Gurbetten Duyurular Etkinlikler

18 Agustos Belkıs Toplantımız Harikaydı

rasimm Üye
Organizasyon çok güzeldi herkesin eline sağlık yemekler arkadaşlık katkıda bulunanlardan Allah Razı Olsun çok güzel bir gün geçirdik bunu sık sık tekrarlıyalım.... :):) Hele İstanbul dan gelen cankesen kardeşimiz o kadar kebabı sapladı sonra Bülent Çetinel de iyi kebap pişirimiş onuda öğrendik. Ellerinize sağlık ancak bu kadar olurdu...
Subutay Üye
Gelenlerin ayağına emeği geçenlerin eline sağlık. Son derece güzel bir gün geçirdik.
Subutay Üye
Ramazan Abi ben sana ne diyem gene yapmışsın yapacağını... :) Eline sağlık.
benbaskan Üye
nizipli_mehmet;87259 wrote:baskan sende çok sey yaptın senınde elıne saglık
yokya kardeş ben ne yaptım ki hep birlikte en güzeli ortaya çıkardık
benbaskan Üye
valla yapmışsınız yapacağınız :D ellerinize sağlık
Hasan Göktekin Üye
Teşekkürler Mehmet Bey - ve tüm emeği geçenlere . Hasan Göktekin
coskun Üye
Çok güzel bir organizasyon oldu. Tek kelime ile harika. Güzel insanlarla bir arada olmak keyif verdi. Başta admin, kasım abi ve derviş bey'e emeklerinden diğer arkadaşlara da katılıp şeref verdikleri için teşekkür ediyorum.
saldiray27 Üye
admin;87145 wrote:Fotoğrafları genç arkadaşlar yüklüyorlar. Galerideki, Etkinlikler/ Belkıs 2007 Nizipcom Toplantısı kategorisinden görebilirsiniz. Geçen günlerde toplantımıza çağrı yaparken "Bir gönül birlikteliği bizimki" demiştim. Hakikatende öyleydi. Gelen arkadaşların samimiyetini, birbirlerine özlemle sarılmalarını gördünüz. Kenara çekilip oturmadan, herkes bir işin ucundan tuttular. Günlerdir aksaklık olurmu ? stresi içerisindeydik fakat gördükkü, maddi kısmın çoğunu karşılayan Kasım bey, Derviş bey oldukca, çeşit çeşit yemekleri getiren Kemal bey, İmamoğlu, Cumali, Subutay arkadaşlarım oldukca, Sabahtan akşama kadar organizasyonun her aşamasında görev alan Metal, Nizip72, Nizipli_mehmet, Ahmet Budak gibi emektar kardeşlerim oldukca, Büyüksenmeyip hemen kebap saplamaya başlayan Rüstem Cankesen ve yeğeni ve Bülent Çetinel gibi dostlarımız oldukca, organizasyona destek veren büyüklerimiz ve o gün erkenden gidip aksaklıkları gideren pala ve Fsoyarik abilerimiz oldukca... Sözün özü sizin gibi değerli kardeşlerimiz oldukca ve bizim fakir soframıza katılmaktan onur duydukca bizler sizlerin emrinizdeyiz. Gelenlerle hasretle kucaklaştık. Gelemeyenleri özlemle andık. Kahvaltılar yaptık, Hayir topladık, Meyan şerbeti içtik, yoğurtlu yuvarlama yedik, maş çorbası içtik, hasbeli aş yedik, Katmer yaptırıp yedik. Müşebbek tatlı döktürdük, Ev ekmeğinin özlemini çekenlere taze taze yaptırıp ikram ettik. Koç kestik, sohbet ettik, yarışma düzenledik, plaketler verdik... Daha neler neler.. Daha ne diyeyim, Cenab-ı Allah kem gözden sakınsın dostluğumuz arttırsın. En kısa zamanda bir daha İnşaallah...
inş abii...en kısa zamanda tekrar dostlarla bir araya gelinir ve inş bu sefer bende olurum...
doksura Üye
küçüklerin büyüklerine saygısı,büyüklerin kendi öz kardeşleriymiş gibi sıcak davranması beni inanılmaz etkiledi.yaw biz kocaman bi aile olmuşuz.daha geniş içerikli allah devamını nasip eder inşallah
ömer_kısa Üye
doksura;87414 wrote:küçüklerin büyüklerine saygısı,büyüklerin kendi öz kardeşleriymiş gibi sıcak davranması beni inanılmaz etkiledi.yaw biz kocaman bi aile olmuşuz.daha geniş içerikli allah devamını nasip eder inşallah
amin abi amin
ŞAHİN TEKŞAN Üye
saldiray27;87400 wrote:inş abii...en kısa zamanda tekrar dostlarla bir araya gelinir ve inş bu sefer bende olurum...
zaten o toplandıda yemekler boğazımızdan geçmedi saldıray kardeşim sen yoktun içimizde bir burukluk vardı senin gibi dostları aramızda görmek isteriz sen geldiğin zaman tekrar bir toplandı yaparız
a_Lee Üye
sizin gibi dostları aramız da görmekten kıvanç duyarız
mehmet gül Üye
sevgili arkadaşlar toplantıya gelemedik en kısa zamanda resimleri bekliyoruz inşalalh
Yılmaz Korkmaz Üye
Bu anlamlı geceye vesile olana ve emeği geçen herkese saygılarımı sunar teşekkürlerimi iletirim
cankesen Üye
Slm arkadaslar gercekten cok guzel bı cumartesı pıknıgıydı katılan tum arkadaslara tesk.ler katılmayanlarda işlh.onumuzdekı toplantılara katılma fırsatı bulur bu guzel bırlıktelıge beraberlıgımıze ortak olurlar ozellıkle bu ısı buyuk bı oz verı ıle calısan mehmet abıye kasım kardesimize (isimlerin hepsini yazarsam 90 kisiyi yazmam lazim) ve tum emegı gecen kardeslerımıze sonsuz tesk.ler
doksura Üye
cankesen;87437 wrote:Slm arkadaslar gercekten cok guzel bı cumartesı pıknıgıydı katılan tum arkadaslara tesk.ler katılmayanlarda işlh.onumuzdekı toplantılara katılma fırsatı bulur bu guzel bırlıktelıge beraberlıgımıze ortak olurlar ozellıkle bu ısı buyuk bı oz verı ıle calısan mehmet abıye kasım kardesimize (isimlerin hepsini yazarsam 90 kisiyi yazmam lazim) ve tum emegı gecen kardeslerımıze sonsuz tesk.ler
cankesen kardeşim senide çok yorduk sende hakkını helal et.en kısa zamanda tekrar görüşmek,toplanmak üzere inşallah
HakanSahin Üye
güzel bir ortamdı.emeği geçen herkese tşkler
isaavci Üye
Çok güzel hatıralar ve dostluklar oluştu bu buluşmada.Yalnız az yemekli,bol muhabbetli bir toplantı yapamaz mıyız?Yav hürmet bir başkadır da,bu ara yemekle arama mesafe koymaya çalışıyordum.Derviş beyin dediği gibi böyle iki toplantıya katılan bir senelik diyeti berheva eder.Şimdi düşünüyorum; bunun birde geleneksel iftar programı da var.Ramazan da yaklaştı hani..Netcez yahu? Sanırım Admin düşük vitaminli bir davet tasarlar.Belki de Ahmet Aksoy ilgilenir,kimbilir..
Cali Üye
isaavci;87455 wrote:Çok güzel hatıralar ve dostluklar oluştu bu buluşmada.Yalnız az yemekli,bol muhabbetli bir toplantı yapamaz mıyız?Yav hürmet bir başkadır da,bu ara yemekle arama mesafe koymaya çalışıyordum.Derviş beyin dediği gibi böyle iki toplantıya katılan bir senelik diyeti berheva eder.Şimdi düşünüyorum; bunun birde geleneksel iftar programı da var.Ramazan da yaklaştı hani..Netcez yahu? Sanırım Admin düşük vitaminli bir davet tasarlar.Belki de Ahmet Aksoy ilgilenir,kimbilir..
Hocam adminimize ağır olmazmı? her seferinde Yükün büyük Kısmını mehmet akpek Derviş dörtbudak Kasım Böler abimiz sırtlıyor. gözlemeden vaz geçtik,Hani diyoruz ramazanda Yaklaşıyor güzel bir iftar yemeğide siz verseniz?
miksam1988 Üye
C.ali;87459 wrote:Hocam adminimize ağır olmazmı? her seferinde Yükün büyük Kısmını mehmet akpek Derviş dörtbudak Kasım Böler abimiz sırtlıyor. gözlemeden vaz geçtik,Hani diyoruz ramazanda Yaklaşıyor güzel bir iftar yemeğide siz verseniz?
ele ya bak c.ali abimde size yardımcı olacak demi abi yemek felan
coskun Üye
Yimenin haneğı olmaz beyler.
mehmetkaplan Üye
Bu güzel gecede Emeği geçen Sayın Mehmet AKPEK kardeşime ve www.nizip.com müdavinlerine Nizip Belediye Başkanlığına ve Orhan Çelik KArdeşime Çok teşekkür ederim. Saygılarımla
berkay27 Üye
Slm Arkadaslar Cok Güzel Geçmis Patlican Kebabiniz Afiyat Olsun Bende özledim Vallah Hiç Bayan Yokmu Toplantida Ben Bir Bayan Olarak Bayanlarinda Katilmasini Isterdim Sevgilerle
ibrahim Üye
18 Agustos Belkıs Toplantımız Harikaydı
nizipli_mehmet Üye
ramazan abım az yemıs ya nedır kı 8 porsıyon :D

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim