Çok şükür huzi:) Allah Böyle hocaların eksikliğini vermesin. Benim hocalarımı en iyi orhan abi bilir :D
Okul Arkadaşların Burada
Hocalarımız öğretmenlerimiz
Emrullah GÜNAYDIN
Hasan POLAT
Şerafettin AKKAYA
Nasreddin GÜL
İbrahim ELİBOLCA
Doğan KAYGISIZ
Ömer AKDOĞAN
Hayri KIR
Mehmet ÜNAL
Cemal SARSU
Osman KARATAY
Raif BOZGEYİK
M.Ali YAŞAR
Mustafa KAÇAR
Mehmet TORUN
Mehmet SEZER
Mehmet KILIÇ
Hayrettin AKASLAN
Bu saydığım saygıdeğer öğretmenlerimizde 80 li yıllarda Nizip İmam-Hatip Lisesi'nde görev yapan,muhterem elleri öpülesiler.Hepsini saygı ve minnetle anıyorum.Allah selamet versin.
Mehmet KILIÇ
Öğretmenlik hayatımda örnek aldığım öğretmenimdir.Öğrenciye yaklaşımı her zman farklı olmuştur.
Osman KARATAY
Bana saatlerce matematik anlatsa, yine de bıkmayacağım bir öğretmendi.
Ömer AKDOĞAN
Kibarlığını ve nazikliğini, insancıl yaklaşımını, sevecenliğini asla unutamayacağım öğretmenimdi.
Mehmet SEZER
Nedense bir türlü ısınamamıştım.
canım yavrum
mesajını sitede gezinirken okudum çok mutlu oldum ama kim olduğunu çok merak ediyorum gözlerinden öpüyorum
adresim palmiye koleji öğretmeni ümit atik
mersin
Admin not : (Sönmez)
Değerli hocam,
bu mesajı kime yazdığınızı öğrenmek isterdim.Son mesaj bana ait olduğu için merak ettim.
Selamlar,saygılar
tüm hocalarıma sonsuz saygılar..beni dövenlere bile.:) gülser hocam apayrı idi benim için(ingilizce öğretmenim)annem gibi severdim onu.
huzeyfe abi sende bizdenmişsinn:) abdullah tevlioğlu ve m.nezir gül hocam gerçekten çok sevdiğim hocalarımdır.. benden de selam olsunnn onlaraaHuzeyfe;92106 wrote:Abdullah Telvioğlu M.Nezir Gül Refik Yılmaz Selam olsun onlara......
Bende 2003 Yahya Altınbaş lisesi mezunuyum.Mehmet Uçan vardı müdür yardımcısı o görününce kolidorda öğrenci kalmazdı gölgesi bile yeterdi.Allah rahmet eylesin matematik hocamız vardı SALİH GÜNGÖREN matematiği onun sayesinde sevmiştim cooooooooook iyi bir insan ve coook iyi bir öğretmendi mekanı cennet olsun hala öldüğüne inanamıyorum duyunca cok üzülmüştüm:(kimyacı vardı yanılmıyosam adı Müslüm Şahin'di siması hala aklımda hiç bir öğretmenden o kadar kormazdım bu korku sayesinde kimyam cok iyiydi:D
İBRAHİM HALİL GÜNSEVEN(EDEBİYATÇI)
NEVRA HOCA(FELSEFECİ)
MURAT HOCA(BEDENCİ)
İLKNUR HOCA
AYHAN KAHRAMAN(TARİHÇİ):)
Ve aklıma ismi gelmeyen bütün hocalarıma sonsuz teşekkürler... 11/tm ögrencisi...
cumhuriyet İlköğretımde MÜJGAN KILIÇPARLAR vardı çok iyi bir hocaydı ya.. şimdi sanırım emekli oldu
tabi bütün hocalara iyi demek gerçek iyilerin hakkını yemek olur.pansiyona bakan müdür yardımcısı ...mustafa bekdemir........ ......... diye biri vardı.10 arkadaş pansiyonda kantin işlettik.her gün iyi de satış yapıyorduk.sene sonunda zarar ettik dedi.bize hakkımızı vermedi.aynı sene sıfır araba aldı.şimdi buna ne diyelim.iyi mi.....takdir sizin.haber alan varsa 20 yıl sonra ona neden sorusunu sormak isterim.değer mi?hoca....
