Değerli dostlar, Seçim sonuçlarına göre AKP GAZİANTEP 3 ncü sıra milletvekili adayımız Sayın Mehmet SARI ilçemizi temsilen yine meclisteki yerini almıştır. Kendisine ve NİZİP'imize hayırlı olmasın yüce mevladan niyaz ederiz... Kaliteli ve olaysız geçen bu seçim süreci için tüm siyasi partilere, temsilcilerine ve milletvekili adaylarına teşekkür eder, Allah razı olsun deriz...Bu bir yarıştır, herkesin hakkına hayırlısı neyse odur.
gönül isterki diğer partili arkadaşlar da tebrik etsin bizim kardeşliğimiz devam ediyor biz kırgın değiliz görmek isteyen önceden görüyordu şimdide onlar gördü kırılmaya gerek yok tekne gezisinde görüşmek dileğiyle...
Annenizin ak sütü gibi helal ak oylarla, Ankarara güle güle gidin
Nizip'e ve Niziplilere hayırlı, uğurlu, kademli olsun.
Bu arada Bursa 4. sıradan AKP bayan milletvekili sayın canan hanım da (gaziantepli) milletvekili seçilmiştir
onuda tebrik ederiz.M:KÜÇÜK BURSA
Bu arada seçim günü akşam bursadan telefonla orhan kardeşimizi aradım çok sevinçliydi.
haklıydı sevinmekte,görmedim ama çok çalıştıklarını tahmin ediyorum ALLAH c.c elhamdülillah
emeklerini boşa çıkarmadı.tekrar tebrik ediyorum herkese hayırlı olsun M:KÜÇÜK BURSA