Nizip Halk Eğitim Spor Coştu
Nizip Halk Eğitim Spor Coştu Gaziantep süper amatör ligi 1. hafta maçında Gaziantep Demirspor ile Nizip Halk Eğitimspor Hasan Celal Güzel Şehir Stadyu
Nizip Halk Eğitim Spor Coştu Gaziantep süper amatör ligi 1. hafta maçında Gaziantep Demirspor ile Nizip Halk Eğitimspor Hasan Celal Güzel Şehir Stadyu
Korona savaşını kaybetti: İYİ Partide Nizip'i sarsan ölüm! İYİ Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Hayri Yılmaz, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. İYİ
Yumurtada Allah yazısı Nizip’te, üzerinde Arapça “Allah” yazan yumurta şaşkınlık yarattı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlık hizmetlerinde
Nizip Belediyesi yeni bağlantı yolları yapmaya devam ediyor Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Nizip Belediyesi, mahaller arasındaki trafik akışını r
Toplum polisi mobil dolandırıcılığı konusunda bilgilendirdi Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri tarafından
Nizip Ziraat Odasından Kaymakam Çağlar'a Ziyaret Nizip Ziraat Odası Başkanı Sıddık Durmaz, yönetim ve meclis kurulu üyeleri, Nizip Kaymakamı Oğuz Alp
NİZİP KAYMAKAMI OĞUZ ALP ÇAĞLAR’A NTB’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Nizip Ticaret Borsası (NTB) Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri Nizip İlçe Kaymakamlığı
İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Hayri*Yılmaz Nizip Halkını Üzdü Nizip'te 48 yaşındaki İyi Parti Nizip İlçe Başkanı Mehmet Hayri Yılmaz, kalp krizi neden
NİZİP TİCARET BORSASI’NDAN İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Nizip Ticaret Borsası (NTB) Yönetim ve Meclis Kurulu Üyeleri Nizip İlçe
Sercan Yağ'dan Kaymakam Çağlar'a Ziyaret Nizip ilçesinde yıllardır Zeytinyağı paketleme ve satışı yapan Sercan Yağ işletmecisi Vedat Sercan, Nizip Kay
PAMUK KÜTLÜ 9,50 11,65 11,00 746.320,00TDKĞ 8.208.247,20 HMS 41 KÜTLÜ PAMUKLAR 746.320,00 8.208.247,20 41 TEKSTİL HAMMADDELERİ 746.320,00 8.208.247,20
Jandarmadan traktörlere koruma demiri talimatı Traktör kazalarında ölüm vakalarının sıklaşması sonrası harekete geçen Nizip İlçe Jandarma Komutanlığı
Fadıloğlu’ndan Başkan Sarı’ya ziyaret Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ziyaret etti. Başkanlık maka
Sporcular'dan Kaymakam Çağlar'a Ziyaret 5-14 Kasım tarihleri arasında Karadağ - Budva'da yapılacak olan Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonasında Milli
Vali Gül'den Kaymakam Çağlar'a 'hayırlı olsun' ziyareti Gaziantep Valisi Davut Gül, Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çaglar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulund
Yıldırım Spor’dan Başkan Sarı’ya ziyaret Nizip Yıldırım Spor Kulübü yönetimi Belediye Başkanı Mehmet Sarı’yı ziyaret etti. Başkan Sarı’nın makamında g
Kaymakam Çağlar'dan Köy Ziyaretleri Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar ve ilçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Beyazıt Kalıçlı ile birlikte Mehmet Obası, Kösel
Arkadaş kurşunuyla şehit olan Mehmet Can Kaya, şehitliğe nakledildi Kilis'te 30 Nisan'da silah arkadaşı tarafından karakolda silahla vurulan şehit Piy
Kızılay Başkanı Genç’ten Öğrencilere Seminer Türk Kızılayı Nizip Şube Başkanı Mehmet Genç, Uğur Okulları Nizip Kampüsü’nde öğretmen ve öğrencilere sem
Yeniden Refah Partisinden Kaymakam Çağlar'a Hayırlı Olsun Ziyareti Yeniden Refah Partisi Nizip İlçe Teşkilatından Nizip Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar'a ha
Gelecek Partisinden hayırlı olsun ziyareti Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Mehmet Danaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Kaymakam Oğuz Alp Çağlar'a hay
Nizip Muhtarlar Derneği ve İstasyon mahallesi muhtarı Recep Şeker, tarafından başarılı çalışmalarından dolayı Nizip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve
Nizip'te ihtiyaç sahiplerine kömür yardımı Nizip Kaymakamlığı ihtiyaç sahiplerine kömür yardımında bulunuyor. Nizip Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve
Belediye Başkanı Sarı’dan öğrencilere kitap yardımı Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Belediyenin Halk Eğitim Merkezi ile birlikte açtığı Yükseköğre
Nizip Belediyesi’nin Kasım Ayı Meclis Toplantısı yapıldı Nizip Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Kasım Ayı Olağan Toplantısının 1. Birleşimi, Belediye Ba
Polis Kades uygulamasını anlattı Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlilerince, kadının toplumsal yaşamda daha ço
Mehmet Özyurt, taziye evi ve Süheyla Özyurt Eğitim Merkezi tamamlandı Nizip ilçesi Sultan Abdülhamit Mahallesinde bulunan ve mülkiyeti Nizip Belediyes
Nizip Gazeteciler Derneği'nden Nizip Kaymakamlığına ziyaret Nizip Gazeteciler Dernek Başkanı ve NRT Genel Müdürü Ali Kılıç, NRT Yönetim Kurulu Başkanı
Bina Kimlik Sistemi yürürlüğe girdi Nimder Başkanı Mehmet Danaoğlu, ülkemizde yapı denetimli olarak tamamlanan her binanın teknik ve temel bilgilerine