#60 ismet altun
mesajsız
Bu resim yedekte bulunamadı; eski adresi aç
tabi bütün hocalara iyi demek gerçek iyilerin hakkını yemek olur.pansiyona bakan müdür yardımcısı ........... ......... diye biri vardı.10 arkadaş pansiyonda kantin işlettik.her gün iyi de satış yapıyorduk.sene sonunda zarar ettik dedi.bize hakkımızı vermedi.aynı sene sıfır araba aldı.şimdi buna ne diyelim.iyi mi.....takdir sizin.haber alan varsa 20 yıl sonra ona neden sorusunu sormak isterim.değer mi?hoca....
kim olaki ??? biz de onun bostanına dalardık hafiften...
lütfen yazılan mesajlara müdahale etmeyin.edecekseniz o zaman kendimize başka bir yer bulalım.sansüre hayır....sizi kınıyorum.
tabi hocaların kalitesini özellikle pansiyonda okuyanlar daha iyi bilir.o seçme (!)belleticilerin pedagojik formasyonlarını ne kadar güçlü olduklarını hepimiz ellerinin ağırlığından sopa kavrama ve kullanma güçlerinden anlamıştık.pansiyondan mezun olup da bügün kuru barbunya yiyebilen fasulye yerken kurt var mı yok mu diye bakmayan yoktur bence.neden mi?o çok bil miş belleticiler idareciler yüzünden.devletin gönderdiği o malzemeleri önce depoda filizlendirip kurtlandırıp sonra bize yedirmek bir görevmiş gibi hareket ederlerdi.aradan geçen yıllardan sonra her şeyi unutup aman ne kaliteli öğretmenlerimiz vardı demek biraz samimiyetsizlik değil mi?gerçekten iyi olanların ellerinden milyon kez öperim.eğer bügün bir yerlere gelebilmişsek onların eseridir;yoksa o öğretmencilik oynayanların değil.
Nizip Lisesi&Matematik Hocas>; Urfalı Mehmet UÇAN var idi okulun korkulu rüyasıydı bir keresinde hiç unutmam adı ben de saklı bir arkadaşımızı sözlüye kaldımak istemişti ancak arkadaşımız sınıfta olmasına rağmen sözlüye kalkamadı.
Çünkü, arkadaşımız korkusundan altına çiş yapmıştı.
bende buraya yeni üye oldum
burdaki hocaları bi kısmını bende tanıyorum.onları allah hiçbirzaman başımızdan eksik etmesin.gerçekten çok duygulandım.biz onların ektiği filizleriz.çok şükür o filizler açtı ve bu hocalarımıza hayatımız boyunca minnetar kalacağız.ayrıca ilkokul öğretmenim Mehmet KAPLAN' a burdan çok slm gönderiyor ve ellerinden öpüyorum....
