İtalyada yapılan dünya şampiyonası giden çim hokeyi takımımız İtalyada büyük başarı elde ederek Dünya üçüncüsü olarak adını tarihe yazdırmayı başarmıştır.Daha öncede Türkiye 1.liği ve türkiye ikinciliği bulunan takımımız adını yeni başarılara yazdırmaya devam ediyor.Milli takım antrenörü eşliğinde giderek büyük bir başarı elde etmişlerdir. Arkadaşlara başarılarının devamı dileriz...
Çim hokeyi Nizip takımı Türkiye 1.cisi ve Türkiye 2 .cisi oldular
türkiye ismi dünyada inliyor gençlik bukadar formda iken dünya üstünde başarıdan başarıya koşmamak mümkün değil bu arkadaşların da ALLAH (c.c) yolunu açık etsin. başarılarının devamıdır duamız. plakadanda dikkat ettimde 27 GAZİANTEP Yani değilmi mehmet.
işte azmin zaferi işte nizipin zaferi bunu reklam olarak şimdi en güzel şekilde kulanılması gerekiyor nizibimizin tanıtımı açısından bunda heba etmeyelim lütfen....
benbaskan;91043 wrote:işte azin zaferi işte nizipin zaferi bunu reklam olarak şimdi en güzel şekilde kulanılması gerekiyor nizibimizin tanıtımı açısından bunda heba etmeyelim lütfen....
Elbette sözlerine katılmamak elde değil kardeşim.Ama bakın çim hokeyi takımımız dünya 3. cüsü oluyor.Ama ben bu başarıyı ulusal kanallarda ve basında hiç duymadım ilk defa nizip comda duydum bu başarının ulusal medyada yer alması gerekmiyormu yoksa nasıl tanıtımımız yapılacak.
vallahi bravo. gençleri yürekten kutluyorum. ÇİM HOKEYİ gerçekten harkulade bir spor. gençlerin bu tür spor dallarına eğilimi artırılmalı. çim hokeyinden sonra POLO sporuna yönelsinler...
slm ben mustafa çilkız bende çim hokey takımını oyuncusuyum bu başarıyı elde etmemızın tek sebebı var verılen emek ve en onemlısı yıldırım hocamız en buyuk pay sahıbı hocamız dır.Bız maddi manevı emegi gecen herkese tekekür ederız saolsunlar allah razı olsun hepsınden aynı destegı hep beklıyoruz...
selam aleyküm. bu haberi sadece nizip com da duymak beni üzdü. böyle muhteşem bir başarı neden duyrulmadı anlayamadım!!! gençlerin hepsini tebrik ediyorum. belediyemizden de, hem bu spora hemde bu başarıya emeği geçen herkese destek vermelerini diliyorum. saygılar...
Hokey takımımıza desteklerinizi bekliyoruz. Sizin de bildiğiniz gibi kısa zamanda büyük başarılara imza attık. Biz Nizip Hokey takımı olarak malzeme sıkıntımız var. İşadamlarını ve Nizip’li hemşerilerimize bize yapacakları maddi ve manevi destekten dolayı şimdiden teşekkür ederiz.