tskler abı
Resmi Kurumlar
Nizip Halk Eğitim Müdürlüğü
madi ve manavi olarak emyi geçen herkesten allah razıolsun ilçemize hayırlıolsun
Eğitim alanında Nizip'te gerçekten de güzel şeyler oluyor.Bunlara örnek olarak birçok yeni okulun yapılması birçok okula ek binalar yapılarak derslik sayılarının arttırılmaya çalışılması Nizipteki okullarımızın Tübitak ta başarılar elde etmesi hep eğitimde kaliteyi arttırmak için yapılmış olan çalışmalrın sonucudur.Son olarak da Halk Eğitim Merkezine yeni bir binanın yapılması halkımıza ferah bir ortamda iyi bir eğitim imkanı sunmak içindir.Bu tür faaliyetlerin devam etmesi temennisiyle...............
Arkadaşlar aslında ilçemizin en büyük eksiği folklor gurubunun olmayışıdır. Gerçi okullarda var ama,öğrenciler mezun olduktan sonra yeniden öğrenci yetiştirmek yerine büyüklerden hani şöle yaşı 20 ila 35 arası olanlardan bir folklor ekibi kurulsa nasıl olur. Acaba gönüllü çıkarmı ?:(
biz bir aileyiz abi...bizim sitede yok yok yani...tabi ki bu konuya da ilgisi olan arkadaşlar mutalaka vardır...Orhan Çelik;84115 wrote:Arkadaşlar aslında ilçemizin en büyük eksiği folklor gurubunun olmayışıdır. Gerçi okullarda var ama,öğrenciler mezun olduktan sonra yeniden öğrenci yetiştirmek yerine büyüklerden hani şöle yaşı 20 ila 35 arası olanlardan bir folklor ekibi kurulsa nasıl olur. Acaba gönüllü çıkarmı ?:(
MUSTAFA KARDEŞ 18.08'DE ORDAYIM BEN SANA ANLATAYIM, HATTA ŞİMDİDE YAZABİLİRİM. ŞİMDİ NETTEN DIŞ TALEPLERE BAKIYON ADAMIN BİRİ ANTEP FISTIĞI İSTİYOR HEMDE 25-30 TON. AHHAAAA DİYON BEN BUNU YAPARIM, NEDE OLSA FISTIĞIN İÇİNDEYİZ YA, ARIYON FISTIK HALİNİ ARAYA EŞ-DOST AKRABA SOKUYON FİYAT İSTİYON, TABİİİ BİNBİR DEREDEN ZORLUKLARLA SANA BİR FİYAT ÇIKIYOR, HA 25-30 TON HA 60 KG'LIK BİR ÇUVAL. TALEPTE GIDA ÜRETİM İZNİ DİYOR, AMBALAJ DİYOR, TABİİKİ BUNU YAPANA KADAR BENİM ESNAFIM REKLAMLARA ÇIKMAYI TERCİH EDİYOR. VE SENİN İHRACATÇILIK HEVESİN BOŞA GİDİYOR. AMA MORALİNİ BOZMA BU DURUMDA İRAN VEYA SİİRT FISTIĞI DEVREYE GİRİYOR, ADAMLAR MALLARINI SATMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR, SEN HER NE KADAR MEMLEKETİME FAYDAM OLSUM DİYE BİR TARAFINI YIRTTARKEN MEMLEKETİNİN SANA FAYDASI OLMADIĞINI GÖRÜYON. (YANİ İHRACAT KONUSUNDA) ANCAK SABUNCULARIN HAKKINI YEMEYEYİM. GEREK ANTİQUE LİFE GEREKSEDE AKİKSİR FİRMALARI ÜCRETSİZ NUMUNELERİNİ YOLLADILAR, BİRİSİNİ FRANSAYA BİRİNİ JAPONYAYA YOLLADIM , HABER BEKLİYORUM, FISTIKTAN YAPAMADIĞIMI HAYIRLISI İLE SABUNDAN YAPARIZ İNŞ. SELAMLAR, İLKERmustafabilici;82921 wrote:ihracatçılık kursu istiyoruz abi...
hAAA BU ARADA HALK EĞİTİM MERKEZİ HAYIRLI UĞURLU OLSUN
İNŞALLAH İŞSİZ GÜÇSÜZ İNŞANLARIN KALİFİYE OLMASI İÇİN FAYDALI OLUR.
