Nizip Ilçe Milli Egitim Müdürlügü''''''''nün Web Sayfasi''''''''nin Misafir Defter Bölümü Açilmistir.. Eger Nizip Ilçe Milli Egitim Müdürlügü Hakkindaki Tüm Görüslerinizi Buraya Yazabilirsiniz... www.Nizipmeb.gov.tr Adresine Girerek Sol Menüde Bulunan Mesaj Yazin Adli Linke Tiklayarak.. Deftere Yaz Diyerek Deftere Mesajinizi Birakabilirsiniz..
Saygilarimla HaSaN TuNCeR..
Edited by - RamazanTarhan on 04 Mar 2006 15:46:59
Sorunlarımız Önerilerimiz
Nizip Ilçe Milli Egitim Müdürlügü'nün Web Sayfasi
Siteyi inceledim site çok güzel olmu?.Hasan seni tebrik ederim.12 s?n?f Endüstri Meslek Lisesi ö?rencisi olmana ra?men düzenlemi? oldu?un bu webb sitesi gerçekten mükemmel olmu?.Nizip'te ki di?er ö?rencilerinde seni örnek almas?n? dilerim.Gelece?inin daha parlak olmas? dile?iyle...
Bencede yeterli güzellikte. Ayr?ca Hasan karde? bizim firma bul bölümündeki firmalar? tek tek yazan ki?idir. Zaman zaman klavye yetene?inden faydalan?yoruz.
Evet Hasan karde?imi tan?r ve severim,zaman zaman faydas?n?da görüyorum,sa?olsun.Milli e?itim sitesini gerçekten güzel hazırlam??,ayr?ca bende ?u an u?ra?t???m web sitesinin arayüzlerini kendisinden ald?m.
muhterem karde?im,uzman hasan,
sen yine reklam?n? yapm???n ama,gerçekten yapt???n harika olmu?.çok begendim.ba?ar?lar
Karde? tebrik ederim biraz tasar?mdan açok güzel tasarlanm??. çok güzel bir ön yüz ve arayüz olu?turmu?sun. Bravo.
Edited by - coskun on 03 Mar 2006 11:46:01
T?k Ederim.. ?n?allah bu burda Kalmayacak Nizip Meb'i Sanal Ortamda Hak Etti?i Yere Getirece?iz.. Hep Birlikte.
Sn.Hasan TUNCER
Bu genç ya?taki ba?ar?larından dolay? ben de tebrik ediyorum.
?mza k?sm?na yazd???n ''''Hayalleri olan insanlar'''' hat?rına sana
güzel bir yaz?y?hediye ediyorum...
Ögretmen dönem ödevi olarak ögrencilerine gelecekleri ile ilgili dü?lerini anlatan
kompozisyon çal??mas? vermi?ti.Bu ödevi verirken ögrencilerine yazacaklar? dü?lerin
kendi hayatlar?yla ilgili olmas?n? ve gerçekçi olmas?n? istemi?ti.Dönem tatili bitti ve
ögernciler özenle hazırlad?klar? ödevlerini ögretmenlerine teslim ettiler.Ögretmen
ödevleri okudu ve puanlar verdi.Ögretmen,ödevlerin içerisinde en kötü notu alan
Murat’? odas?na ça??rd?.Ve ona ?öyle seslendi.
-Bak evlad?m,bu yazd?kların gerçekle?mesiimkans?zdü?lerdir.Ben size gerçekçi ?eyler
yaz?n demi?tim.Sen zor geçinen fakir bir çiftçininçocu?usun.Büyük hayvan çiftlikleri,kahyalar,
bak?c?lar,traktör filosu ve kocaman bir ev deneyin nesi oluyor?.Al ?u ödevini git degi?tir.
Aksi halde s?f?r al?rs?n.
Murat,ödevini ald? ve d??ar?çıkt?.Okul bahçesindeçimenlerin üstünde oturdu ve dü?ünmeye ba?lad?.
Ödevini tekrar okudu.Sonra ödevin ön sayfas?nak?rm?z? kalemle bir?eyler yazd? ve ödevini ögertmeninin
masas?na b?rakt?.Ögretmen k?sa bir süresonra masas?nda Murat’?n ödevini görünce önce ?a??rd?.
Ödevinüstündeki yaz?y? görünce defikrini degi?tirdi ve ödeve pekiyi notu verdi.Murat Ödevin üstüne ?u
cümleyi yazm??t?.
-Sevgili ögretmenim.Ben dü?lerimden vazgeçemedim.Sizde notunuzdanvazgeçmeyin..
Edited by - RamazanTarhan on 03 Mar 2006 15:17:04
Ramazan Abi Çok Te?ekkür Ederim. ?nan Çok Etkili Bir Yaz?, Hayals?z Hiç Kimse Ya?ayamaz. Ama Fazla Hayal Zaral?d?r..
Hep gerçekçi ol.Ba?ar?lar.....
Ya Oldugun Gibi Görün Ya da Göründü?ün Gibi Ol Derler Ya Kumral Ada.. Hayat?m?z? Sadece Bu Dünyayla ?baret De?ildir. Ahiretide Dü?ünelim..
HAYALLERE ULA?MAK ?Ç?N KABUSLARINI YENMEN GEREK?R..KABUSLARI ?LE SAVA?MAYAN HAYALLER?NE ULA?AMAZ..
Alaku?um ?imdi sen burda tam olarakne demek istedin anlayamad?m...
S?k?t?r kendini , kapasiteni zorla ve sen ne çıkar?rsan ve ne anlarsan onu demek istedim..
M?LL? E??T?ME BA?ARILAR.ÇOK ?Y? ÇALI?MALARI VAR SES GET?R?YOR..
Hakl?s?n ALakus HAYALLERE ULA?MAK ?Ç?N KABUSLARINI YENMEN GEREK?R..KABUSLARI ?LE SAVA?MAYAN HAYALLER?NE ULA?AMAZ.. :)
Tamam ?imdi anlad?m...
TE?EKÜRLER TEBR?K EDER?M.. HAYIRLI OLSUN...
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.