Şanlıurfa'da halı saha maçında fenalaşarak kalp krizinden ölen şanlıurfada bir dersanede kimya öğretmeni olarak görev yapan Ahmet Birlik memleketi Gaziantep'in Nizip ilçesinde toprağa verildi. Ahmet Birlik'in cenazesi memleketi Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Şahinbey Mahallesi'ne getirildi. canaze şahinbey
Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra Nizip Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ahmet Birlik evli ve 2 çocuk babasıydı.
selimbacaksiz@hotmail.com
Basından Nizip Haber
Halı Saha Maçında Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybeden Öğretmen Toprağa Verildi
Allah Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun .....lisede Kardesi Ile Ayni Siftaydik O Zamanda Daha Okuyodu Yaa üzüldük Allah Kalanlarina Sabir Versin
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun(amin)
Allah rahmet eylesin, son derece üzücü bir olay
allah rahmet eylesinnn rabbim geride kalanlara sağlık sıhhat versin
Evet malesef 30 yaşında genç bir eğitimcimizi kaybettik.kıymetli babaları bizim nizip müftülüğü personeliydi,oradan tanıyorum.Rabbim hesabı kolay geçenlerden eylesin.Anne,baba eşi ve eğitim camiasına başsağlığı diliyorum.
ALLAH RAHMET EYLESİN Mekanı cennet olsun. rabbim ailesine sabırlar ihsan eylesin...
allah rahmet eylesin
hasan hocam bence vefat eden arkadaş 22 yada 23 yaşlarda olması gerekeirEvet malesef 30 yaşında genç bir eğitimcimizi kaybettik.kıymetli babaları bizim nizip müftülüğü personeliydi,oradan tanıyorum.Rabbim hesabı kolay geçenlerden eylesin.Anne,baba eşi ve eğitim camiasına başsağlığı diliyorum. __________________
Allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Allah Rahmet eylesin.. o Kadar kişiYe ders vermesinin yüzü hürmetine Mekanı CenneT oluR inşallaH... Allah eşine ve çocuklaRına SaBır VersiN...
allah rahmet eylesin
allalh Rahmet Eylesin Mekani Cennet Olsun
Allah rahmet eylesin....
Allah(c.c.)rahmet Eylesin
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.