Genç Muhabbet

ŞİİR SEVER NİZİPLİLER BURAYA...

miksam1988 Üye
Eski resim adresi geçersiz.
aşk-ı muhabbet Üye
Şiirler çok hoş. Size mi aitler? size aitseler tebrikler başarılar... Alıntı iseler, lütfen kime ait olduğunu belirtiniz. Sevgiler.
miksam1988 Üye
SIMDI GERI DÖNÜSÜ OLMAYAN BIR YOLDAYIM ICIM HEP SENDEN YANA OLSADA ICIM HEP KAN AGLASADA BIR TARAFIM ASLA DER GIBI BÖLER BENI IKIYE AN GELIR HAYKIRMAK ISTERIM SENI DELI GİBİ SEVDİĞIMİ HALA UNUTAMADIGIMI AN GELIR YAPTIKLARIN GEÇER GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN FILM SERIDI GIBI SU AN NE YAPTIGINI BILMEM, DUYMAM, GÖRMEM SORARIM KENDIME BEN ONA BIR SEYLER YAZARKEN ACABA GELIR MIYIM AKLINA O DA BENIM GIBI ÇARELER ARAR MI HER TELEFON ÇALISINDA ICI ACIR MI BENZETIR MI BASKALARINI BANA BENIM ONU BENZETTIGIM GIBI ARTIK GERI DÖNÜS YOK BILIRIM EKSIKLIGINI HISSETSEMDE ÖZLEMEYI SAYENDE ÇOK IYI BILSEMDE UNUTMAK YERINE ISTEMEDEN, ÇARESIZCE KABULLENSEMDE BILIRIM ARTIK ÇOK GEÇ NE SEN DÖNEBILIRSIN GERI NE DE BEN GEL DIYEBILIRIM SANA......... .........seni seviyorum tek diyebildigim bu......
melek-yuzlum Üye
Mevla varken Leyla anılmaz;yar Sen'sin, Ne ben varım ne bu eşya var;var Sen'sin, Günahım çok,fakat sahib-i nar Sen'sin. Ya Rab!Mücrimi affet,Gaffar Sen'sin, Günahımı benim setret,Settar Sen'sin. Hak yolda yürürken batıla meylettim, Günahım üstüne günahlar zeylettim, Başkasına değil,kendime veylettim. Ya Rab!Şu mücrimi affet,Gaffar Sen'sin, Günahımı benim setret,Settar Sen'sin. Fani dünyaya aldanmışım,vah bana, Şeytana kanmışım,şimdi eyvah bana, Af Sana yaraşır,elbet günah bana. Ya Rab!Şu mücrimi affet,Gaffar Sen'sin, Günahımı benim setret,Settar Sen'sin. Yolunda hizmetçi olmayı bilemedim, Aşkınla sararıp solmayı bilemedim, Bir boşaldım,tekrar dolmayı bilemedim. Ya Rab!Şu mücrimi affet,Gaffar Sen'sin, Günahımı benim setret,Settar Sen'sin. Secdeye kapanıp:'Suçum affet!'dedim, Gerçi rüzgar gibi coşup da esmedim, Lakin rahmetinden hiç ümit kesmedim. Ya Rab!Şu mücrimi affet,Gaffar Sen'sin, Günahımı benim setret,Settar Sen'sin.
miksam1988 Üye
güzel paylaşımın için saol abla
miksam1988 Üye
Sevenlerin kalbinde çakan ilk şimşek gibi, Akşamın gurup vakti, geliversen, ya Leyla Şairin kalemini inleten gerçek gibi Cemal-i mehtabınla gülüversen, ya Leyla...
Hayalinle,gerçeği zorladığım kulvarda Gözlerimin içine bakıversen, ya Leyla Yakamozlar oynarken, ağladığım sularda Sevda pınarlarımdan akıversen, ya Leyla...
Hasretim yıllar yılı, bir ılık bakışına Müjgan okun kalbime, salıversen ya Leyla Gönlümü dolamışım, siyah zülfünün nakşına Bir teliyle bağlayıp, asıversen ya Leyla...
Kaç seyyah geldi geçti, senin yanık şarkınla Kaç bin aşık o çölde, hoş bir ümit ! ya Leyla Beni, sana çeviren bitmez derin aşkınla, Hem Leyla’yım ,hem Mecnun,bu Halit kim ya Leyla ?...
miksam1988 Üye
