Nizipden Duyurular Etkinlikler

Nizip Sosyal Faaliyetlerinde Kimildama Var

largop Üye
selam arkadaslar bu f?rt?na neydi esip gecti bu bagbozumu olsa gerek baz?lar? bu ruzgarda rahats?z oldu ama bu oyle b?r ruzgard?k? sanki insan?n ten?n? oksuyordu içimize bir sev?nç büyütüyordu ve buyuttu bu mukummel oyunda emegi gecen tum arkadaslara tesekürler baz?lar? bu rüzgar? bir üfleme zan ett? biz bunu durdururuz diye ama olmad? s?z?n ad?n?za üzgünüm beyler kadir abv?m?n ded?g? g?b? hayd? beyler hepiniz by by
Talip Üye
?lginize tesekkür ayr?ca sizleri ve oyun arkada?ların?z? tebrik ederim. Çocuk oyununda illa çocuk oyuncu olmas?na gerek yok.Bu ekipteki bir oyuncu arkada? çocuk rolünü yapabilir.Mesela deli kadir kad?n rolünü çok güzel yapm??t?. Yanl?? anlamay?n benimki sadece öneri. Sizde bilirsiniz ki a?aç ya? iken e?ilir. Baz? de?erler çocuk ya?larda daha iyi kavrat?l?r Size ve ekibinize ba?ar?lar dilerim.
Huzi Üye
Yaw bak ?imdi bu oyunu gittikçe merak etmeye ba?lad?m vallaa.. Bu sefer ne pahas?na olursa olsun gelece?im...
musaeken Üye
demek gelmedin huzeyfe,doğrusu seni bekledik.çünkü geleceğini söylemiştin.. mehmet beyi-admin-de bekledik .herhalde işleri çok yoğun.baksana sitye de göz atmıyor artık.. herkese selam..
ahmetbudak Üye
Geçen defaki gibi yine BRAVOOO diyorum.İnsan izledikçe espirileri daha iyi anlıyor ve daha iyi oyuna hakim oluyor.Bilmiyorum sahnedikiler izleyicilerden elektrik aldılarmı ama kendi şahsıma söylemek gerekirse performansları beni baya pozitif şekilde etkiledi.Devamını dilemekte hakkımıız.Muhakkakki her seferinde biraz daha iyiye gidecektir bu gurup.İnşallah amatör ruhlarından bişey kaybetmezler,malum profesyonelleride gördük görmez olaydık onlar değilmi bizi ve halkımızı tiyatrodan soğutan...
Huzi Üye
Musa abim ne pahasına olursa olsun,bu kez geleceğim,ama gittikçe merak etmeye başladım...
ibrahim utkan Üye
huzeyfe mileti kandırma.........sonra görüşürüz......
Sar?kam?? Üye
Bundan böyle Nizipte ya bağbozumu tiyatro grubunun şaheserleri yada nejatuygurun getireceği tiyatro izlenir.Nizipliler olarak kaliteli tiyatro izlemek hakımız
Huzi Üye
alınıt: ibram27 demiş ki: huzeyfe mileti kandırma.........sonra görüşürüz...... İbram27 abim ne demek istedi?ini anlamak için uzun süre düşündüm ama yine de anlamadım...
Huzi Üye
Eeeeeeeeeee İbram27 abim senden haber bekliyooooooozzzzzzzzzzz....
dervisdörtbudak Üye
İbram 27 kardeşimizin oğlu bir kaza geçirdi huzeyfe, Allah esirgedi, bugünlerde yoğun kendisi, Bir geçmiş olsun bile demiyorsun ibram abimize ......Dur olmazsa bir konu açimda orada dile bari..

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim