Hocam sizinle resim çekme ve geziye çıkma benim için büyük bir şans ben kendimi diğer arkadaşlara nazaran şanslı hissediyorum,ümit ederim birgün meraklı arkadaşlarla hep beraber bir gezi imkanı buluruz..
Nizipden Fotograf ve Videolar
Dr.Fatih İzler Objektifiyle Nizip Canlıları
Nizipli fotoğraf severler olarak bir fotoğraf sergisi açmak gerekli artık. Bu kadar iyi fotoğrafçılarımız varken. Eldeki olanakları değerlendirmek gerekir.
evet nihayet bugün gayet plansız bir şekilde hem fotoğraf çekip hem de yürüyüş yaptık bakalım sonuçlar nasıl çıkmış...
katılan üyelere teşekür ederim kendilerini tanımak ve beraber aktivite yapmak güzeldi
selamlar
izler
Fatih bey o güzel Fotoğraflarınızı bekliyoruz ...
emeğinize sağlık...
hocam inanın buna çok üzüldüm bende yanınızda olmak isterdim,kısmet değilmiş her halde,lütfen bir daha ki seferde benide unutma....
bu cumartesi günü için bir doğa yürüyüşü düşünüyorum; katilmak isteyenlerden cevap bekliyorum
selamlar
katılmak isteyenler ile bu sayfalardan görüşelim; yer ve ulaşım konularını netleştirmek için...
evet acun kimseden ses çıkmadığına göre yine sen ve ben gidiyoruz
kolay gelsin diyelim...
Zeugma ve Rumkale tekne turumuzda fotoğraf çekme imkanımızda olacaktır. İlgilenen arkadaşları bekleriz
sitemizin fotoğrafçılarından hiç ses çıkmıyor sıcaklardan mı acaba!!!
DR.Fatih hocam çalışmalarınızdan dolayı sizi canı gönülden kutlarım.Çalışmalarınızın devamını dilerim....
fatih hocam çalışmalarınızda başarılar dilerim...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.