Arkadaşlar bu defa Huzeyfe kesin gelecek
Nizipden Duyurular Etkinlikler
18 Ağustos'da Nizip.com Toplantımıza Bekliyoruz
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.
18 ağustos günü bizim şirketin esnaf sahresi olmazsa gelmeye çalışacam...
bence gelmez.......
kebabların hatırı için ayyy pardon adminin hatırı için gelinmezmi be çokbilici abim...:Dmustafabilici;84566 wrote:bence gelmez.......
bence gelmezsin ne kebap için ne admin için...:DHuzeyfe;84569 wrote:kebabların hatırı için ayyy pardon adminin hatırı için gelinmezmi be çokbilici abim...:D
bence bende gelemem gibi geliyor
gelmezseniz siz kaybedersiniz Huzicikler:D Metal ortaLığı silip süpürür benden söylemesi:D
heralde silip süpürecem, ben altyapı için yemek yememeye şimdiden başladım.:D
bu arada günler nasıl geçiyor, daha geçenlerde 2 ay var derken şimdi 10 gün kalmış...
mübarek insan degil elektrik süpürgesi gittigi yeri temizliyor :D:p:)ibocan;84598 wrote:heralde silip süpürecem, ben altyapı için yemek yememeye şimdiden başladım.:D bu arada günler nasıl geçiyor, daha geçenlerde 2 ay var derken şimdi 10 gün kalmış...
sen sansına kus mıksam bızım yapacagımız bır sey yok kımiksam14;84574 wrote:bence bende gelemem gibi geliyor
inşallah gelirsin Kardeş...miksam14;84603 wrote:mübarek insan degil elektrik süpürgesi gittigi yeri temizliyor :D:p:)
Sadece on gün mü var
sürede kalmamış gördünüzmü bak
Bu toplantı da gelen yiyecekler arasında lezzet yarışması yapsak da bu yarışmada jüri üyesinden biri ben olsam bir sakınca var mı?
Acun abi Merak etme Yemekler bol bol hazırlanacak herkese yeter:D istediğinin tadına bakarsın sonundada en Güzeli KeLLe OLmuş Dersin:D;)acun27;84829 wrote:Bu toplantı da gelen yiyecekler arasında lezzet yarışması yapsak da bu yarışmada jüri üyesinden biri ben olsam bir sakınca var mı?
cali kelle yapacan demek :D buraya gel sana kelle için döğme vereyim :D
bu arada organizasyona kısa bir süre kalmışken son rütuşlar gözden geçirilse ve görev dağılımı kesinleştirilse iyi olur.
Çok güzel düşünülmüş.. allah' tan bir engel olmaz ise ta ankara da kaslkıp gelecem hemşerilerimi görmeye.... düşünenlerden, düzenleyenlerden ve emek verenlerden Allah razı olsun...
İbocan Müslüm Çoşkunda güzel saz çalar...İnşallah orda oluruz.ibocan;66246 wrote:yaa aramızda söyle saz calabilen abimiz yokmu orda çalsaydı bize, değişik bir hava olurdu. benim bildiğim admin flüt çalıyormuş :D
Güzel Bir Etkinlik Olur
ramazan abi kuzuyu ayarladınmı bak vakit daraldı :DTarhan;68346 wrote:Ben yine söyliyorum.Böyle güzel dostluklara bir kurban şart.En azından bir kuzu kesip keyifle orada tüketebiliriz.Hem kan da akıtmış oluruz.Böyle dostluklar çabuk nazara gelir..Bak 3 defadır söyliyorum..yine de siz bilirsiniz... :))))))
değerli kardeşlerim.ne varki şu an aranızda olmak vardı.işlerim dolayısı ile fethiye deyim.gönlüm sizinle olacaktır.tüm dostlara selam ola.
Biri yemek mi dedi? Yemek yemeyi hiç sevmem...:rolleyes::p
Yaw bu belkis mesire alanı belkısda mı yoksa ben yerini çıkartamadım ki....:D
yav içme suyu tesisi var ya orası baraja doğru yani seyir tepesine doğru giderken sola bi dönüş var orası kont kardeşim
çalişik tama yorum nasıl edek yanı yolamı getmiyek genede size afiyet olsun genede benden tanışmak isteyen varsa (BEN TURİZİM)deyim:);):):D:p
bilet cebimde 17 geliş 28 dönüş.
admin abi 18'i sabahı sende nohut dürümü yemeye gelecem ona göre
selamlar,
ilker,
not:19'unda tekne gezintisi varmı? ona göre plan yapacamda.
Bu konu yeni yanıtlara kapalı.