Tarım ve Sanayi Konuları

ekmek fiyatlarını tepki için haydi ev ekmegine

ilkaytrade Üye
ahmetbudak;88480 wrote:Sevgili arkadaşım haklısın ama nu saydıkların yalnızca Nizip'deki fırınlar için geçerli değil bu her yerde var.Haklısın masraflar fazla ama bireciktede aynı değişen ne anlamıyorum.Geçen bir ekmek aldım söylemesi ayıp fırına p.kebabı yemeğini verdim açık ekmekde yokdu tırnaklı ekmek alayım dedim sıcak diye bir ekmek verdi ben onu almaya utandım inanın abartmıyorum tam bir karıştı.Hatta fırıncı arkadaşa sitem ettim aradan iki gün geçmedi ekmeğe zam geldiğini söyledi ve sadece ekmeğin üzerine 5 gram koymuşlar.Hani diyorum sayın oda yöneticeleri ellerinden gelse fırınlara kuyumcuların kullandığı teraziden verip miligram üzerinden çalışacaklar.Birecikteki ekmekler geçen aldığım ekmeğin iki değil üç katı.Eskiden bilirim ekmekler zam geldiği zaman büyürdü ve güzel pişerdi tabi bir kaç hafta sürerdi ama yinede fark ederdi ama şimdii öyle değil malesef. Bu sorun ev ekmeğiyle çözülecek gibi değil.Bence belediyemiz halk ekmek fırınlarına bir an önce başlamalı ve o zamanda bu tekel ortadan kalkmalı.
Belediye halk ekmek fabrikası açmak isterse kendişlerine bu konuda destek oluruz, bir çok belediyenin halk ekmek fırınlarını yapan firma bursa'da, ayrıca her mahalleyede satış kabinleri koydumu değme gitsin belediye para basar valla ilker
ilkaytrade Üye
walla ekmek makinaları var, batıda şeher yerinde ben onu kullanıyom, içine unu,mayayı suyu koyuyon, istersen zeytin -ceviz v.b 'de felanda atıyor. takıyon fişe yoğuruyor,pişiriyor hazır hale getiriyor. tavsiye eedrimm. ilker
Mustafa Bilici Üye
ilker abi sen bir dahisin belediyeyi zengin edecen yani....
Cali Üye
Halk Ekmek Fabrikası istiyoruzz Halk Ekmek Fabrikası istiyoruzz Halk Ekmek Fabrikası istiyoruzz Halk Ekmek Fabrikası istiyoruzz Halk Ekmek Fabrikası istiyoruzz Halk Ekmek Fabrikası istiyoruzz Halk Ekmek Fabrikası istiyoruzz Halk Ekmek Fabrikası istiyoruzz
Cali Üye
Halk ekmek Fabrikası OlduĞunda kıt kanaat akLıma geliyor her işlek caddede bir Büfe vardı. öğleden sonra sıcacık Fıranca gelirdi. zembillerin içerisinde alıp yolda yerdik o zamanLar fırancalar Bunun 2 katı fazlaydı. hemde diğer ekmek fabrikalarından ucuzdu...
nizipli_mehmet Üye
walla niipte ne zaman oldugu hakkında hıc bır bılgım yok ama guzel olacagından emınım hem halk ekmek olsa ekmek fıyatları bu kadar olmaz dıye dusunuyorum
telefoncu fevzi Üye
mustafabilici;88441 wrote:biz dün unu aldık bir kaç güne kadar ev ekmeğini yapacaklar inaşallah....
aynen mustafa bende kaynanama haber saldım köyde yapacaklar:D
ZEUGMA-İNFİLAK Üye
Halk ekmek fikri çok güzel arkadaşlar.Lütfen yetkililer göreve Nizibimiz de ekmeğin kalitesinin artmasını istiyoruz.Ne yani illa hergün gidip Birecik'ten ekmek mi alıp gelelim?
DavutYILDIRIM Üye
hıc sorma yaw sole ev ekmeyınde kızartma olsada yesek valla :D:D:D
ecz_27 Üye
Eskiden derlermiş "Çarşıdan unluk buğday alanın bir gözü kör, un alanın iki gözü kör" şimdi bizim ....
Mustafa Bilici Üye
ecz_27;88675 wrote:Eskiden derlermiş "Çarşıdan unluk buğday alanın bir gözü kör, un alanın iki gözü kör" şimdi bizim ....
çok derin anlam taşıyan bir söz.... iyi analiz etmek lazım...eskiden çarşı ekmeği alanlar ekmeği kağıda sarıp utana utana eve götürürlermiş...
akdem taner Üye
Sayın belediye başkanımızdan ricam bir an önce halk ekmek fabrikası açılsın hiç olmazsa hem fiat hemde kaliteliolarak aklı başında bi ekmek yiyebiliriz.
a_Lee Üye
:onizipte zorluk cektiğim konuların başında ekmek geliyor gercekten küçük ve tadı da güzel değil. ve cok fırın var bütün cocuklar fırınlarda calışıyor başka istihdam alanı yok mu?? motor kadar fırın var :)
mahmut dag Üye
abi cok pahaliiiiiiiiii

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim