sevgili www.nizip.com üyeleri,
hergeçen gün potansiyeli ve bilgi-tarih kültür hazinesi artan sitemiz ile nasıl tanıştığımızı, hangi vesile ile ilk olarak nizip.com'a girdiğimizi yazalım.
yaklaşık 10 yıldır faaliyet gösteren sitemizin, 8000'lere yaklaşan üyesinin sitemizi nasıl tanıdığını öğrenmiş oluruz...
Site ve Üyeler Hakkında
nizip.com İLE NASIL TANIŞTINIZ
ilk olarak ben belirteyim,
yaklaşık 2 yıl önce ilçemizin en güncel ve detaylı haritasını incelemek için google aracılığı ile harita nizip yazıp arama yaptım ve karşıma çıkan 2 site olan nizip.gov.tr ve nizip.com sitesindeki haritaları inceledim, o günden sonrada nizip.com'a üye olarak devam ettim.
ben askerdeydim nizip'i özlemiştim google'a girdim nizip yazdım en üstte yine nizip com vardı üye oldum vay be ne günlerdi...:)
2006 Mart Ayi Idi Nizip.com Sitesi Olduğunu Duydum üye Oldum. Arasira Uğrar Bakar Geçerdim.
Googleye girdim rastgele dedim karşıma Nizip Com çıktı :) Şaka tabi bizim metalin sayesinde oldu.
2001 de yani lise yıllarımda kardelen kafede internete girerdim(eski yeri hastanenin karşısında ırmak pastanesinin bitişiği) oranın sahibinin oğlu hasan abi sayesinde sitenin varlığını öğrenip şuan kullanmadığım bir kullanıcı adı ile giriyordum. Zaman geçtikçe ve dostluklar pekiştikçe siteye girme alışkanlığım hobiye dönüştü:)
Ve bu gönül birliğine başta fatih abi,orhan abi, metal ,subutay , tarhan,çoşkun,admin ile başladım ve yeni dostlarlara da devam ediyorum...
İyi ki varsın nizip.com :)
Ben önceleri sevgili admin'i tanıyordum sonra da eserini tanıdım.
Site Gerçekten Güzel Ama Eleştirilere Açik Degil Eger Birileri Hakkinda Aleyte Bir Yazi Yaziliyorsa Ve Gerçekten Ciddi Bir Konu Ise Yayinlan Miyor Bu Konuda Sikintilarini Dile Getiren Arkadaşlar Var ,bunlara Izin Verilmesini Ve Full Objektif Hale Getirilmesi Sitenin Daha Aktif Olacagina Inaniyorum. Saygilar
mustafa kanal arkadaşımız vesile oldu sağ olsun
Derviş dörtudak Vesile oldu. Bu Konu daha önce acılmıştı hatırlıyorsam.
İnternete merakım ve web sayfası tasarlamaya ilgi duymamla beraber, güzel ilçeme bir web sayfası hazırlama gereği gördüm. Yaklaşık 10 senedir sizlerleyim :)
nizipli_mehmet sayesınde tanıstım
ben 2006 yılının ocak ayında sıteye uye oldum daha once var oldugunu bıldıgım ıcın ancak o zamanda uye oldum..
canlı yayında nizip e bakayım bi dedım nizip.com cıktı..bır sure takıldım sonra uye oldum..
Ben unuttum nasıl tanıştığımı
Önceleri goto.nizip.com gibi bir adres vardı. Orada üyeliğim yoktu, sadece girip birkaç sefer inceledim. Daha sonra nizip.com'un kurulmasıyla yine üye olmadan girip inceliyordum. 2003 yılında ilgimi çeken bir konuya yorum yazmak için üye oldum. İlk üye adım nizipli_kurt idi.
aileden birinin tavsiyesiyle üye oldum ve nizip.com u çok sevdim.admin abiye teşekkür ederim
Sayın ''İBRAHİM ŞİMŞEK ''hocam sayesinde tanıştım bu siteyle.fotoğraflara bakmak için.
2002 yılından beri sitenin varlığından haberim vardı ama pek zamanım olmadığı için girmiyordum, girsem bile üyeliğim yoktu, zannedersem 2005 yılında Nizip Bel.nin Taşbaştan yayın yapan TV vericileri ile ilgili bir mesaj yazmak için üye oldum. (eleştiri amaçlıydı) Şimdi hayatımızın vazgeçilmezlerinden biri oldu.
hakan şahin, ömer kısa ve murnes abinin katkılarıyla:) ama hakan abi kendi elleriyle beni üye yaptı baskı altındaydım mecbur kaldım:)
Belediye başkanımız bir gün İstanbul'da iken beni aradı ve Gökhan Dokuyucu diye bir arkadaşın mesaj attığını ve nizip.com sitesinde yayınlanan bir sorundan bahsettiğini söyledi ve bende Müslüm Coşkun kardeşimi arayıp siteye bakmasını söyledim. Daha sonra Müslüm kardeşimizin yanına gidip Gökhan'ın bahsettiği konuyu inceledik ve Başkanla Gökhan'ı bir araya getirdik. Bu olayların akabinde benimde ilgimi çekti ve üye oldum. O gün bu gündür bu hastalıktan kurtulamadım. :)
Keşke bulmasaydım ya..bağımlılık yaptı..internetten rastgele buldum..
yemezler :Dmelek-yuzlum;89770 wrote:Keşke bulmasaydım ya..bağımlılık yaptı..internetten rastgele buldum..
Yemekmi nerde ben yerim abi
Evet güzel bir soru....siteyle nasıl tanıştınız...?
Yaşım Kemale ermiş,artık evlenmek için sabırsızlanıyordum...Annemim bana bulduğu kızların boyu benden çok uzundu,bir tane dengimde bulamadılar...Bende kabul etmiyodum...Hani diyorum kısa boylu felan değilim ....Fakat boyumda olsun istedim... Neyse lafı uzatmayalım....Nihayet karar verdim gönlümün sultanını internet aleminde aramaya başladım...Şu site benim,bu site senin derken...Boy ve kilo kriterlerini googlede yazıp,enter tuşuna bastım....Eyvaaaaaaaaaah...Eyvaaaaaaaaah...!!! Karşıma kim çıksın ....?
Kumral adaaaaaaaaaaaaaaaaa......Hemde nizip.com sitesinde... Şu işe bak ya dedim kendi kendime.. Googlede ararken,nizip.comda buldum...Hemen üye oldum ve özelde mesajlaşıp sıkı bir dost olduk...Olduk olmasına daaaaaaaaaaaaa....Nasibimize gönlümüzün sultanı yerine ,çiftçilikle uğraşan bir erkek çıktı...
İşte o gün bu gündür nizip.comda moderatörlük yapıyom....
Önce serbest kürsü,sonra derbeder modaratör,daha sonra tahtından indirilmiş kalbi kırık moderatör, ve sonra geyik muhabbet,en sonunda da HUZEYFE İLE ÇAY MUHABBETİ,hoş çay felanda görmedik ya...
İşte abiler,benim hayat hikayemde aman pardon nizip com ile tanışmam da bu şekil oldu...
Kumral adanın ismide geçmişken,bari bi rahmet gönderelim,kimbilir belki bir yerlerde ölüp gimiştir...Tam bir yıldır kayıp....
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.