Arkadaşlar. nızıp lısesı'den 1987 de mezun olan " yatılı pansıyon öğrencılerı" olarak 4 agustos 2007'de Nızıp'te bir araya gelmeye karar verdık. Umarım pansiyon idarecıleri bize pansiyonu gezme fırsat ve ımkanı vererek 20 yıl öncekı yatılı öğrencılık hatıralarımızı canlandırmamıza vesıle olurlar... Aynı zamanda tüm Niziplilerden bunu beklyoruz.Çünkü şahsen ben 20 yıldan bu görmediğim Nizip'i ve Nizip'lı bazı dostlarımız .tekrar göreceğımden çok heyecanlıyım. Evet biz Nizip'li değiliz ama -sanıırm- bazı Nizip'lilerden daha çok Nizip'i hatırlıyoruz.
Elo. Müh. Ramazan AYDIN-İST.
aypa@ay-pa.com.tr
Tarihi Nizip Lisesi
Nizip Lisesi Mezunlari
Mustafa Tekgöz Beni mutlaka hatırlamışsındır Mehmet ÖZEN Mahmut Akpek- Nurettin Demir-Mustafa Bozkurt-Şaban Kaplan 6 FEN C sınıfı Yasemin Arzu Yurtseven Oğuz hocaoğlu daha Mahmut Dağ vs vs
Mehmet ÖZEN 1987-1988 Nizip lisesi mezunları bana www.tpaoataturk.k12.tr adresinden ulaşabilirler.Bu arada Nurettin Demir ABD den Ağustosda dönüyor
Arkadaşlar. nızıp lısesı'den 1987 de mezun olan " yatılı pansıyon öğrencılerı" olarak 4 agustos 2007'de Nızıp'te bir araya gelmeye karar verdık. Umarım pansiyon idarecıleri bize pansiyonu gezme fırsat ve ımkanı vererek 20 yıl öncekı yatılı öğrencılık hatıralarımızı canlandırmamıza vesıle olurlar... Aynı zamanda tüm Niziplilerden bunu beklyoruz.Çünkü şahsen ben 20 yıldan bu görmediğim Nizip'i ve Nizip'lı bazı dostlarımız .tekrar göreceğımden çok heyecanlıyım. Evet biz Nizip'li değiliz ama -sanıırm- bazı Nizip'lilerden daha çok Nizip'i hatırlıyoruz.
Elo. Müh. Ramazan AYDIN-İST.
aypa@ay-pa.com.tr
Evet, arkadaşlar. ben 22 yıl önce, lıse 1'de ayrıldıgım Nızıp'e gecen c.tesı gunu gıttım (04.08.2007). Neler mi gördük? Tabı kı en ıyısı pansiyonlu arkadaşlardan bazılarıyla 22 yıl aradan sonra göruşmekti. Nizp'e olan özlemimizi giderdık. sağolsun lıse muduru, bıze pansıyonumuzu açtırdı. cocukluk anılarımız tazeledık..
ve duygulandık.....
Elo.Müh. Ramazan AYDIN- İST.
adil bey bende 1996 mezunuyum tanısmak isterim
feyzi kardes ne yaparsın nasılsın iyimisin
kendine iyi bak
sevgili nizip com üyeleri kandiliniz mubarek olsun
eyvallah berkay kardeş hamd olsun sizleri sormalı
ben 2005 11-h Mezunuyum Yani Türkan ömer Okan Lisesinden şuan Van Yüzüncü Yil üniversitesinde Tarih öğretmenliği Okuyorum 2.sinifa Geçtim.2005 Dönemi Arkadaşlarimiz Nerdeler
Nizip Lisesi'nden 1989 yılında mezun olan arkadaşlarımız lütfen cevap versinler arkadaşlarımızdan merak ettiklerimiz ve görüşemediklerimiz var. Burada buluşalım mı arkadaşlar?
Nizip Lisesi'nden 1989 yılında mezun olan arkadaşlarımız lütfen burada buluşalım...Aranızdan hiç ulaşamadığımız arkadaşlar var.saygılar...
2005 mezunu yok mu yawsss
merhaba, 1989 mezunuyum, adım Hasan Sozeri, İstanbul'da Tekstil Mühendisi olarak çalışıyorumdiledile;88457 wrote:Nizip Lisesi'nden 1989 yılında mezun olan arkadaşlarımız lütfen cevap versinler arkadaşlarımızdan merak ettiklerimiz ve görüşemediklerimiz var. Burada buluşalım mı arkadaşlar? Nizip Lisesi'nden 1989 yılında mezun olan arkadaşlarımız lütfen burada buluşalım...Aranızdan hiç ulaşamadığımız arkadaşlar var.saygılar...
şu an mersinde gümrğk müşaviri olarak görev yapmaktayım 1976 yılı nizip lisesinden mezun arkadaşlarımdan haber bekliyorum tlf.0538 7031419 tüm yeşil niziplilere selammezun
1976 yılı mezunlarından mahmut dertli, mehmet erdoğan,şükrü avkan,osman kurtoğlu,mahmut atik,necmettin kılıç,süheyla kılıç, ömer uysal,mehmet akdoğan,ali bayram şahin, neşe isminde arkadaş betül yaşar berrin şener hepinizle yazışmak isterim mersinde gümrük müşaviri olarak görev yapmaktayım mesajlarınızı bekliyorum
fsoyarik arkadaşım bende 1976 nizip lisesi mezunuyum vermiş olduğın tlf.bursada ev çıkıyor ismini ve adresini net bir şekilde verirsen yazışalım ben esat tutar mersinde gümrük müşaviri olarak görev yapmaktayım tlf.0 324 2373290 selamlar
mehmet ben esat tutar nasılsın şu an mersinde gümrük müşaviri olarak görev yapmaktayım evli 3 çocuğum var biri işletme mezunu biri harita kadostro mezunu biri ise ilkokulda seninle yazışmak istiyorum tlf.0 324 2373290 selam mehmetmehmet erdo?an;3107 wrote:1976 Nizip Lisesi Mezunuyum.Lisemizin kapatılmasına üzüldüm.Şu an Gürcistan'ın Başşehri Tiplis'te Türk Büyükelçiliği Türk Kültür Merkezinde görevimi sürdürüyorum.4 yıldır buradayım.Daha önce İlköğretim Müfettişilği yapmaktaydım.Hizmetime devam edeceğim. Evliyim.
mehmet bende 1976 nizip lisesi mezunuyum mersinde gümrük müşaviri olarak çalışmaktayım mesajlarını bekliyorum selamlarmakin;62 wrote:1976 Nizip Lisesi Mezunuyum, evliyim,Firat Üniversitesi Makina Mühendisligini bitirdim, Istanbul'da yasiyorum , dis ticaret ile ugrasiyorum . Mehmet Akin makin
1975-1976 nizip lisesinden mezun tüm arkadaşları esat tuara ait soguk_istanbul@hotmail.com adresinden yazışmak istiyorum arayan olursa memnun olurum mersindeyim gümrük müşaviriym herkese selamlar
mehmet bey 1975-1976 nizip lisesi 6 fen B sınıfından mezunum ismim esat tutar şu an mersinde gümrük müşaviri olarak çalışmaktayım gümrük müsteşarlığından emekliyim sizi tnımak isterim selamlaraynı zamanda müslüm tutar kardeşim ile beraber aynı sınıfta idikmakin;62 wrote:1976 Nizip Lisesi Mezunuyum, evliyim,Firat Üniversitesi Makina Mühendisligini bitirdim, Istanbul'da yasiyorum , dis ticaret ile ugrasiyorum . Mehmet Akin makin
arkadaşlar ya iyiki böyle bir konu açtım bakın kaç sayfaya ulaşmış yazılar cevaplar..kendimi kutluyorum. bu arada sayın hasan sözeri den başka 88-89 mezunu çıkmadı bekliyoruuum
İstersen bu konuya iyi bak bu konu bütün nizip lisesi mezunlarının birleştirildiği konu yani senın acıtıgın konu değil gibime geliyor
sağol ya çok aydınlattın
bu arada konuyu ben açtım bu başlık altında toplandı anlatabildim mi buda teşekkürün mamet bey sağol
hepinizden allah razı olsun birbiriini görmeyen kişileri burada görüştürdügünüz için
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.