Gelecek yıl yapılacak olan 4.ZEUGMA festivali için , konser verecek olan sanatçıdan randevu yaklaşık 7-8 ay önce alınacak olması itibariyle,festival komite üyelerini etkilemek için nizip.com olarak fikirlerimizi önceden bildirelim. Gelecek yapılacak olan 4.zeugma festivaline hangi sanatçıyı getirelim ? Siz hangi sanatçıyı festivale uygun görüyorsunuz ?
NOT: Öneriler dikkate alınacak olup,festival komitesine sunulacaktır.
Sorunlarımız Önerilerimiz
Gelecek yıl festivalde hangi sanatçı olsun
Mustafa ÖZARSLAN olabilir :)
ben UĞUR IŞILAK gibi bir beyefendinin nizip'e gelmesini çok isterim
izlemek ve bilgi almak için tıklayın...
Tabiki Kıraç.....
Yıldız Tilbe
Murat Göğebakan
Kıraç
Sezen Aksu
olabiilr :)
Metalcığım sana olmazsa bir kamyon sanatcı getirek yukardaki isimler seni kesmez.
sazın ustadı musa eroglu
ahmet abi bunlardan biri olabilir demek istedim, yoksa hepsi aynı anda elbette gelemez, gerçi gelse fena olmazdı ama :Dahmetbudak;90814 wrote:Metalcığım sana olmazsa bir kamyon sanatcı getirek yukardaki isimler seni kesmez.
sezen aksu yada kıraç. haluk levent. uğur aslan. yalın
murat gogebakan olsun
1- Mehteran takımı. Gündüz şehir içinde tur gecede marşlarla geçmişi yadetme
2- Semazenler. Tasavvuf müziği eşliğinde gönül ferahlığı
3- Urfa Sıra Geceleri
4- Ugur Işılak veya Orhan Hakalmaz.
Sezen Aksu Ses Tonu Hayalleri Süslemeye Bile Yetiyor Ve O Gelince Söylenecek Söz " Ah Nizip Nizip Olali Böle Güzel Zeugma Görmedi Zeugma Zeugma Olali Böle Güzel Sesi Işitmedi" Bence Tek Solist Sezen Aksu Gelsin...
sıralama yapacak olursam.
1. Uğur IŞILAK
2. KIRAÇ
3. Sezen AKSU
bence şükriye tutkun olsun...sezen aksu yu çok isterim ama o gelebilir mi?
Müslüm Gürses , Azer Bülbül , Emre Aydın ve Gripin grubu :)
bence kahtalı mıçı gelsin
Yavuz Bingöl veya Kıraç gelsin derim :) İkisi de olabili,r 4. seneye ikisi birden yakışır ama parasal açıdan sıkıntı olur herhalde :)
Civan Haco
orhan abi gelecek yıl daha bi farklı tarzda takılalım yani daha çok gençlere yönelik olsun pop tarzı falan...gülay,zara,latif doğan,mustafa açıkses daha çok türk halk müzği takılıyorlar
benim fikrim İSMAİL YK
sizce arkadaşlar İSMAİL YK nasıl bi isim???
cümleten hayırlı gecelerrrr
SİBELCANVEYA MUAZZEZ ERSOY
Anadolunun bağrından Kopmuş iki abimiz var, Kişilikleri yerine oturmuş, magazinden ve paparaziden uzak iki isim...
Uğur IşıLak
Kıraç
gripin,murat boz,tabikide YILDIZ TİLBE gelse çok iyi olur
Osmanlı parkının inşaatı sırasında Parkın isminin ne olacağı ile ilgili sitemizde buna benzer bir uygulama ile konu açılmış ve önerilerin Belediye yetkilileri tarafından dikkate alınacağı belirtilmişti.Rekor düzeyde üye ve öneri gelmişti.Büyük bir çoğunluk bu güzel eserin adının ZEUGMA parkı olmasını istemiş ancak Belediye yetkilileri bu güzelim parka OSMANLI parkı adını vermişti.Buradan yapılan öneriler elbette çok güzel ve samimi bir ortamda yapılmaktadır.Ancak işe yarayacağı noktasında oldukça ümitsizim.
ben mersinden arıyorum gümrük müşaviri olarak çalışıyorum 2008 zeugma festivalinde bir neşet ertaş veya latif doğan olabilir çünkü olay tv.de bizde mersinde seyrediyouz esat tutar mersin 0 324 2373290Orhan Çelik;90794 wrote:Gelecek yıl yapılacak olan 4.ZEUGMA festivali için , konser verecek olan sanatçıdan randevu yaklaşık 7-8 ay önce alınacak olması itibariyle,festival komite üyelerini etkilemek için nizip.com olarak fikirlerimizi önceden bildirelim. Gelecek yapılacak olan 4.zeugma festivaline hangi sanatçıyı getirelim ? Siz hangi sanatçıyı festivale uygun görüyorsunuz ? NOT: Öneriler dikkate alınacak olup,festival komitesine sunulacaktır.
Tarhan abi size katılmamak elde değil, büyüklerimiz nedense dediğiniz gibi milletim ürettiği o güzel isimleri es geçip kendi bildiklerini yaptılar. Ben de parkın adının Zeugma olmasından yanaydım :). Gelecek sanatçıları da onlar bilirler biz de burda kendimizi kandırıyoruz su gelsin bu gelsin diye maalesef :)
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.