C.ali;87459 wrote:Hocam adminimize ağır olmazmı? her seferinde Yükün büyük Kısmını mehmet akpek Derviş dörtbudak Kasım Böler abimiz sırtlıyor. gözlemeden vaz geçtik,Hani diyoruz ramazanda Yaklaşıyor güzel bir iftar yemeğide siz verseniz?
C.ali kardeş başım gözüm üstüne.Sizin gibi değerli dostlara iftar verilmez mi?.Gerekn yapılacaktır.Şimdiden bir ayarlama yapmaya başlayacağım.Sanırım adminle görüşüp formaliteleri hallederiz.Eyvallah
isaavci;87801 wrote:C.ali kardeş başım gözüm üstüne.Sizin gibi değerli dostlara iftar verilmez mi?.Gerekn yapılacaktır.Şimdiden bir ayarlama yapmaya başlayacağım.Sanırım adminle görüşüp formaliteleri hallederiz.Eyvallah
Hocam Konuya Yakın ilgilinizden dolayı Teşekkür edirim. Bir Taşla İki Kuş Vurma demek bu Olsa Gerek:D İnşallah allah ömür verirse bizde Katılmaya Çalışacağız Teşekkür ediriz.
Hani bazen deniz kıyısında gezerken hayallere dalarsın ya,umutlarını kaybetmiş,dünyaya küsmüş ve hayattan bıkmış bir vaziyette.... Hani bazen hüzünlü bir öykü dinlersin,ağlamaklı olursun bir an.... En yakınını kaybedersin üzülürsün,ağlarsın ıslatırsın ağlamaktan başını koyduğun yastığı... Hani karmaşık duygulara kapılırsın ya bir an,ne düşündüğünü bile bilmezsin...Sadece bir noktaya bakar gözlerin...Mutluluk tablonuzda bulunamadığım için bir kez daha özür diliyor,başka bir bahara belki sizinle olmayı diliyorum...Görmesemde tanımasamda galiba sizleri seviyorum sevgili nizip comun güzel abileri....:confused:
Harika bir toplantıydı. Bu toplantıyı organize eden, üyeleri teşvik eden, kısacası emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tabi tarih bilgileriylede bizi aydınlatan büyüklerimizede teşekkürü unutmamak lazım...
ŞİMDİ EMEĞİ GEÇENLERİ SAYSAM BİTMEZ AMA BU ORTAMI OLUŞTURUN ÖZELLİKLE ADMİNE VE EMEĞİ GEÇENLERİN HEPSİNE ALLAHRAZI OLSUN............HEP BÖYLE NEŞELİ GÜNLERE....Resim kaynağı
Huzeyfe;88376 wrote:Smileci abim gelmiş...Huuuu nerelerdesiniz abi ya...
DUR BAKEM HİÇ SORDUĞUN YOK ÖLDÜMÜ KALDIMI BU SÜT KARDEŞİM GÖZÜNÜ PARA, HIRS BÜRÜMÜŞ SENİN BEN YAŞLANDIM HASTAYIM OLMAZ OLSUN SENİN GİBİ YOĞURT AMA SÜT KARDEŞ.....