Kısmet Mustafa.... Fatih abinin dediği gibi bu tür konuLarda akıllı olmak Lazım... Fatih abim birşey biliyorda Öyle diyor:D
Nizipden Duyurular Etkinlikler
Nikah Törenimize Bekliyoruz
Mustafa kardeş hayırlı olsun Akraba oluyoruz demek ama sana bir sitemim var :D Bir Dokuyucu soy ismini bilici yapacaksın sen bizim soy ismimizi alsan ne olur :)
olurmu yaw gökhan ne fark eder sen olsaydın eşinin soyadını alırmıydın:)Gökhan Dokuyucu;83028 wrote:Mustafa kardeş hayırlı olsun Akraba oluyoruz demek ama sana bir sitemim var :D Bir Dokuyucu soy ismini bilici yapacaksın sen bizim soy ismimizi alsan ne olur :)
şey kem küm :D almazdımmm:D:D
Gökhan Kardeş senin sesin Çıkmıyor sitemizin en Capkın erkeklerinden birisin:D Seni ne zaman everik:D
İnşallah Kısmet ne zamansa o gün:)
Bu arada ben çapkın değilim sen kendine bak:D
Kardeşime bir ömür boyu mutluluklar diliyorum..Allah aralarındaki sevgi ve muhabbeti arttırsın inşaallah..ve darısı bütün bekar arkadaşların başına olsun..tabi önce evde kalmışlara:Dmiksam..sen hele bi otur evinde:D
AaAAaAAaAAa GökHan o Bir Şakaydı ciddiyemi aldın;) Benim ne Çapkınlığımı gördün hemen yazmışsın...:cool:Gökhan Dokuyucu;83036 wrote:İnşallah Kısmet ne zamansa o gün:) Bu arada ben çapkın değilim sen kendine bak:D
Rabbim bugünlere kazasız belasız eriştirdi bizi, kötü gözün bakması,ve kötü dil'in şerrinden,
Rabbim korusun seni,inşaallah bu güzel günün'de sevenlerinin dua'sıyla beraber,Rabbim senin ömrüne,evliliğini huzur ve bereket içinde tamamlasın inşaallah.
MUstafa şimdi sen Gökhan'ın eniştesimi oluyon ? İyi valla ya :)
öyle sayılır abi:)Orhan Çelik;83055 wrote:MUstafa şimdi sen Gökhan'ın eniştesimi oluyon ? İyi valla ya :)
mustafa abı hayırlı ugurlu olsun bır yastıkta kocayın
Hayırlı ogurlu olsun.Allah bir yastıkda kocatsın...
Mutluluklar saadetler dilerim....
ALLAH HAYIRLI BİR EVLİLİK VE BU BİRLİKTELİĞİN DEVAMINI VERSİN.
İNŞALLAH ALLAH'TAN BİR MANİ OLMAZSA DAVETE İCABET EDERİZ. şimdiden hayırlı olsun mustafa
Mustafa kardeşim Allah hayırlı ve mübarek etsin.İnşaallah o mutlu gününde seninle beraber olacağız.
allah yardımcın olsun
allah mesut ve bahtiyar etsin, darısı benim 2.'nin başına.
dokuyucu ailesi bizim gökhan tarafımı oluyor.
selamlar,
ilker
evet aynen öyle...:)ilkaytrade;83231 wrote:allah mesut ve bahtiyar etsin, darısı benim 2.'nin başına. dokuyucu ailesi bizim gökhan tarafımı oluyor. selamlar, ilker
Allah mesut bahtiyar etsin
tebrikler allah hayırlı etsin
hayırlı uğurlu olsun nice mesut yıllar geçirmeniz dileği ile...
hayırlı olsun mustafa abi inşallah allah bi yastıkta kocatır gelicem ama düğününe beni tanıman lazım ben eshabil kısanın yanında çalışşıyorum
allah tamamına erdirir inşallah...darısı bekarların başına...
Allah mesut bahtiyar etsin hayırlı olması temenilerimle
allah tamamına erdirsin kardaş inşallah herşey gönlünce olur.AEO
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.