Kalbini dinledim. Yumdum gözlerimi,seni hayal ettim. Ruhumdaki yanlış notaları düşündüm. Çalmayı denedim ama bir şeyler eksik. Yanlış kişiyi mi sevdim yoksa. Bana biri güzelliği öğretiyorsa, Bakışlarıyla şiir yazdırıyorsa ve Ruhu ruhumu okşuyorsa yanılmak mı bu? Belki kaçmaktan,utanmaktan bıkacağım, Belki sıkılıp çaresizce ağlayacağım. Ama seni sevmekten yorulmayacağım. Belki bitecek,belki de bitti. Ama kalbim hala ağlıyor. Sana yazmak istiyorum şiirimi, Sana dökmek istiyorum içimi. İlk defa bir kız için gözlerim doluyor, Kalbim sıkışıyor,ruhum buruluyor. Belki durup,düşünüp,dinleneceğim. Belki hissedemediğim müzikleri duyacağım. Belki de anlayamadığım yeşil bakışları anlayacağım. Ama şiirlerimi hep sana yazacağım. Ruhumu hep ruhunda hissedeceğim. Düşün ki;dünya durdu, Zaman akmıyor ve artık kalbim senin için atmıyor. İşte o zaman uyanacağım ve durulacağım. Sana sayısız teşekkürlerimi sunacağım. Ve seni kalbimin diğer tarafına, Unutulmayanların yanına atacağım...
miksam1988 Üye
yildirim Vurdu Bizi, dal Gibi Kirdi Bizi, araya Girdi Dusman, daglar Ayirdi Bizi
Subutay Üye
Lise sıralarında az okumazdık böyle Divan Edebiyatına ait mısralar. Gerçekten çok etkileyici mısralar olur Divan Edebiyatı şiirlerinde. Tabi anlayana... Teşekkürler...
saldiray27 Üye
tşkler abla güzel paylaşımın için...
m_eminşimşek Üye
”Leyla isteyen, Mecnun olmalı Kendinden de,dünyasından da geçmeli Aşıklar sofrasına davet edildiginde Ben körüm,ben tokum diyebilmeli” (Ömer Hayyam) Paylaşımınız için teşekkürler...
melek-yuzlum Üye
m_eminşimşek;85898 wrote:”Leyla isteyen, Mecnun olmalı Kendinden de,dünyasından da geçmeli Aşıklar sofrasına davet edildiginde Ben körüm,ben tokum diyebilmeli” (Ömer Hayyam) Paylaşımınız için teşekkürler...
Ben teşekkür ederim sizlere..ve bu dörtlüğü bir arkadaşa armağan ediyorum..O kendisini bilir..ne güzel söylemiş deme Ömer Hayyam (istanbullu)
Subutay Üye
Bir yar-ı sıddık anlar halden, Aşk dersini alır gülden, Hiç riyasız, tam gönülden. Seven dostlara selam olsun...
HakanSahin Üye
Ömer hayyam canımdır. Şarap satanın aklına şaşarım, onu satıp daha iyisini mi bulacak...
miksam1988 Üye
Balık tuttum kayıktan Ayran içtim yayıktan Alel acele yerken Kılçık çıktı balıktan
miksam1988 Üye
ilk sayfaya gireyim bende bir şey diyeyim şu uyduccu yokmu gözlerinden öpeyim
alibey2727 Üye
kont gercekten ghüzel bi perceer acmışsın ama bu percereden bakmak istemiyorum.genel itabari ile duydusal tanımlarının hepsi hüzün verici. buraya nezaman girsem bi başka hal alıp cıkıyorum, yazamıyoruym bile bişeyler. ama cok güzel bi form. keşke burda ellerim varsada klavyey yazabilsem bende bişeyler, ama yazamıyorum işdeellerim titriyor.
miksam1988 Üye
İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni.
miksam1988 Üye
yılana bak yılana kıvrım kıvrım dolana ben yarimi kaybettin bin altın var bulana
nizipli_mehmet Üye
mıksam saolsın
nizipli_mehmet Üye
bu bolum sayesınde bırıncı oldum
Mustafa KANAL Üye
Bahçede hıyar, Kabuğunu kim soyar, Oğlan güzel kız güzel, Huyları birbirine uyar Ay doğar elek gibi, Gün doğar melek gibi, Biz bir gelin aldık, Dondurma bebek gibi
Mustafa KANAL Üye
Eşkili yahni Yoğurtlu köfte Üstüne tirit Durmada yirit Cam altında ısırgan Gavur musun Müslüman Gel bir kerecik öpeyim Vallahi bak ısırmam
Mustafa KANAL Üye
Başımdaki çemberim Oymalıdır oymalı Oldun dünya güzeli Sana nasıl doymalı Motor almış seksene Bin üstüne gezsene Motor güzeldir amma Bak üstündeki serseme Bizim köyün yolları Çamurluktur kayarsın Bizim köyün kızları Dalgacıdır yanarsın

Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.

WhatsApp iletişim