nizip lisesi mezunuyum okumak o donemlerde zor gıbı gelsede bugun hocalarımızın bızım ıcın ne kadar fedakar olduklarını daha ıyı anlıyorum.burada hocalarımın ısımlerını tek tek saymaktansa bıze emek veren butun hocalarımın ellerınden saygıla opuyorum.ıyıkıne vardınız
arkadaşlar öğretmenlerimiz bize kızıyorlardı hatta onlardan dayak yediğimiz zamanlarda oldu ama hepsini seviyorum ne yapmışlarsa hep bizim iyiliğimiz için yapmışlar hepsinin ellerinden öpüyorum. mustafa özen
Mehmet KILIÇ, Mustafa YENİEKİNCİ, ömer Faruk ALTIPARMAK, Aysel AKSOY, Melek ÖZTÜRK, Leyla SIR, ilkokul öğretmenim Talip BAKIR ve ismini hatırlayamadığım tüm hocalarım ellerinizden öperim, bizlere çok hakkınız geçti hakkınızı helal edin, görüşemediğim hocalarımla görüşmek isterim mail: mustafaozen1970@hotmail.com Tel:0 5327969227
hepsinin ellerinden öperim mehmet uçan hariç çok adamın mabalı var boynunda nasıl hesap verecek allah yardımcısı olsun
Evet, Zeki Kayacaglayan bizi hamur misali iyi yogurmustu. Baska seyler de soylerdim de, simdi burasi yeri degil. Allah beni bir daha oyle insanlarla karsilastirmasin. Ya! aksam aksam tum keyfim kacti simdi.
Serkan yalcındağ'ı unutmuşum:) ne kadar sert olsa da süper bir hocamdı. Ders boyunca ayakta ders anlatmayı ilk deneyen hiç oturmayan bir hocaydı biraz aramız kötü olduysa da okumayı bana aşılayan bir hocaydı şimdi kimbilir nerdedir. Şenay tapanyiğit: Nizip'teki öğrencilere verilen en iy fizik dersini o vermiştir bence... dış görünüşü ve iç görünüşüyle heykeli dikelecek unutamadığım hocalarımdandır... Birde rehberlik hocam vardı eml de:) şaban hoca ah ahhh ne rehberlik eğitimi verdi bize... 3 yılda birkez gördüm başka da görmedim:)Gökhan Dokuyucu;49487 wrote:Tabii ki Okumamda bana destek veren Şenay Tapanyiğiti unutamam iyi ki hocam varsınız... kimbilir şimdi nerdedir:( Sonra fikirlerini bize enpoze etmeye çalışan naim güleride unutamam!!! duygu karakuş hocamın bize öğretti el işlerinide unutmamak lazım:) vildan bozdemir: hayatımda tanıdığım en iyi yöneticilerden biriydi.. izzet özsert: soy ismi kadar sert olmayan ama hep sert görünmek için çaba sarfeten babacan bir hocamdı... ismail gürün: kendi kurallarının dışına çıkmayan şu Nizipteki en iyi yöneticilerden daha yönetici biri asabi gibi görünür ama çok şeker bir hocamdı.. yüksel baran : Artist lafını bana binlerce demiştir ama Allah bilir ya artist oydu ama altın gibi hocamdı... Şehmuz Acar: Dersi anlatmaktan çok kitaptakileri okuyup bize hep yanlış bilgi verip sınavda puanları nasıl verdiği bilinmeyen bir hocadır kopya çektirmemek için elinden geleni yapar ama en baba kopyayıda ondan çektik:) anlatmak isterdim ama neyse Mustafa yılmaz(soy ismini hatırlayamıyorum ama din kültürü hocası idi 2002 de) : din eğitimini 1 saat yapan sisteme inat bize dinimizi öğretmeye çalışan Altın gibi bir hocamızdı.. Allah böyle hocalardan razı olsun... Bunlar sadece içimden geçenler onları yargılamak için değil sadece işte içimde bir acı olarak kalanlar...
benimde nizip lisesinde bir felsefe mantik sosyoloji hocasi vardi .hep ana nerdik kendisine gercek bir anaydi melek hoca. ya sevgi saygilar ellerinden öperim
ewet ya nizip lisesi müdüdü zeki hoca bir sabah sira olduk sonra siniflarimiza gidiyorduk beni ve birkac kisiyi yana ayirdin .sonra saclarimiz uzun diye numaramizi aldin o gün okuldan sonra hemen berbere gittim kestirdim . ertesi gün numarimizi okudun cagirdin .bu sefer niye sacimi kestirdigimi bildirmemissin diye bir güzel dövdün ..
Zeydan Doğan Türkan ömer okan lisesi müdürü
ali acikgoz sizi unutmayacagim
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.