sevgili abim güzel bir konu açmışsın. çocukluğumuzdan güzel bir anı. herkesin orucunu açmayı sabırsızlıkla beklediği dakikalarda ben, abim ve mahallemizin bir kaç çocuğu topun atılışını sabırsızlıkla beklerdik. evin camından baksak ta görünürdü ama uzaktan seyretmek bize yetmiyordu işte. ortada ilgi çekici bir görüntü de yoktu aslında. 30 cm derinliğinde 5cm çapında bir deliğin içine yerleştirilmiş havai fişeğe benzer bir patlayıcının ses çıkarması bizim için "dünyanın yakınından 80 yılda bir geçen kuyruklu yıldızı izlemekten" daha çok heycan veriyordu. 'top' atıldıktan sonra gökyüzünde küçük bir duman kütlesi oluşurdu onu seyrederek te evimize dönerdik. güzel günlerdi:)
Sevgili fatih abim meyan şerbeti satanların fotoğrafını çekermisin dedi bende tabi dedim hem fotoğraf çektim hemde video çektim üç köşe başında üç meyancı bir pişmaniyeci birde telli helvacı iftara 20-25 dakika kala çekip sizlerin paylaşımına sunuyorum...sağlıcakla kalın...
ah görüntüye bak çok saol bizi bu güzelliklerden mahrum bırakmadıgın için teşekküe ederim mustafa bey hazır oraya gitmişken hemen ilersindeki asri yani çiçek fırınıda şöyle bir görüntüye alsaydın sahibi mustafa eniştemide hazır burdan görürdük
ayyyy.bu meyan şerbetini sevmeyen tek ben miyim acaba:confused:nasıl içiyolar ki?mustafa abi meyan şerbetinin faydalarını da yazsaydın ne güzel olurdu... belki vicdana gelir içerdimm:):)
Allah razı olsun Ahmet Bozkurt'tan.Beni alıştırdığı günden beri zevkle içiyorum.Artık evde de yapmaya başladım.Önüme gelene tavsiye ediyorum.Galiba satışları biraz da ben patlattım.Mükemmel bir içecek.başka laf yok!
mustafa kardes eline saglıkta dayının biri cola reklamı yapmıs hehe farkkına varmadınmı.bide arkadaslar belirteyimki ramazanda herkes satıyo tadı tuzu yok anlayacagınız işi bilenden alın bence....
mechullll;95306 wrote:mustafa kardes eline saglıkta dayının biri cola reklamı yapmıs hehe farkkına varmadınmı.bide arkadaslar belirteyimki ramazanda herkes satıyo tadı tuzu yok anlayacagınız işi bilenden alın bence....
O şihonun elindeki Meyan şerbeti kola değil. şıho bazen cola şisesinede koyar meyan şerbetini. onun adı şiho çünkü bilen bilir şıhoyu:)