Sorunlarımız Önerilerimiz

Attar Alideki üzücü Görüntü !!

esera79 Üye
Ben Belediyeye Teşekkür Edemiycem; Orasi Hiç Bişeye Benzememiş Geçenlerde Nizip'e Geldigimde Merakla Oraya Gittim. çünkü Bizlerden ( 3 ) Ev Yikildi Heralde Kaydedeger Birşey Olmuştur Dedim Ama Orayi Görünce çok üzüldüm Herşeyden önce O Kadar Insanlarin Anilarida O Yikimla Yikildi En Basidi Benim Annanem Ev Yikildiktan Sonra çok Agladi Uzun Yillar Orda Yaşamaya Alişkin Oldugu Için Hiç Bir Yerde Duramadi üzüntüsünden Kahroldu Ve (onu Kaybettik ) Bizlerde Böylece Orda Geçen çocukluk Anilarimizi Yikmiş Olduk.tek Temennim Beld.başkanimiz Inşallah Orayi çok Güzel Bir şekilde Degerlendirirde; Bizlerinde üzüntüsü Bir Nebze Geçmiş Olur.:(
telefoncu fevzi Üye
kardeş üzüntünü paylaşıyorum fakat nizipin daha güzel yerlere gelmesi için ve daha güzel görünümün sağlanması için elbette bazı yerlerden fedakarlık yapılması gerekiyor.yıkılan yerler harabe görünümünden çok daha güzel daha hoş görünüm verilmiş durumda.bunlar hep nizipe daha güzel şekil vermek için yapılmıiştır.oysa bizim de bir sürü arazilerimiz barajın altında kaldı.her ne kadar para karşılığında olsa da o tarlalara hayatını adamış dedelerimiz ninelerimiz kısacası buyüklerimizin yüzyıllardır vermiş olduğu onca eziyet ve çabaların hepsi bir çırpıda suya gömüldü. sonuçta oraya baraj yapıldı ve ülke için buyük bir kazanç edildi. butün bunların hepsi ülke menfaati için değil mi.dedimya biryerlere ulaşabilmek için bazı şeylerden vaz geçmemiz gerekiyor gene de haktan hayırlısı olsun
esera79 Üye
ama daha anlamlı olmalı degilmiydi sizce?????????????????
sütcühössün Üye
öyle bi şekil verilirmi ya?o ne öle tahminen 50 ev- 10 dükkan yıkılmıstır...Karşılığı böylemi olmalıydı...bilşmiom ama nizipde ben bitek osmanlı parkını beğendim...Başka bişi yok saten... :D
fevzi çilkız Arşiv üyesi
Herkese açık mesaj: 3.829
zaten orası değerlendi kiiiii....tamam mazidir geçmiştir güzel anılardır ama dalglar geçti be ablacım gelen dalglara bakalım biz....yıkıldı şimdik daha da güzel bi alan oldu ne güzel ferah mis gibi öyle değilmi ???
M3t1N Üye
bencede degil feyzi daha gusel $eyler yapial bilirdi orada ! bu arada ozledim yaw seni METIN BEN

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim