şefkat Evi Derneği Yüzleri Güldürüyor Nizip İlçesi Belkıs Mahallesi Muhtarı Hüseyin Taş, tarafından kurulan Şefkat Evi Derneği, yaptığı yardımla
Öğrencilerden “Bir Bağış Bir Umut Bir Çocuk” Kampanyası Uğur Okulları Nizip Kampüsü İlkokulu 4/A sınıfı öğretmeni ve öğrencileri “Bir Bağış Bir Umut B
Önyargının Kirli Yüzü Uzaklarda bir köyde, kocası, çocuğu doğmadan ölmüş, tek başına yaşayan hamile bir kadın kendisine arkadaş olması açısından dağda
Muhtar Bozkurt’tan Jandarma’ya Plaket Nizip ilçesi Günaltı mahallesi Muhtarı Mahmut Bozkurt, barak bölgesinde yapılan başaralı çalışmaları nedeniyle N
ANTEP BOZ KABUKLU FISTIK 2.KALİTE 49,00 49,00 49,00 200.000,00TDKĞ 9.800.000,00 HMS 1 ANTEP BOZ KAVLAK FISTIK 61,22 656,17 68,23 67.420,27TDKĞ 4.599.9
Cumhuriyet Bayramımızın 98. yıl dönümü kutlamaları kapsamında ilçemizde de bayram coşkusunu yansıtmak amacı ile okullarımızı, sınıflarımızı, evlerimiz
Nizip OSB Yönetim Kurulundan Kaymakam Şahin’e Teşekkür Plaketi Nizip OSB Yönetim Kurulu, üyeleri Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Latif Kar
ANTEP BOZ KABUKLU FISTIK 27,65 32,13 30,65 2.312,70TDKĞ 70.891,50 HTS 2 ANTEP BOZ KAVLAK FISTIK 65,00 80,00 68,76 409.358,00TDKĞ 28.145.703,00 HMS 11
DEVA Partisinde İstişare toplantısı* Demokrasi ve Atlım Partisi (DEVA) Partisi İlçe Başkanı Ömer Kılıçparlar ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı is