Av Maruf Marufoğlu parkı,gür ağaçları,yemyeşil çimi,wc si ve mescidi ile yaşlılarımız için iyi bir dinlenme mekanı haline geldi. Zaman buldukça yanlarına gider hayır dualarını almaya çalışırım ve fırsat buldukça sizlerde uğramaya çalışın. Tarihi bedestende hatırlarsınız,yaşılarımız gider oturur sohbet ederlerdi,bedesten artık yok ama,Marufoğlu parkı yaşlılarımızın bir araya gelmesi konusunda bu eksiği bir nebzede olsa giderdi.
Park ve Gezi Alanları
Marufoğlu parkı yaşlıların dinlenme mekanı haline geldi
ÇOK GÜZEL EMEĞİ GEÇENDEN ALLAH RAZI OLSUN..........
Allah sizlerden de razı olsun
cümlemizden razı olsun...
bu parkı Nizip'e böyle güzelce hizmete sunan ve emeği herkese tşk ederim...
Geçenler görmüş ve yüzümde tebessüm oluşmuştu. Bazı şeylere önceden tepkiler gösteriyorsak da zaman içerisinde ortaya çıkan eserleri gördükçe mutlu oluyoruz.
Nizipimn güzelleşmeis beni acayip sevindiriyor ya...:D
belediyemize bu parkı her gördüğümde tşk ediyorum. harika bişey oldu
aaaaaaaaaaa dedemin mekanı burası....Hiç burdan kalkmaz....
İşte güzel insanlar güzel işler yapar böyle
Sizler herşeyin en güzeline layıksınız,çünkü önce insan sonra Niziplisiniz :)osmanlı27;82084 wrote:İşte güzel insanlar güzel işler yapar böyle
o park benim yolumun üstü her eve gidiş gelişimde oradan geçerim ve de başlıktada belirtildiği gibi orası gerçekten dedelerimizn mekanı haline gelmiş durumda, bu park yaz sıcağında onlar için olduğu kadar Nizipimiz içinde çok güzel bir mekan olmuştur.
Nizip için taş üstüne taş koyandan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun
Yapanlardan ALLAH razı olsun. Başka ne diyeyimki Nizip'i Nizip yapan emeği gecen herkesin ellerinden öperim. tekrardan ALLAH razı olsun. Saolun varolun beni çok duygulandırdı. yaşı büyük olan amca, dayı ve babalarımızı düşünmeniz çok ince bir şey. Saolun varolun ORHAN abi Başkanımıza da Saygı Dileklerimi söylerseniz sevinirim çok emeği geçti saolsun. inşallah bir gün fırsat olursa oturup konuşmak isterim. Tabi 1 ay sonra Nizip'e geldiğimde.Allaha emanet olun.Saygılarımla...
ibrahim SOYDAN
Nizip'e geldiğinizde bize uğrayın hem çayımızı içer,hemde başkanıma bi selam vermiş olursunuz,bu vesileyle tanışmış oluruz. Tabi lütfedip gelirseniz bizleri sevindirirsiniz.ibocan;82105 wrote:o park benim yolumun üstü her eve gidiş gelişimde oradan geçerim ve de başlıktada belirtildiği gibi orası gerçekten dedelerimizn mekanı haline gelmiş durumda, bu park yaz sıcağında onlar için olduğu kadar Nizipimiz içinde çok güzel bir mekan olmuştur. Nizip için taş üstüne taş koyandan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun
tabii orhan abi tanışırız :D ne demek senin çayını içmek benim için şereftir :D
ama ben anladım olayı...:)
Parklardaki görüntü bizleri her ne kadar sevindiriyorsa da öte yandan da üzüyor. Parklarda günlerini geçiren gençlerin sayısı yaşlılardan çok daha fazla. Bu da Nizip'te yaşanan işsizlik sıkıntısın ve sosyal aktivite oranının ne kadar geride kaldığının en büyük göstergesi. Maalesef gençlerimiz parkların serin gölgesinde sıkıntılı terler döküyorlar.
inş bir an önce gençler için sporsal aktiviteler için de yerler yapılır bu gibi çalışmaların devemlılığı dileği ile emeğinize sağlık...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.