arkadaşlar ben bir kişinin nasıl bir günde 10 dan fazla konu actığına inanamıyorum yanii gereksiz gereksiz konu acmayada gerek yok bence...! nizip.com bir yere kacmıyor okadar konu accağınıza yani acanlar icin diyorum okadar konu var onlarlan ilgilenin onlara yazın daha iyi yani yormayın kendinizi fazla size yazıkk
çok haklısın genco.bence görüntü kirliliğinden başka bişi vermiyo siteye.açılan konular genelde siteye daha faydalı ve tartışmaya değer nitelikte olmalı.yoksa başka sitelerden bulup bulup siteye konu açılabilir kolaylıkla.katılıyorum sana salih.
Hadi amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Böyle olmazki.... Net aleminde yaşanmış ufacık bişey bu... Hem bak beni tavuk ettiler ben yine kızmadım... Çabuk gitmekten vazgeç....Resim kaynağı
Nizip com gereksiz konu mezarlığına döndü.Bencede lütfenn.Hepimiz yazarken ve konuları açarken 1 değil 2 defa düşünelim olur olmaz şeylere konu açmayalım...
Zuhal;93598 wrote:Bu hangi konu, merak ettim simdi??
genel anlamda yanii . bazen bakıyosun herkes fotoğrafcı olmuş fotolar atıyolar bazıları video bazıları ise iğrenç tisksindirici resmler felan .. konu açmak olsun diye konu açanlaradır bu tepki.