resimlere ve yorumlara bakılırsa güzel bir gezi olmuş, en kötü gününüz böyle olur inşallah. her ne kadar gelemediğim için üzgün olsamda sizlerin mutluluğu banada yansır.
Rumkale
https://picasa.google.com/
biz neciyiz bize özel seans yokmu
ilker
He hani bize saeans :D
Ayhan abi seni burada görmek ne güzel ya,valla çok mutlu oldum.
EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER!!!
Nizip Rumkale ve Halfeti gezimiz çok keyifli geçti.
Görüntülenme: …
Derviş fotoları googlede felan değil fotoshop programı ile küçültüyom...Maalesef link veremeyeceğim ama msn açık oaraya at...
esselamün aleyküm
sayin cok deyerli ORHAN CELIK abicim sen beni almanyadan tanirsin insallah
bu sitede vermis oldugun hizmetten dolayi seni tebrik ediyorum ve sana bütün is hayatindada basarilar diliyorum
saygilarimla
B.ayhan_37
bu sitede vermis oldugun hizmetten dolayi seni tebrik ediyorum ve sana bütün is hayatindada basarilar diliyorum
saygilarimla
B.ayhan_37
dervisdörtbudak;82710 wrote:Admin,orhan ben resimleri atamadım,şu google'nin resim küçültme proğramı vardı biriniz şuraya linki atsın,bulamadım. Orhan çok güzl bir resmin var onu atacağım:)
https://picasa.google.com/
Daha Nice Gezilere
Rabbim neşenizi bozmasın, İnşaallah Ağustos'ta bize de nasibolur.
Orhan Çelik;82700 wrote:Ya saldıray sende ne kısmetsiz adamsın yaw :) Her programımızda yoksun...Neyse Fatihabi,Cengiz ve sana özel seans yaparız artık :)
biz neciyiz bize özel seans yokmu
ilker
:D evet orhan abi bize özel seans yokmu :)
allah neşenizi bozmasın...
Gökhan Dokuyucu;82727 wrote::D evet orhan abi bize özel seans yokmu :)
He hani bize saeans :D
gercektende çok guzel gezıydı her sey çok guzeldı walla yaklasık bır 9 saat falan teknede kaldık ama her sey çok guzeldı.
organizatörümüz MUSTAFA BİLİCİ'ye tsk ederiz
organizatörümüz MUSTAFA BİLİCİ'ye tsk ederiz
Tamam anlaşıldı yeni bir gezi düzenleyeceğiz,kaçamağı kalmadı. :)
B.AYHAN_37;82713 wrote: esselamün aleyküm
saygilarimla
B.ayhan_37
Ayhan abi seni burada görmek ne güzel ya,valla çok mutlu oldum.
ne zaman duzenlıyoruz abı?:pOrhan Çelik;82750 wrote:Tamam anlaşıldı yeni bir gezi düzenleyeceğiz,kaçamağı kalmadı. :)
Emeği geçen ve katılan tüm dostlara tşk ediyorm.gerçekten çok güzeldi :)
valla tekrar düzenlenirse katılırım.
harika bir geziydi herşey mükemmel oldu hakan abi ve ömer abi :D araplara döndüler şimdi daha çok birbirine benziyorlar :D
MUSTAFA ABİ HERŞEY SENİN YÜZÜNE BAŞIMIZA GELDİ :D
BU GÜZEL GEZİYİ ORGANİZE ETTİĞİN İÇİN SANA ÇOK TEŞŞEKKÜR EDİYORUZ
BU GÜZEL GEZİYİ ORGANİZE ETTİĞİN İÇİN SANA ÇOK TEŞŞEKKÜR EDİYORUZ
HAKAN ABİ SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYORDU DAHA Bİ KARİZMA OLMUŞDUN İSTERSEN SEN HEP KIZARMIŞ HALDE GEZ :D
HARİKA YERLER VE HARİKULADE RESİMLER
noldu hakan gemi sağlamdı heralde :DHakanSahin;82763 wrote:valla tekrar düzenlenirse katılırım.
valla şans iste :D
gezi bitene kadar hep senin yüzüne hep senin yüzüne buradayız dedin durdun.:D yorgunluktan ölüyorum ama çok güzel bir gezi oldu o tatlı serin sularda yüzmek bir başkaydı bu fırsat bi daha elime geçermi bilmem ama eğer tekrar olursa tekrar gitmeyi isterim derviş abinin dediği gibi bodrum çeşme neymiş...:)crayz_life;82767 wrote:MUSTAFA ABİ HERŞEY SENİN YÜZÜNE BAŞIMIZA GELDİ :D
BU GÜZEK GEZİYİ ORGANİZE ETTİĞİN İÇİN SANA ÇOK TEŞŞEKKÜR EDİYORUZ
EMEĞİ GEÇENLERE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER!!!
evet yaaa su gerçekten çok güzeldi
Lavabodaki mi ? :))ibocan;82787 wrote:evet yaaa su gerçekten çok güzeldi
vay be! belliki çok güzel geçmiş.Benim son anda bir düğün işi çıkmasaydı orda olacaktım.Giden arkadaşlara afiyet olsun ve değsin inş.Başka sefere...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.