OKUMANIN -ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR.
BİLMEMEK DEĞİL ÖĞRENMEMEK AYIPTIR.
SELAMLAR,
İLKER
Siz bunları yazdıkça benim tekrar Nizip'e dönme isteğim bir kat daha artıyor. Hayırlı olsun
eyvallah abi bilgilerin için teşekkürler inşallah geldiğinde görüşürüz...ilkaytrade;84122 wrote:MUSTAFA KARDEŞ 18.08'DE ORDAYIM BEN SANA ANLATAYIM, HATTA ŞİMDİDE YAZABİLİRİM. ŞİMDİ NETTEN DIŞ TALEPLERE BAKIYON ADAMIN BİRİ ANTEP FISTIĞI İSTİYOR HEMDE 25-30 TON. AHHAAAA DİYON BEN BUNU YAPARIM, NEDE OLSA FISTIĞIN İÇİNDEYİZ YA, ARIYON FISTIK HALİNİ ARAYA EŞ-DOST AKRABA SOKUYON FİYAT İSTİYON, TABİİİ BİNBİR DEREDEN ZORLUKLARLA SANA BİR FİYAT ÇIKIYOR, HA 25-30 TON HA 60 KG'LIK BİR ÇUVAL. TALEPTE GIDA ÜRETİM İZNİ DİYOR, AMBALAJ DİYOR, TABİİKİ BUNU YAPANA KADAR BENİM ESNAFIM REKLAMLARA ÇIKMAYI TERCİH EDİYOR. VE SENİN İHRACATÇILIK HEVESİN BOŞA GİDİYOR. AMA MORALİNİ BOZMA BU DURUMDA İRAN VEYA SİİRT FISTIĞI DEVREYE GİRİYOR, ADAMLAR MALLARINI SATMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPIYOR, SEN HER NE KADAR MEMLEKETİME FAYDAM OLSUM DİYE BİR TARAFINI YIRTTARKEN MEMLEKETİNİN SANA FAYDASI OLMADIĞINI GÖRÜYON. (YANİ İHRACAT KONUSUNDA) ANCAK SABUNCULARIN HAKKINI YEMEYEYİM. GEREK ANTİQUE LİFE GEREKSEDE AKİKSİR FİRMALARI ÜCRETSİZ NUMUNELERİNİ YOLLADILAR, BİRİSİNİ FRANSAYA BİRİNİ JAPONYAYA YOLLADIM , HABER BEKLİYORUM, FISTIKTAN YAPAMADIĞIMI HAYIRLISI İLE SABUNDAN YAPARIZ İNŞ. SELAMLAR, İLKER
İlçemiz kurumları sizin gibi şahsiyetlere her zaman için ihtiyac duymuştur. İsterseniz tayininizi buraya çıkaralım :)küçük mahmut;84186 wrote:Siz bunları yazdıkça benim tekrar Nizip'e dönme isteğim bir kat daha artıyor. Hayırlı olsun
Sevgili Orhan çok naziksin.
Ama şu an çok zor, inan her fırsatta dua ediyorum ALLAH'ım eğer bizim için hayırlı ise kolaylaştır diye.
O an geldiğinde himmetinize ihtiyacımız olacak. Yinede hayırlısı
Hayırseverlerde olmasa.....
yapılan binalar çok güzel, bunları görünce devletin ve milletinin ağırlığını ve gücünü hissediyorum. binaların nizip ve eğitim adına faydalı olması diliyorum
:p:)[ gercekten Nizip en güzel hizmete layıktır.her şeyin hakkını veren nizip halkına teşekurler.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.