https://www.nizip.com/pic_show.asp?picid=504&type=1
Evet bu dogru mu yoksa asparagas bir haber mi. Suan Nizip''''''''''''''''te ve yüksek okulda konusulan tek sey okulun yeni binaya degil de, Gaziantep''''''''''''''''te kampüs içerisine kaldirilacagi konusuluyor. Geçenlerde nrt''''''''''''''''de haber olarak çikmis bu konu..Ama ben seyretmedim.
Fakat yetkili insanlarin agzindan duymak olayi netlestirir. Sayin vekilimizinbu olaya el atmasini istiyoruz.
Bu arada kiymetli hayirseverimiz sayin Maruf MARUFOGLU''''''''''''''''nunda okulu bosaltmalari için mahkemeye basvurduklari söylenmektedir. Yeni okulunda bazi eksikleri oldugundan suanda oraya tasinmasi mümkün degildir.Sayin vekilimizle belediye baskanimiz acil olarak bu konuya duyarli olmalidirlar.
Sunu unutmayalim Devletin tepesi ile, yerel yönetimler farkli seylerdir.
Okulun eksikleri o kadar çok degil.
* Küçük bir çevre düzenlemesi (belediye halledebilir)
* 500-600 metre kadar patika bir yola tas dökülecek (belediye halledebilir)
* Bir tane trafo yapilacak (tedashalledebilir) hepsibukadar . Siz bunlari yapin okul yarin yeni binasinda hizmette olacaktir.Allah kısmet ederse çocugumu Nizip''''''''''''''''te zamanla kurulacak olan 4 yillik bir fakültede okutmayi hayal ediyorum. Benim gibi daha niceleri vardir. Bunun için mücadele etsek daha iyi olmaz mi sayin vekilim sayin baskanim.
Suda var ki..Bazi farkli zihniyetli insanlar okul nizibin ahlakini bozuyormusmus.. vs. gibi fikirler beyan ediyor. Onlara soruyorum siz evladinizi okutmayi istiyorsaniz, yine türkiye içindeki bir üniversitede okutacaksiniz. Sizin çocugunuzda gittigi yerin ahlakini mi bozacak, öyle mi yaniii... Birakin bu fikirleride ilçemize ne yapip edip bir fakülte getirmeye çalisalim. Evlatlarimiz hiç degilse gözümüzün önünde okusun.
Bu arada okulda verilen egitimden dolayi tüm çalisanlara tesekkür ediyoruz. Bu kadar zor sartlarda asiri bir özveri ile çalisiyorlar....tebrikler..
Edited by - dervisdörtbudak on 07/06/2006 21:52:11
Nizip Meslek Yüksek Okulu
Nizip Meslek Yüksek Okulu Gidiyormus.
do?ru gidiyoor.ben Nizip televiyonunda seyrettim.kapan?rsa ilçemize yaz?k olur yetkililer bir?eyler yapmal?d?r..
t?k.ler hazan gülü. Arkada?lar okulun ak?beti hakk?ndaki görü?lerinizide yazabilirsiniz. Daha farkl? ne gibi sorunlar varsa buradan ilgilileri haberdar edelim.
Bugün fakülte in?aat?n?n yan?nda idim. Eksikleri çok de?il.
Fakat çevre düzenlemesi ba?l? ba??na bir sorun.
Yurt yok, ba?l? ba??na bir sorun.
Da??n ba??na çocu?unu nas?l göndereceksin, o öylesine
Hangi bölümler aç?lacak hala belli de?il.
?n?aat ne zaman bitecek, belli de?il.
Hocalar ve ö?renciler s?k?nt?l?
Maruf bey s?k??t?r?yor, kendince oda hakl?
Ö?renciler kendi aralarında G.antep e ta??nmas? için kulis yap?yorlar.
Say?n vekilim bu i? sizin i?iniz, lütfen konuyu ayd?nlat?n.
duyarl?l???n?za minnettar?m k?ymetli admin. in?allah bir netice al?n?r. Dedi?imiz üzre o kadar da eksik bi?eyi kalmad?. Yurt sorunuda okuldan sonra ele al?n?r tahmin ediyorum. Hele bir geçilsin
Karde?ler ümütsüz olmay?n hemen kendinizi b?rakmay?n hele adim bey siz bu konularda uzmans?n?z in?atan i?inde budedi?iniz konular yetkililer el atarsa cok k?sa zamanda hal olacak ?eyler.YETK?L?LER?N B?R AN ÖNCE BU KONUYA E??LMELER?N? ?ST?YORUZ......... YOKSA BU KONUDA N?Z?BE YAZIK OLACAK...................
ben okulun ta??naca?? kanaatinde de?ilim arkada?lar bence böyle bir olaya sevgili idarecilerimiz asla izin vermezler ve en k?sa zamanda gerekeni yaparlar bu konuda onlara inanc?m tam. Ayr?ca dervi? karde?im baz? zihniyetlerin okul hakk?nda ahlak bozuyorlar fikri ta??d?kların? belirtmi?siniz. Bunların kar??s?nda yine biz duraca??z böyle saçma ve cahilce bir dü?ünce ile insanlar? etkilemelerine izin vermeyece?iz. Duyarl? arkada?lar? bu konuda yard?ma ça??r?yorum. Geçmi?te bizde okuduk allah k?smet ederse gelecektede çocuklar?m?z okuyacak üniversiteleri ahlaks?zl???n kayna?? olarak göstermek orada ?u anda okuyan gençlerimize haks?zl?k ve vicdans?zl?kt?r. "Title" Onlara yard?mc? olal?m destek verelim hem okuyan ve okuyacak gençli?imize hemde GÜZEL N?Z?P'?M?ZE ve YÜKSEK OKULUMUZA sahip çıkal?m. .
Alaku? karde?im, bizim ça?r?m?zda zaten yetkililere ve sizin gibi duyarl? insanlarad?r.?uan müsait de?ilim.okul hakk?nda duydu?um çok güzel geli?me var.Yarın yazar?m in?allah. Duyarl? ki?iler bundan sonra laz?m.
De?erli bir dostumun geçen hafta içinde okul hakk?nda bana anlatt?kların? duyunca inan?n çok ?a??rd?m, bir o kadarda üzüldüm. Aynen sizlere aktar?yorum dediklerini.
?uan Ankara''da YÖK.Denetleme Kurulu Ba?kanl??? görevinde bulunan Say?n Hüseyin ÇEV?KBA?''?n tam bir Nizip sevdal?s? oldu?unu ve Nizip için elinden gelen tüm çabay? sarfedece?inibizzat söylemi?. Hatta daha açık bir ifadeyle Nizip halk?n?n, i?adamların?n ve yerel yönetimdeki yetkili ?ah?sların az bir gayret göstermeleri neticesinde N?Z?P''E en az 4 tane FAKÜLTE aç?lmas? konusundaher türlü deste?iverece?ini, büyük olas?l?kla 4 tane FAKÜLTEY? de N?Z?P''e getirtebilece?ini belirtmi?.
Bunun haricinde, GaziantepÜniversite''siRektör''üde siz binay? yap?n, 2FAKÜLTEDE ben söz veriyorum demi?. Valla inan?l?r gibi de?il ama bunlar gerçekten verilmi? sözler. ?nan?n bu sözler K?L?S''lilereverilse bir ay içinde 4 de?il 14 tane binay? hemen dikerler ve ffakültelerikaparlar.
Bu arada ne gibi fakülteler aç?labilir diyerekten fikrini sordu?um NizipMeslek YüksekOkulu yetkilileriSINIF Ö?RETMENL???
B?LG?SAYAR MÜHEND?SL???
?KT?SAD? ?DAR? B?L?MLER FAKÜLTES? gibi okulların fazla bir iç donan?ma ihtiyac? olmad???n? ve bu fakülteler için sadece bina ihtiyac?n?n oldu?unu söyledi.
??MD? TÜM N?Z?P''L?LERE ve YETK?L?LERE SESLEN?YORUM....Bu f?rsat kaçarm? ALLAHA?KINA...
Her nedense yetkililerden bir ses de yok ki..!.
Edited by - dervisdörtbudak on 07 Mar 2006 14:59:08
O dedi?in binalar? dikecek aslan varm? acaba..?
Hay?rseveriz diye okul yapt?rmak için yar??an baz? ?ah?slar, 2 tane de buras? için yaps?nlar. Hepsi bu de?il mi? HUZEYFE'M...
Bu arada unutmadan söyliyeyim..Okulun mahkemesine debi?ey kalmad? galiba 14 mart'ta.
Bu ak?am haberlerde izledim. Galiba 15 tane üniversite aç?lmas?n? say?n Cumhurba?kan?m?z SEZER onaylam??.
Yasayla, Ahi Evren, Kastamonu Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, U?ak Üniversitesi, Rize Üniversitesi, Nam?k Kemal Üniversitesi, Erzincan Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Hitit Üniversitesi, Bozok Üniversitesi, Ad?yaman Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi ad?yla on be? üniversite kurulacak.
Hepside N?Z?P ayarında yerler. ?nan?n yaz?k oluyor ilçemize.
Bir de ZEUGMA üniversitesi olsa; dünya tan?rd? ye?il nizibimizi.
Buradan ?uda çık?yor: Galiba elin siyasileri, devletin tepesi beni alakadar etmez demi? ve üniversiteleri kapm??..... Hele biz biraz daha bekliyelim.
?LÇEM?Z S?YASETÇ?LER?NE DUYURULUR..
inan?n ?uan okudu?um yer i bir görseniz okul dermezsiniz çünkü sosyal bir tesis okul haline getirilmi? vaziyette e?er ki nizibimizin ad?n?n duyulmas? ve ekonomisinin kalk?nmas? bu okullar ?art çünkü bir yeri ya ö?renci yada askeriye kalk?nd?r?r askeriye gelmiyece?ine göre fakülteler bunun için bütün odaların katk?lar? ile binalar yap?lmal? ve nizibi sadece birkaç ekonomik nesneye(gah oluyor gah olmuyo) b?rakmamak için
Huzeyfe karde?;O memlekette aslanlar daha bitmemi?tir.
ben 2002 y?l?nda okuldan mezun oldum. Yaaa bo?una u?ra?may?n okula bi?rey yapmazlar.Ben okurken bile ha bugün ha yarın dedilerde noldu.geçen senegittim ayn? yine de?i?en yok.hatta eskiden daha kötü.
ama en k?sa zamanda el at?lsa ii olur. Belediye ba?kan?n? burdan hep övüyorlar. Çok iyi i?ler yap?yor diye yaps?n da görelim o zaman. bizde kendisini övelim. d??ardan gelen k?z arkada?lar bile ev bulmakta zorlan?yor haberiniz olsun..
benba?kan çok güzel söylemi?.konu?ulunca ortaya bir?eyler çık?yor. hepimizde aslan?z yapar?z bi?eyler.önce üstüne dü?enler yaps?n Nizip arkalarından gelir.
okulumuzun nesi eksikki. Her?ey güllük gülüstanl?k. Belediye ba?kan? haci fevzi bey okulun yan?na üniversite park? diye park bile yapt?rm??. daha ne yaps?n ba?kan, Okulun gelece?ini kurtard? o park. Te?ekkürler ba?kan okul sizin bu hizmetinizi unutmayacak.tarih hep sizden bahsedecek.Tekrrar tesekkürler sayg?lar sunar?z.
huzeyfe hakl?s?n abim.memlekette aslan ne geziy.
herkes cebinin aslan?
.
DERV??arkada??m seni çok iyi tan?yorum.bo?una u?ra?ma okul için,bizde çok u?ra?t?k .sonuçta kimse elinden geleni yapmad?.Fakat Nizip için u?ra?larından dolay? tebrik ederim seni.
evet Nizip sahipsiz gerçekten nizibin neyi eksik allah a?k?na bir fakülte çok mu Nizip için inan?n samimi söylüyorum yeni aç?lan üniversiteler de ki iller Nizipten çok mu büyük . mesela kilis egitim ad?yaman egitim mesela agr? egitim fakülteleri daha ba?kadaha çok var akl?ma gelmeyen bunlar ye?il nizibimizden çok mu iyi.ben de ünivresite ögrencisiyim . nizibe sahip çıkal?m . allaha emanetolun.
ATATÜRKÜN?VERS?TES?ERZURUM
MEHMET GÜRDAL
say?n Nizipli arkada?lar istanbuldantuttur urfaya kadar tüm belediye ba?kanlar? akp.li. bunlar isterse yeni yüksek okulumuzun yolunu ve çevre düzenlemesini 1 hafta içerisinde tümünü ba?ar?rlar.bu belediyelerin tümünün kepçesinden tuttur asfaalt makinas?na kadar tüm araçlar? müsaait,belediyelere maddi olarak bir yük te?kil etmez. Nizipte yüksek okulun eksi yerine art?s? daha fazla okulumuzda 500 üzerinde ö?renci ö?renim görmektedir.her ö?renci günlük olarak 5 milyon harcasa ayl?k taoplamda 75 milyar gibi bir rakam ortaya çıkar.senelik olarak ele ald???m?zda 1 trilyona yak?n bir girdisi söz konusu. memleket olarak buna el at?p okulumuzun burada kalmas?n? ve daha da geli?mesi için 4 y?ll?k fakültelerin aç?lmas?n? sa?layal?m.
Nizip'e in?allah geçte olsa bir üniversite aç?lacak ismini dervi? abi çok güzel bir isim demi?
ZEUGMA Ünv. diye gerçekten kutlar?m güzel bir isim in?allah gelecekteki ö?retim üyelerinden olurum
Nizip'e bir ?eyler yapmay? her zaman isterim.
sayg?lar.
in?allah GÖKHAN karde?im in?aallah....
Ben buna inan?yorum, hem ilçemize bir fakülteye, hemde senin ö?retim görevlisi olaca??na ve bu fakültede de ö?rencilerine ders verece?ine inan?yorum...Kendine iyi bak. Bir sorun olursada ara.
akademik karde? o park üniversiteninmi..(pardon yüksekokulunmu?)
say?n ERDO?AN yapm?? oldu?unuz hesap için t?k.ler. Fakat YTL'ye geçildi. Hesaplar? YTL üzerinden yaparsan?z iyi olur.
Ayr?ca bizde yetkillerden istekte bulundu?umuz eksiklikleri konumuzda belirtmi?tik, fakat her nedense hala bir sonuç çıkmad?. Okula 2 sene daha yerinde kalmas? için ek süre verilmi? galiba.
Cevap yazmak için hesabınıza giriş yapın.