Nizip’te Ulu Önder Atatürk Anıldı
Nizip’te Ulu Önder Atatürk Anıldı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83’üncü yıldönümünde Nizip'te düzenlen
Nizip’te Ulu Önder Atatürk Anıldı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83’üncü yıldönümünde Nizip'te düzenlen
********** bağımlısı şahıs, annesinin ölümüne neden oldu Nizip'te, ********** bağımlısı olduğu öğrenilen ve psikolojik sorunları bulunan bir şahıs, ön
15 Temmuz Şehidi Çakır için hatıra ormanı oluşturuldu Nizip İşmont Halil Meziyet Bildirici Ortaokulu Vatanseverler Grubu tarafından hazırlanan, Gençli
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt, NTO Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu Üyel
NTB’DE PROTOKOL KURALLARI VE KURUMSAL TEMSİL EĞİTİMİ DÜZENLENDİ Nizip Ticaret Borsası Yönetimi ve çalışanlarına yönelik kişisel gelişim programı kapsa
Trafikte "Bi Hareketine Bakar Hayat" Kampanyası Başlatıldı İçişleri Bakanlığımızca, trafik güvenliğinin en üst noktaya taşınması için yasal ve yapısal
Sarı ailesinden eğitime destek Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve kardeşleri tarafından Fatih Sultan Mahallesi’ne yapılacak olan 32 derslikli ‘’Ahm
Nizip Belediyesi ücretsiz fidan dağıttı Nizip Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla ilan edilen 11 Kasım Milli Ağaçlandırma
"Bi Hareketine Bakar Hayat" temalı emniyet kemeri uygulaması Nizip ilçesinde İçişleri Bakanlığı'nın başlattığı "Bi Hareketine Bakar Hayat" kampanyası
DEVA’dan Kaymakam Çağlar’a ziyaret Demokrasi ve Atılım Partisi ( DEVA ) Nizip İlçe Teşkilatı Nizip Kaymakamlığı görevine atanan Oğuz Alp Çağlar’a hayı
Büyük Birlik Partisinden, Kaymakam Çağlar'a hayırlı olsun ziyareti Büyük Birlik Partisi (BBP) Nizip İlçe Başkanı Mustafa Yalçınkaya ve Yönetim Kurulu
Cumhuriyet Başsavcısı Erkaya, Müftü Çiftçi'yi Ziyaret Etti Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, Nizip İlçe Müftüsü Musa Çiftçi'ye iadei ziya
Gaziantep Süper Amatör Liginde Nizip Halk Eğitim Spor ile Gaziantep Aktoprak Spor Nizip İlçe Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Maçta sakatlanan futbol
ANTEP FISTIĞI ÇiKOLATA KAPLI 52,50 63,50 59,00 1.608,00TDKĞ 94.878,00 HTS 4 1.608,00 94.878,00 4 ANTEP KABUKLU FISTIKLAR ANTEP BOZ KAVLAK FISTIK 70,15
GAZİ MUSTAFA KEMAL’İ AN(LA)MAK Bir insanı tanımak ve anlamak mı istiyorsunuz? O halde onun eserlerini inceleyin. İnsan eserlerinde gizlidir. Ve bir in
Nizip ilçesinde modern diş kliniği düzenlenen törenle hizmete açıldı. Nizip İlçesi Fatih Sultan Mahallesi Pınar Eczanesi Karşısı’nda çok sayıda davetl
BULGUR KÖFTELİK 6,60 6,60 6,60 1.000,00TDKĞ 6.600,00 HTS 1 BULGUR PİLAVLIK 6,60 6,60 6,60 3.000,00TDKĞ 19.800,00 HTS 1 BULGURLAR 4.000,00 26.400,00 2
"Bir dünya meselesi" twinning projesi ile öğrenciler dünyayı keşfedecek Nizip İlçesinde eğitim veren Fevkani Mahallesinde Nene Hatun Ana Okulu öğrenci
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, NTO Yönetim Kurulu, Meclis ve Disiplin Kurulu üyel
FİRİK 10,00 10,00 10,00 3.061,00TDKĞ 30.610,00 HMS 1 DİĞER HUBUBAT MAMÜL. 3.061,00 30.610,00 1 HUBUBAT MAMÜLLERİ 3.061,00 30.610,00 1 ÇEŞİTLİ GIDA MAD
Nizip Ticaret Odası (NTO) Meclis Başkanı Bekir Karabacak ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet özyurt, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıldönüm
ANTEP KIRMIZI KABUKLU FISTIK 49,59 50,02 49,80 11.554,30TDKĞ 575.427,32 HMS 2 ANTEP KABUKLU FISTIKLAR 11.554,30 575.427,32 2 KURU MEYVALAR 11.554,30 5
Başkan Sarı, TOKİ alanında incelemelerde bulundu Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı Toplu Konut İdaresi tarafından geçtiğimiz aylarda temel inşaat çal
Yılmaz'ın Francala'ya Zam Açıklaması Nizip Ekmekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Abdullah Yılmaz, ekmek fiyatlarına artan maliyetler ve un fiy
Yakar, Türkiye Hokey Fedarasyonu yönetimine seçildi Nizip Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Faruk Yakar, Türkiye Hokey Fedarasyonu yönetim k
Başkan Fadıloğlu ve Sarı Kaymakam Bayram'ı Ziyaret Etti Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı ve Ak Parti K
Onurlu Duruş, Onurlu Yaşam Anlatıldı Nizip Ebu Bekir Camii müezzini Ahmet Altın, çocuklarla bir araya gelerek "Onurlu Duruş Onurlu Yaşamın" önemini an
NİZİP'TE SABAH NAMAZI BULUŞMALARI BAŞLADI Nizip ilçesinde İstasyon Caminde gerçekleşen sabah namazı buluşmaları yoğun ilgi gördü.* Nizip İmam Hatiplil
Nizip'te Basın Mensupları Kahvaltıda Buluştu Nizip Gazeteciler Derneği Üyesi ve Nizip Tercüman Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Polat, ulusal ajans ve ye
Nizip Spor evinde mağlup oldu Bölgesel Amatör Ligi 3. Bölge 2. Grup ikinci hafta karşılaşmasında Nizip Spor ile Gaziantep Ankas Spor Nizip ilçe stadyu